Pages:
Author

Topic: “Bitcoin’de 10 bin doların üzerine doğru bir yönelim çok patlayıcı olabilir” - page 3. (Read 582 times)

member
Activity: 1022
Merit: 10
Bitcoin yavaş yavaş 10 bin dolar seviyesine doğru ilerlemeye devam ediyor. Şu an 9400 dolar seviyesine ulaşmış durumda bulunuyor. 10 bin dolar seviyesini gördükten sonra ben daha da kararlı bir artış bekliyorum ve bir süre sonra yeni bir rekorun geleceğini düşünüyorum.
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Mayıs'ın ilk haftasında 10000 i geçmesi bekleniyordu. 4 gün kaldı şuanda 9,400 civarında ve yükselmeye devam ediyor. Bence de 10000 geçerse bir süre güzel bir yükseliş göreceğiz.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Biz de bir yükseliş bekliyoruz ama 8-9 arasında mekik dokunuyor nedense, bu seviyelerde bir açmaz oluşmuş durumda piyasada. Ama umutsuz olmadan sabırla beklemek gerekiyor.
member
Activity: 392
Umarım bu açıklamaların karşılığı doğru ve kripto piyasası açısından yukarı yönlü olur ,uzun zamandır bitcoin 10 bin rakamını göremedi , eğer bu 10 bin dolar rakamını aşarsa gerçek sıçrayış o zaman tekrar başlayacaktır umarız.
member
Activity: 448
Beklenen bir durumu çıklamış , zaten bitcoin 10 bin dolar barajını setini aşarsa önü açık , 20 bin dolar seviyesine  bir anda gelebilir , bitcoinin 20 bin dolar seviyelerine gelmesi ile birlikte yatırımcılar biraz nefes alır .
member
Activity: 336
Kesin olan bir şey var ise o da gerçekten bitcoin fiyatı 10 bin dolar direncini kırarsa yükselişi 15 bin dolara kadar devam edecektir , bu durumda en az 5 bin dolarlık artış yaşatacaktır bitcoin , bu fiyat artışı ile birlikte bitcoine olan talep çoğalacaktır.
member
Activity: 574
Merit: 14
uykuda olan yatırımcıları uyandırmak için 10 bin dolar önemli seviyeyi hak ediyor. öyle bir hale getirdiler ki 2 bin dolar yükseliyor ve geri gelecektir diye tutulup kalıyoruz fener görmüş tavşan gibi. bitcoin 10-13k arasına gelse yeni yatırımcıları çekecektir. medyada haberler gazlanırsa oooo.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Bu ay mükemmel başladı ve iyi de gidiyor. Bir anda yükselip bir an da düşmesindense daha yavaş yükselmesi iyi oluyor. 10.000 doların üzerine çıkar ve birkaç gün o seviyelerde tutunursa önü açık.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Bir çok yatıtımcı ve piyasa 10.000USD’yi psikolojik sınır kabul ediyorlar. Bu rakamın üzerine çıkıldığında Bitcoin için ralli beklentisi içinde olanlar var.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Benim beklentim 10K üzerine çıkar çıkmaz bir ivme kazanması. Bitcoin için bir sıçrama olması lazım. Ancak 9K seviyelerinde fazla takıldı. Bir türlü 9300, 9400 seviyelerini kıramadı. Ancak yaptığı son kırılma ile sanırım artık hazır. Alttan topladığı destekle birlikte yukarıya doğru bir kırılım mümkün. Yine de dikkatli olmakta ve düşünmeden hareket etmekte fayda var.

Açıkcası bu duruma en büyük sebebin altcoinler olduğunu düşünüyorum. 3 4 tanesini saymassak piyasada yeterli puanı toplayamıyorlar. Onlardan gelecek olan para hala askıda. İnsanların halen satmak istedikleri fiyattan vazgeçerek talimatlarını üst seviyelere taşımaları gerekli. Bu herkese kazandıracak güzel bir süreç. Unutmamak gerekirki, piyasada 10 tane olan malın her biri 1TL değerinde iken satacak kişiler, vazgeçer ve satış fiyatını 2TL olarak değiştirirlerse, Hem o malın değeri 2TL olur, hemde o malın market değeri 10TL'den 20TL'ye çıkar.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
10.000 bizim için artık sıradan bir rakam ama yeni yatırımcı için direnç noktası olarak algılanabilir. 9200 lerden 10000 üzerine sıçrarsa güzel bir hareket olur.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Bircok yatirimci 10 bin sinirini bekliyor ve 20 bin dolara ulasmak oldukca kisa surecek gibi gorunuyor. Bakalim zaman bize neyi gosterecek.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Bence asıl patlama 20000 doları geçip yeni zirvelere yelken açınca olacak. İşte o zaman dudağımız uçuklayacak ve nerede duracağini kestirebilmek gerçekten güç olacak.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Söylemler olumlu olsa da orta vadede piyasa biraz daha bu değerlerde dolaşacaktır diye düşünüyorum bu arada olumsuz bir gelişme olmaz ise tabi, belli olmuyor ki anlık bir gelişme oluyor piyasa olumsuz karşılar derken tam tersi oluyor. Çn'de el koyulan minerlarda olduğu gibi.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Umarim dogru yonelim gelir aksi bir durumda yeniden cakilmasini engellemek oldukca zor olacaktir.
member
Yatirimci daha oncede 12 binlerden dusus gordugu icin biraz korkak davranabilir ama eminim guven yeniden saglanacak ve yukselis tam anlamiyla gerceklesecektir.
member
Herkesin bekledigi de bu zaten hemde uzun zamandir bunu bekliyorlar. 3 aydir yasanan dusus donemi artik şenlenecek bence
member
Toparlanma sürecinde derin bir nefes aldık sayılabilir. Duraklama da olsa biraz olsun içimiz ferahladı.
10 bin dolar kırılma noktası olabilir bence de bu seviyeye ulaşmanın uzun zaman alacağını düşünmüyorum.
full member
Activity: 854
Merit: 113
Ben de Bitcoin 10 bin doları tekrar gördüğü zaman patlama yapmaya doğru ilerler diye düşünüyorum. Fakat henüz 10 bin dolar seviyelerini tekrar görebilmiş değiliz. Yine de Bitcoin toparlanma sürecinde olduğu için mutluyum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Oldukca kotu bir donem sonunda guzel gunler geliyor anlasilan 10 bin dolari asarsa yeniden guzel gunlere yakiniz demektir.
Pages:
Jump to: