Pages:
Author

Topic: “Bitcoin’de 10 bin doların üzerine doğru bir yönelim çok patlayıcı olabilir” - page 4. (Read 584 times)

member
Activity: 378
Merit: 20
Eninde sonunda patlayacak, bu kaçınılmaz bir durum. Sadece sabır gerrekiyor. Ve sabredenin kazanacağı kesin.
member
Activity: 294
Merit: 10
Bitcoin in kisa bir donem icerisinde 10bin bandini gececegi muhtemel. Bu durum alt coinleri nasil etkileyecek onemli olan bunu cozebilmek. Bu durumda Bitcoin de kalmak mi daha mantikli yoksa altocinler sayesinde eldeki bitcoin i arttirmak mi? Ayni durum ethereum icin de gecerli.
newbie
Activity: 100
Merit: 0
Baya zamandor 9 bin seviyesinde sabitlendik ki bence bu çok iyi birşey. Ben bitcoinin değil 15 bin eski seviyesi olan 20 bin dolarları yakalayacağını düşünüyorum basının ve spekülatif haberler azalıyor
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Bitcoinin bu seferki yükselişi 2017 sonuna benzemiyor bu sefer daha emin adımlarla, ağır ağır geliyor. Ben haziran ortasından sonra güzel bir yükseliş beklentisindeyim.  Bu yükselişinden sonra da çok sert bir düşüş olmaz uzun bir süre. Yıl sonunda doğru da 2017 sonunu geçmiş olmamız muhtemel.
member
Activity: 336
bitcoin fiatı şuanda 9000-9500 aralığında % 5 lik bir fark fiyat aralığında yatay bir seyir izlemekte.benim düşüncem bu yatay seyir yaz aylarında 9500-10000 aralığında kendine yer edinecek patlamayı ise sonbaharda bekliyorum..
newbie
Activity: 280
    Bitcoin nisan ayında ki 3000 dolarlık artışı haziran ayında daha fazla bir yükseliş olabilir önümüzde ki yıllarda ki oranlara bakılırsa
member
Activity: 182
Bence de ani yükselişler olmasın. Hızlı yükseliş çok büyük riskleri ve zararları da peşinden getiriyor bu sefer piyasaya olan güven azalıyor. sağlam ve emin adımlarla yükselmesi daha iyi.
member
Activity: 280
11500 direnci yukarı doğru sert kırılırsa hızlı olarak yükselmeye devam eder. Dirence takılırsa süre uzar.

hocam bende 1150 oldu sandım heyecan yaptırdın bana,  baktım şu an 9022 bu aralarda gider heralde bu fiyatlar
newbie
Activity: 182
Piyasaların ani iniş çıkışları beni rahatsız ediyor açıkçası. Çünkü piyasalara olan güven azalıyor. Nisan ayındaki gibi yükselişin yavaş yavaş olması daha güvenli. 10 bin seviyesi geçilsin ama ani yükseliş olmasın.
member
Activity: 308
Son bir haftadır 10 bin bandını aşamadı, eğere 10 bin dolar seviyesi geçilirse hızlı bir yükseliş gelebilir hatta yeni bir rekorda gelebilir. Beklentiler o yönde oluşmaya başladı.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Think Markets'ın Şef Piyasa Analisti Naeem Aslamın görüşlerine katılıyorum çünkü piyasalar ilk defa 10 000 doları geçtiğinde piyasa çok hızlı bir ivme ile yukarı doğru hareket etmişti şimdilerde ise 10 000 dolar gene bir direnç eşiği olmuş gibi duruyor eğer bu psikolojik eşik aşılırsa tarih tekerrür edebilir ve yukarı doğru çok hızlı bir hareket gelebilir.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Çok kötü geçen 4 aydan sonra nisan ayında hareketlilik başlayınca beklentilerde arttı. 10 bin barajını aşarsa hızlı yükseliş bekleniyor bu beklentide giderek artıyor umarım terste bırakmazlar bizi. Yükselecek derken ani bir düşüşte gelebilir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bitcoin 10 bin dolar sınırına doğru bir kaç hamle yaptı zaten. 10 bin doların üzerine çıkabilirse sonrasındaki yükselişin hızlı olacsğı öngörüsü piyasaya hakim.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Nisan ayındaki güzel artış trendi ay sonlarına doğru kendisini yeni pozisyona hazırladı.
Bu pozisyonda da artık yeterince kaldığımızı ve Mayıs'ta 10000 doları geçebileceğimizi varsayıyorum.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
10.000 dolar üzerine doğru bir hareketin bu ay içinde geleceğini düşünüyorum 8kl larda epey tuttular şimdide 9k da bekletiyorlar Nisan ayı güzel geçti Mayıs ta güzel geçer umarım
full member
Activity: 294
Merit: 101
Bitcoin 10 bin doları görmesi için ilk önce şu marketçapın bir güzel düzelip güzel haberlerle karşımıza çıkması lazım onun dışında her geçen gün daha yavaş gerçeklşecek 10 bin bandı.
member
Activity: 336
Kesinlikle katılıyorum , bitcoin 9900 direncini kırarsa eğer en az 12-13 bin dolara kadar önünde herhangi bir engel yok , muhtemelende 14900 dolar seviyesine kadar yükselecektir , 15 k seviyelerine sanırım mayıs sonu gibi ulaşacağız.
member
Activity: 252
ah şu 10k'yı bir geçse de patlasa artık. kendisini daha atamadı 10k'ya
full member
Activity: 721
Merit: 100
Gelsin artık 10k dolar üzerine sabradiyoruz zaten 3 ay kan ağladı ortalık balina efendiler biraz tatmin oldularsa bir zahmet 10 üzerine salsınlar artık fiyatı baskıladıklarını düşünüyorum.
member
Activity: 728
Trphy.io
10.000 sınırına zaten dayandık ve şu durumda gelebilecek bir atağın 15.000 dolara doğru gidebileceği zaten ortada.
Nisan ayında bu noktaları gördük belki Mayıs ayı da burdan aldığı temelle bizi yukarılara götürür.
Pages:
Jump to: