Pages:
Author

Topic: bitcoinde beklenen düşüş türk medyasında - page 2. (Read 467 times)

newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bu düşüşün beklendiği halde medyanın bundan habersiz gibi bu şekilde büyütmesini anlamak mutlu mkün değil
Hurafe habercilik olsa gerek
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Medyada ki özellikle bizim medyada çıkan böyle haberler beni pek ilgilendirmiyor açıkçası.Hakkında doğru düzgün bir şey bilmedikleri Bitcoin için böyle şeyler yazıp çizmeleri çok saçma.Ayrıca Bitcoin tekrar yükselişe geçmiş bulunmakta.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
bilinç olarak bence haberlere düşüyor. algı yaratıp artan ilgiyi kırmak amacıyla bence. eğer şimdi ilerleyen zamanlarda yükselişe geçtiğinde bu yükselişin haberini de yaparlarsa o zaman derim ki "evet, bir çok insanı ilgilendirdiğini düşündükleri için  artık haber niteliği taşıyan bir konu haline geldi ve onlar da haberini yapıyor derim. ama şimdiki haberler bana biraz algı  yaratmak için yapılıyor gibime geliyor.
full member
Activity: 333
Merit: 101
bizim medyada çıkan haberleri pek takmıyorum.birilerine yaranmak için haber yapıyorlar.insanlar yatırım yapmasınlar diye karalama yapıyorlar bence.en net bilgi bu forumda alıyoruz zaten.gerisini koyverin.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Düşüşe geçeceğini hepimiz bilmesekte düşeceği belliydi geçen senelerdeki grafiklerden dolayı sanırım bu senede aynı grafiği izliyor bitcoin . Bitcoin den dolayıda altkoinlerde aynı izlilikden devam ediyor.
full member
Activity: 316
Merit: 100
Türk medyası bütün haber başlıklarında yerinde sayıyor. Artık teknoloji gelişti. Ana akım medya kanallarına ihtiyacımız yok. Var olmasının tek sebebi beyin yıkama faaliyeti, milyonlarca kişiyi hizaya getirme isteği. Medya maalesef pranga oldu.
full member
Activity: 336
Merit: 154
Türk medyasında bir huy bu yangına körükle gitmek, bunların batıyor çöküyor feryatları figanları, türk milletinin bu tip bir teknolojiden uzak kalmasına yol açtı, sanki düşmanlık yapıyor gibiler.

Çıkarken balon, düşerken ponzi. Magazin haberciliği revaçta şuan. Nerede o eski belgeli, ciddi ve araştırılmış haberler? Putin Blockchain'i çok sevdi diye haber vardı mesela. En azından saadet zinciri demek yerine incelemiş beğenmiş. Bizimkiler gerçekten dünyanın çok gerisinde.
member
Activity: 280
Merit: 10
Türk medyasında bir huy bu yangına körükle gitmek, bunların batıyor çöküyor feryatları figanları, türk milletinin bu tip bir teknolojiden uzak kalmasına yol açtı, sanki düşmanlık yapıyor gibiler.
member
Activity: 322
Merit: 16
Tren kaçtığında görürüm ben sizi. O zaman da biz zamanında şöyle iyi böyle iyi demiştik dersiniz.

arada zaten gaza geliyorlar. yükselişe geçtiği zaman hemen programlar yapıyorlar. sanal para nedir ne değildir. blockchain teknolojisi cart curt Smiley

sonra %20 değer kaybediyor hemen amanıın balondu bu. yazık olacak yatırımlara :d
newbie
Activity: 28
Tren kaçtığında görürüm ben sizi. O zaman da biz zamanında şöyle iyi böyle iyi demiştik dersiniz.
full member
Activity: 434
Merit: 112
yükselişe geçti suskunluklar başlar. biraz daha yükselir balon derler sonra yine yükselir bu seferde bi boktan anlamayan ekonomist adı altında getirdikleri insanları konuştururlar.
full member
Activity: 344
Merit: 134
1800 mü  Huh

amma abartmışlar 100$ deseler neyse, hatta o da yetmez tamamen yok mu olsa acaba  Cheesy

bir de aralık çok geç, bu hafta sonuna kadar olsun bütün bunlar.
full member
Activity: 266
Merit: 108
çöktük bittik yandık gittik Smiley

aslında haberlerin aradığı yukarıda yazdığım ama herzaman olduğu gibi yine yanılacaklar Smiley
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
Türk medyası dediğimiz oluşumun kimlerin elinde olduğunu ve nasıl kullanıldığını biliyoruz. Araştırmadan, bilgi birikimi olmadan haber yapan insanların çalıştığı basın organlarında gerçekten uzak haberler görmemiz çok normal.
Medyanın en önemli görevlerinden biri halkı uyarmak ve uyandırmaktır. Önce bitcoin çok tehlikeli uzak durun dediler, şimdi de düşüşü büyük bir haber olarak gösteriyorlar.
full member
Activity: 336
Merit: 154
merhaba, ilgili haberi bir çok kaynaktan okumanız mümkün, bizim medyamızda da bir çok yerde yazıldı, sabah gazetesinin verdiğini altta lik olarak paylaşıyorum.

https://m.sabah.com.tr/ekonomi/2018/01/13/bitcoinde-buyuk-cokus-bekleniyor/amp

Daha düşüş haberini vermeden yükseliş geliyor. Yükseliş haberini de zirve yaptığında veriyorlar. O yüzden insanımızda bir şey oluyor sanıyor. Onlar klasik borsa sitemi üzerinden haber yaptıkları için Bitcoin haberleri eğreti duruyor her zaman.
newbie
Activity: 53
Yükselirken sesi çıkmayan medyanın düşerken patlıyor/patlayacak/balon/lale söylemleri oldukça güldürüyor , düşmesi benim için oldukça iyi oluyor . Normalde kazanacağım paranın kat kat fazlasını bu tür dönemlerde kazanıyorum .
member
Activity: 152
Merit: 12
Bu haberi de yapan aynı yayın organıydı hatırlatırım  Grin
https://www.youtube.com/watch?v=iDIpqPLqbmo
full member
Activity: 602
Merit: 100
Problem yok bence. Artık bitcoin için bir reklama gerek yok bitcoini öğrenme mecburiyetinde kalabiliriler! Medya sektörümüzün hali malum zaten nitelikli iş aranıyor!!
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Ben de dün farkettim haber kanalaarı bitcoinşn düşüşünü flaş haber olarak veriyor bu bitcoinin  ne kadar bitik bi oluşum olduğunun kanıtı
member
Activity: 155
Her düsüsün bir yükselisi vardır dicemde bu seferki gerçekten korkutucu oldu Smiley 10k seviyesinden aşağı düşerse bitcoinin sonu yavaş yavaş gelir
Pages:
Jump to: