Pages:
Author

Topic: bitcoinde beklenen düşüş türk medyasında - page 3. (Read 467 times)

member
Activity: 210
Merit: 10
Güzel halkımızın bitcoin balonu patlaması heveslerine heves katan düşüsü medya da dile getiriyor işte
newbie
Activity: 30
Merit: 0
Gün doğdu yandaşlara Smiley Tayyip dese Bitcoin'e girin evi arabayı satar girerler. Bizim medya iktidarların arka bahçesi itibar etmeyiniz.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Bitcoin'in reklamı yapılmadığına inanmıyorum. Bitcoin'de çok büyük paralar döndüğü için olumsuz ve olumlu haberler tek bir ağızdan çıkmışcasına tüm dünyada anında yayınlanıyor. Bir gün 100 bin dolar olacak haberi, ertesi gün 1800 dolara düşecek haberi verilerek kitlesel kontrol sağlanıyor. Bu piyasanın bu kadar çok spekülasyonla yönetilmesi Bitcoin'in itibarını zedeliyor.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
onlar için de iyi malzeme oldu şimdi diyorlar biz demiştik balon işte diye. zaman gösterir en güzelini
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bitcoin yükselirken dahi balon, saadet zinciri gibi ifadeler kullananlar için bu düşüş iyi malzeme oldu onlara. Şimdi haklı çıktık nidalarıyla atıp tutmaya devam ederler. Zaman kimin haklı olduğunu ortaya çıkarır.
member
Activity: 378
Merit: 55
bizim yatırımımızı bizden cok düşünüyorlar bizden cok takip ediyorlar  Smiley
member
Activity: 152
Merit: 12
Merkez Bankası vs.. açıklamalarını da biliyoruz maalesef. Tam araştırmadan hi.bir konuda bilgi sahibi olmadan atıyorlar. Hele hele sabah gazetesi ise konu aman yarabbi  Smiley Malum GTA oyun şifrelerini bile haber yaptılar Smiley
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
sabahta bloombergte bitcoin düştü diye ahber vardı Cry
member
Activity: 546
yükselirkende düşerkende hep haber oluyor. olmayacak gibide değil. 1 dolara düşte 10 dolara fırlasa yine haber olur. madenciliği tamamen bitse ve pul kadar değeri olmasa belki o zaman bu haberleri yapmaktan vazgeçerler.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Sabahın habercilik anlayışı ortada olduğu için üstüne fazla yorum yapmaya gerek yok, bizdeki medya en başından beri btc ve kriptoyu nereye koyacağını şaşırdı, her düşüşte şenlik havası tadında haber yapıyorlar, enteresan Grin
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Bizim medyada neden bu kadar anlamsız ve tuhaf şekilde haber oluyor her şey anlamıyorum, son derece rahatsız edici ve bencede medya bu anlamda çok spekülatif söylemlerde bulunmamalı.
member
Activity: 378
Merit: 55
medya abartmayı sever. hele düşüş gördü mü aman balondu patladı öldü bitti gitti haberlerini daha çok duyarız.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Son zamanlarda ciddi miktarda değer kaybetti. Bugün itibariyle 12 bin doların altına düştü hatta neredeyse 11 bin dolara yaklaşmıştı. İyi bir alım fırsatı olarak görüyorum ben bu durumu.
sr. member
Activity: 370
Merit: 250
akp yani yanadş medyada bir şey yazılıyorsa bence bunun tam tersi olacaktır benim tahminimce bitcoin ufak bir düşüş sonrasında tepe yapma ihtimali yüksek
full member
Activity: 201
Merit: 100
Büyük medya kuruluşları toplumun nabzını tutar. Havuç sopa durumu. Bir elinde havuç diğerinde sopa. Zamanında Obama telefon görüşmesi sırasında elinde beyzbol sopası tutarak mesaj vermişti.
full member
Activity: 252
Medya yaptı gene medyalığını ciddiyetsiz herifler kıyamet balon lale diyerek ortalığı bulandırma peşinde. Cahil halkı ne söylesek yazsak ikna eder kerizleriz mantığı. Kendine saygısı olmayanın halkınada saygısı olmaz.
full member
Activity: 215
Her konuda yaptıkları uygulama, merak edilen konuları websitesine taşıyıp, tıklanma rekoru kırma çabası. Şöyle tumturaklı bir yazı göremedim ana medyada. Maaşlı beyin aktivitesi, talimata göre haber.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Bilindiği gibi medya herşeyi abartmayı sever tabiki bitcoinin düşüşünüde abartıyor ama şunu da bilmek gerekir ki Bitcoin ne kadar düşerse düşsün koşa vadede 10 binin altına düşmez
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Gazeteler günde kripto ile bir haber yapmazlar ise rahat edemiyorlar . Geçen gün bir haber okumuştum. Japonyada 8 kız "sanal para" diye grup kurmuşlar . 8 kızında Nickleri kripto paralardan olusuyormuş.
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Ulaştığı kaynaklar nelermiş paylaşsalarmış da bizde bilseymişiz . Keşke düşse de 1800 dolar seviyelerine tekrar Smiley 5 sene gerekirse 10 sene bu sefer hodl diyebilsek .. Ben kağıt paraların artık tedavülden kalkacağına inanıyorum . Bu nedenle de bitcoin veyahut kripto para ların daha fazla günümüzde kullanılacağına inanıyorum .
Hocam kalkmaları çok egzantirik bir durum olmaz mı sizce de özellikle siber güvenlik noktasında böyle sorunlar mevcutken ancak bitcoinin yaygınlaşacağına ben de inanıyorum
Pages:
Jump to: