Pages:
Author

Topic: bitcoinde beklenen düşüş türk medyasında - page 4. (Read 467 times)

member
Activity: 112
Merit: 10
Basında bu düşüşler çok yer buluyor. Bence insanları uzak tutmak için yapılan şeyler bunlar. Zaten sürekli hükümetler tarafından kullanılmaması yönünde açıklamalar yapılıyor. Birde bu tür haberler çıkıyor. Anlamak mümkün değil.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Türk basını meraklı zaten böyle haberlere. Bitcoin düştüğü zaman hemen bitcoin balon, değeri çok düşecek falan gibi haberler yayılmaya başlıyor. İnsanların gözünü korkutuyorlar hemen. Çok yanlış düşünceler yani ne gerek var böyle haberlere yahu.
member
Activity: 84
Merit: 11
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
2017 yılında en çok kazandıran yatırım araçları listesinde Bitcoin’in ilk sırada yer aldığı aşikar. Bu kadar sağlam temeller üzerine kurulu raporlar neticesinde Bitcoin gibi bir para biriminden şüphe duymak ve yatırım yapmamak bence çok büyük bir hata olacaktır. Bu tür haberleri yayınlayanların sağlam bilgilerle hareket etmedikleri de belli. Kanımca bu tür saçma karalama haberleri yapılmaya devam edecektir. Kulak asmayın derim.  Wink 2 senedir takip ettiğim bir Bitcoin uzmanının görüşüne göre 2018'de Bitcoin ciddi bir yükseliş yaşayacak. 2018 en az $15.000 ile kapanır diyorum.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Tamamıyla mantıksız bir haber bana göre.Ben tam tersine kademeli olarak bir yükseliş bekliyorum.Düşeceği kadar düştü zaten artık yükselme zamanı.Ayrıca geleceğin teknolojisi hakkında tahmin yapmak istesek dijital para birimlerinin ön plana çıkmaya başlayacağını öngörmek zor değil.

Bu aralar böyle haberlerle ve açıklamalarla Bitcoin'i baltalamaya çalışıyorlar ama bunlar Bitcoin'i olumsuz etkileyemez.Böyle şeyleri geçsinler de farkına varsınlar bu teknolojinin potansiyelinin.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Tamamıyla mantıksız bir haber bana göre.Ben tam tersine kademeli olarak bir yükseliş bekliyorum.Düşeceği kadar düştü zaten artık yükselme zamanı.Ayrıca geleceğin teknolojisi hakkında tahmin yapmak istesek dijital para birimlerinin ön plana çıkmaya başlayacağını öngörmek zor değil.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Türk medyası her şeyi abartıyor, pire için yorgan yakıyor, yangına körükle gidiyor,

Bu tip borsaya kote olmuş yatırımlar için bu tip spekülatif haber yapmalarını doğru bulmuyorum, doğru bulmamaktan öte bu bir suç. piyasayla oynuyorlar.
member
Activity: 109
Merit: 10
Decentralized Transportation Economy
Bizim medya düşünce görüyor artınca değil genelde Smiley
Hemde başlıklar bomba Battı Çöktü vs...

full member
Activity: 518
Merit: 100
EE aynen oyle ama bu düşüşler yuksek çıkışların bır belirtisi olacakdır bitcoın yerını sabıtledı bı sekılde oralarda suan boyle ıyı her zaman cıkmaz ya bu
jr. member
Activity: 116
Merit: 4
Simple Liquidity – Fueled by NEO
Artış olduğunda çok bir şey yok fakat düşüş olduğunda sükse oluyor. İlginç basınımız.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Ulaştığı kaynaklar nelermiş paylaşsalarmış da bizde bilseymişiz . Keşke düşse de 1800 dolar seviyelerine tekrar Smiley 5 sene gerekirse 10 sene bu sefer hodl diyebilsek .. Ben kağıt paraların artık tedavülden kalkacağına inanıyorum . Bu nedenle de bitcoin veyahut kripto para ların daha fazla günümüzde kullanılacağına inanıyorum .
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
merhaba, ilgili haberi bir çok kaynaktan okumanız mümkün, bizim medyamızda da bir çok yerde yazıldı, sabah gazetesinin verdiğini altta lik olarak paylaşıyorum.

https://m.sabah.com.tr/ekonomi/2018/01/13/bitcoinde-buyuk-cokus-bekleniyor/amp
Pages:
Jump to: