Pages:
Author

Topic: Bitcoini uzun (çok fazla uzun) vadeli düşünmeyin ! - page 2. (Read 7981 times)

newbie
Activity: 154
Merit: 0
Bitcoini al sat yaptığıma mı üzüleyim yoksa dip noktalardan devamlı alıp satmadığıma mı. Bitcoini uzun dönem düşünün arkadaşlar. Fazla başınız ağrımaz en azından. Ben kardan zarar ettim düzeltme yapacak haberleri yüzünden.

sanırım herkesin başına bu geliyor. ne noktada çıkılması gerektiğini kimse tutturamıyor Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 505
uzun vadeden kasıt nedir? 30 yıl mı? 3 yıl mı? eğer bir işçiysen 30 günlük düşünürsün. ay sonu parayı almaya bakarsın. işçiden işçiye değişir inşaattaki adamlar 8-10 saat sonra tahsil eder bu parayı. günlük yevmiyeli işçi denir.
skala bu şekilde değişkenlik gösterir. yapılan işe bakalım, dönen paralara bakalım, oran orantı zaman dengesini gözden geçirelim ve öyle bir karara varip harekete geçelim.

ihtiyaçlar hedefler kısa vadeye ihtiyaç duyabilir. bu ayrı. ama genel hedef belirler vadenin uzunluğunu kısalığını. benim görüşüm budur.

uzun vade de yanlış değil, kısa vadede düşünmek de yanlış değil.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Bitcoin böyle giderse uzun vadede tahmin edilemeyecek rakamlara ulaşacak.Bence sıkıntı yok artışlar devam ettikçe de uzun vadede kendine daha güçlü bir yer tutar.
member
Activity: 182
Merit: 10
Bitcoini al sat yaptığıma mı üzüleyim yoksa dip noktalardan devamlı alıp satmadığıma mı. Bitcoini uzun dönem düşünün arkadaşlar. Fazla başınız ağrımaz en azından. Ben kardan zarar ettim düzeltme yapacak haberleri yüzünden.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Sepetimi bundan sonra %50-70 btc geri kalanı altcoin şeklinde yapmaya karar verdim. Çünkü btc'yi uzun vadeli bir yatırım olarak düşünüyorum. Bence en mantıklısı bu çünkü en güvenebileceğimiz liman btc sonuçta  Undecided
newbie
Activity: 32
Merit: 0
Al bitcoini unut
3 5 sene sonra
Gir hesabina ev araba biseler alirsin iste
member
Merit: 12
Yatırımda çok kısa vadede kar yada zarar yapmak biraz şans işi bence uzun vade yada orta vadede bitcoin kazandırmaya devam edecektir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
bu ferhatın dediklerinin tersini yapan zengin oldu amk.
Dediğimi yapan zengin olmuştur ben ozman kâr görünce satın düşünce alın demek istemiştim.Kısa vade takılın , alıp üzerine yatmayın Smiley Yapabilen olmuşsa helal ben kendimde yapamadım
member
Activity: 126
bu ferhatın dediklerinin tersini yapan zengin oldu amk.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Borsalarda herkes kendi parasını kendi bildiği şekilde değerlendirir, aslında kimsenin duyduğu tavsiyelere uyduğu filan da yok. Bana göre asıl bitcoin kısa vadeli düşünülecek bir şey değil, olabildiğince bir kenarda bekletmeyi tercih ederim. Ha tabi parasını gerçekten kaybetme endişesiyle dolup taşan arkadaşlar her saniye düştü mü çıktı mı diye takibini yapabilir. Bana göre bitcoin bir şans, kazananların nasıl güzel kazandığını da kendimiz gördük. Ben de aynı mantık ile şansımı denemek isteyenlerdenim. İlerde daha iyisi gelir, borsa yön değiştirir gibi durumlar olursa dış etkenler zaten bizim kontrolümüzde değil. Bitcoine parayı basan bence o parayı unutmalı bir süre boyunca.
member
Activity: 152
Merit: 11
aynen btc yatırım aracı değilki
kripto para sonucta
yazılım değişmeli ama isim aynı kalmalı
oyle fork larla olacak iş değil benim kanaatimce
full member
Activity: 406
Merit: 101
Popülaritesi sürekli artan, talebi sürekli artan, değerli, dünyanın hemen hemen bütün ülkelerinde yatırımcıları olan Bitcoin'i uzun vade de düşünmemek için
hangi sebepleri göz önünde bulunduralım.. Pekala uzun vade de iyi paralar kazandırabileceğini düşünen biriyim. Çoğu mining yapan ve yatırım yapanların
da böyle düşündüğünü düşünüyorum.. Elbette her türlü yatırım aracının riski vardır. Sıfır risk diye bir şey  yoktur zaten.
full member
Activity: 192
Bitcoin şu saatten sonra kendini kanıtlamış ve bu pazarın yapı taşıdır, Bitcoin olmazsa hiçbir şey olmaz. Bitcoin'e rakip olarak bir tek Ethereum'u görüyorum onların arasında da hoca-çırak ilişkisi mevcut.
full member
Activity: 252
uzun vadeli bir yatırım olduğunu düşünenlerdenim. kısa süre zarfında değişime uğruyor iniyor çıkıyor ancak uzun vadede bu dengenin artıda kalacağını düşünüyorum.
Ben de kesinlikle katılıyorum tabiki değişimler yaşanacaktır.Ama güven konusunda en güvenilir yatırım bence de bitcoindir ve muhtemelen öyle de kalacaktır.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Ben de Bitcoini uzun vadeli düşünmekte ısrarcıyım yatırımcı olarak fakat Bitcoin rakipleri ellerinden geleni ardına koymuyor görünen o ki, BitcoinCash deki bu hareketleri çözümleyebilen var mı aramızda, aldı başını gidiyor, o kadar küçümsedik şimdi bu nedir.
member
Activity: 364
uzun vadeli bir yatırım olduğunu düşünenlerdenim. kısa süre zarfında değişime uğruyor iniyor çıkıyor ancak uzun vadede bu dengenin artıda kalacağını düşünüyorum.
member
Activity: 154
 Dijital paralar günün modası  bir yatırım  piyasası ve coinler çığ gibi çoğalsalarda içlerinde Bitcoin ve Ethereum  benim için ayrıcalıklı her ikisine de yatırım yapar ve bunları uzun vadeli düşünürüm. Herkes kendi bilir tabi.
full member
Activity: 424
Merit: 103
Risk muhakkak var ancak,Btc uzun vadeli yani en az 2-3 sene de bence x10 x20 yapabilecek durumdadır.Bu ne yazıkki artık inkar edilemez bir durum..3 ay önce 1800 dolara almadığımız Btc forklarıyla ve kendi değeriyle neredeyse 10.000 dolarlık değere ulaştı..
Risk alıp 3-5 tane 2-3 yıl vadeli bekletmek bence iyi olur.
member
Bizim düşünmemize gerek yok zaten bitcoin kırdığı rekorlarla uzun vadeli bir  yatırım olduğunu ispatladı, pahalı deyip almayan pişmanlık yaşıyor kafasına vuruyor.
member
Activity: 62
Btc yi ilk duyduğumda 400 dolar civarındaydı. tereddüt edip alamadım..hala kendime kızıyorum.
Şimdi 7000 doları geçti. Hala tereddüt ediyorum. Biliyorumki 1 sene sonra yine kendime
kızacağım.
Pages:
Jump to: