Eskiden bankada para tutacagıma bitcoinde tutarım mantıgıyla yaşarken artık tek 1 kuruş yatırmam , yatırtmam.Taa ki yıllar sonra bu özürlü , ağzı süt kokan , ekonomiyle yakından uzaktan alakası olmayan , Blockchain teknolojisi bi yerlere gelsin değilde götüme don alayım derdinde olan p1clerin elinden kurtulursa bu Bitcoin işte ozaman geleceği olabilir.Ama yok zart zurt alıştılar artık har fork , soft fork , zıkkım fork durmadan ortalığı karıştırıp , bitcoinin amacımdan coook uzakta saçma konuları tartışacağız.Görünen o ki Bitcoin uzun bir süre bu tayfanın elinde bir oyuncak gibi bir o yana bir bu yana savrulacak ve çok kan kaybedicek.Sözde merkezsiz değilmiydi bu bitcoin ? Hani sahibi yoktu
1 ağustos sağolsun çok şey öğrendim şahsen 5 kuruş etmez şuan ki haliyle bana göre tabi ytd.
Ve son birşey eklemek istiyorum ;
Bitcoinin değerini belirleyen en büyük faktör 21 milyon ile sınırlanabilmesidir.Tabi arz-talep de çok önemli ama az sayıda olan birşeyi bir kaç şirket rahatca toplar ve fiyatı uçurabilir.Fakat öğrendiğim kadarı ile madenciler 21 milyon adet snırlamasınıda isterlerse 500 milyon bile yapabilirlermiş.O zaman nerde kaldı bunun değeri , az olması , altın gibi olması ? Bence daha sağlam bir yazılım çıkması gerek BTC pert !!
İleride pişman olup mesajı editlersen diye bu postu alıntılıyorum. İbret-i alem olsun diye herkese göstermek gerek bu mesajı.