Pages:
Author

Topic: Bitcoinin arkasında hiçbirşey yok! YALANI - page 2. (Read 788 times)

jr. member
Activity: 490
Merit: 4
e bu piyasanın doğası bu değil mi zaten. bir taraf kötüleyerek düşmesini sağlayacakken diğer taraf toplayıp parayı vuracak.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
dalgalanmalardan dert yananlar çok fazla. bu kadar dalgalanma olması aslında tamamıyla olumsuz bir şey değil. aksine fırsat da doğuruyor. dalgalanma sebebi de bana göre biyasanın hacim değerine ulaşamamış olması.
newbie
Activity: 3
bitcoinin arkasında amariga ve cia var hocam bu kesinlikle kanıtlanmış eniştem söyledi.
member
Activity: 62
Merit: 10
bitcoin arkasında kimse yok büyük oyuncular manipüle edemez, milyonlarca kişi bitcoin tutuyor.
jr. member
Activity: 80
Merit: 4
Sovryn - Brings DeFi to Bitcoin
Bitcoinin bu dalgalı grafiğinden de arkasındaki destekçilerinin yön verdiği piyasayı belirli bir topluluğun yönettiği çok net bir şekilde belli oluyor.
member
Activity: 100
Bize böyle gösterilmeye çalışılsada arkadaki destekçiler olmadan bitcoinin değerinin 100 doları geçemeyeceğini söylemek çok da abartı olmaz
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Dünya finansını yönlendiren insanlar böyle bir tehdit potansiyeli görüp bir müdahalede bulunmuyorsalar bitcoinin arkasındaki destekçilerin gücünden çekindiklerindendir.
newbie
Activity: 112
Elbette her parasal sermayenin ardında Global güçler olacak değil ama Bitcoin de var bence
newbie
Activity: 140
Geçmiş tecrübeler gösteriyor ki her ekonomik büyümenin arkasında küresel sermaye güçleri vardır
full member
Activity: 546
Merit: 100
Ayni mevzuyu universitemdeki hocamla yasadim ve o da ciftlik bank benzetmesi yapmaya calisti, guvenmedigini bunun bir oyun oldugunu soyledi. Merkezsiz olmadigini isin icinde internet vs varsa bir yere bagli oldugumuzu vs iddia etti. Cok tartistik ve ertesi gun geldi hakliymissin gozlerinden operim dedi 😂
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Elbette BTC veya kripto paraların bir kısmı çiftlik bank olamaz. Böyle birşey demek buyuk hakaret olurdu. Lakin şu sıralar ben BTC den fazla bir hareketlilik beklemiyorum. Ne kadar sarılsam da fazla birşey çıkartmaz artık bana
Çiftlik bank ile sanal paralar bir tutulamaz. Sadece bazı projeler cidden çöp oluyor ve zamanla yok olup gidiyorlar bunlar çiftlik bank ile biraz benzerlik gösteriyor olay o.
member
Activity: 322
Merit: 11
Elbette BTC veya kripto paraların bir kısmı çiftlik bank olamaz. Böyle birşey demek buyuk hakaret olurdu. Lakin şu sıralar ben BTC den fazla bir hareketlilik beklemiyorum. Ne kadar sarılsam da fazla birşey çıkartmaz artık bana
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Evet haklısınız çok çok büyük bir teknoloji. Ama bazı kesimler dünyayı değiştirmek için gereken güçlere sahip. İsterlerse bütün dünyayı baştan inşa edebilirler. Eğer onlar istemezse bir günde bitcoinin sonu gelebilir bence. Cahilliğe gelince de haklısınız kimse araştırmayı sevmiyor ya da nasıl araştıracaklarını bilmiyor sadece kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesmek çok sık yaptığımız büyük bir hata
newbie
Activity: 159
Bitcoinin arkasında evet bir teknoloji var ancak sistematik bir yönlendirme yapan sermaye grubunun da olduğunu düşünüyorum. Btc balinaları değil kastettşğim mevcut ekonomik düzendeki para babaları.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bitcoinin başlangıç aşaması ve kim ya da kimler tarafından başlatıldığı konusu bir gizem olarak kalacaktır,  istihbarat örgütleri tarafından bu bilinse dahi bize söylemeyeceklerini düşünüyorum çokta önemli değil.
sr. member
Activity: 462
CAT.EX Exchange
Bitcoin için yeni dünya düzeninin parası da diyorlar her ne ise geri planda olanları başından beri içinde olsak ancak bilebiliriz, şu an bizim için anonim ve kabul görmüş bir paradır ancak aslen önemli olan  getirdiği teknlojidir.
sr. member
Activity: 532
Blockchain ve kripto para sitemi artık bundan sonra çağın gereği olarak hayatımızda her an var olacaklar arkasında önünde kim varsa var bu mühim değil bundan böyle .
member
Activity: 154
Merit: 16
kripto sanal paralar çağın icadıdır diye biliriz bu büüyk bir yenilik değişimdir hem arkasında birilerinin olmasına gerekte yok ihtiyacıda yok açıkcası
member
Activity: 448
Merit: 11
Arkadaşlar farkında mısınız çoğu devlet bitcoine  vergi getirmeyi planladığı ama yapamadılar Çünkü çok büyük bir teknoloji Biz bunu Devrim olarak nitelendiriliyor uz hal böyleyken vergi imkansız
member
Activity: 224
Bitcoin sağlam bir teknolojiye sahip ve emin adımlarla ilerliyor. Ancak gerek dalgalı kur gerekse devlet desteğinin eksikliği insanlarda şüphe uyandırıyor bana kalırsa. Ancak bu gelişmesine bir engel değil, bitcoin ilerlemeye devam edecek ve daha da önemli bir konuma gelecek bence.
Pages:
Jump to: