Pages:
Author

Topic: Bitcoinin arkasında hiçbirşey yok! YALANI - page 5. (Read 788 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 255
En başta madenciler var arkasında ciddi yatırımlarla üretmeye çalışıyorlar bu bazda bile bakıldığında maliyet/ürün fiyatı bahsedilen 1000 lere düşmeyeceğinin ispatıdır. Komplo teorisi olarak bakılırsa olaya hiç bir zaman 1000 dolar olmayacağını söyleyebiliriz en kötü senaryoda üretimi alışverişi yasaklanır btcsi olanlar terörist ilan edilir, insanlar bir süre yer altına çekilir elden satar ama unutulmamalıdır ki fiyatı borsa kullanıcıları beliyorlar. piyasadan borsalar kalktığında ortada ortak bir fiyat olmayacağı için elimizdeki koinler ancak gazoz kapağı olur. Bu blockchainin getirisini komple ret etmektir olur mu olur... Ama fiyat asla maliyetinin altına düşemez bence çok saçma adam neden üretsin ki o zaman ?
member
Activity: 350
Merit: 11
Evet teknoloji ve sistemi itibari ile ekonomide devrim gibi bir gelişmedir  bitcoin ve kripto paralar, bir çok kişi kripto paralar ile 2017 de tanıştı , o dönemlerde hızlı artan kripto paralar herkesi buna alıştırdı ,sistemin oturması ve dünya genelinde yayılması resmiyet kazanması kolay bir durum değil, biraz sabra ve zamana ihtiyaç var.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Ben Bitcoin ve arkasında ki teknolojiye hepimizin haksızlık yaptığını düşünüyorum. Dünya da para düzenini değiştirebilecek bir yapı ama hepimiz arttı-azaldı , fiyat odaklı övüp yerdiğimiz için işin özü kimsenin aklına gelmemeye başladı. Yükselince süper,mükemmel,harika düşünce bi işe yaramaz,balon,ponzi. Bu kafa yapısı değişmeli artık.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
En büyük savaş yavaş yavaş başlıyor, klasik sermayedarlar ve kağıt paracılar ile geleceğe hazır olanların savaşı bu. İlk raundlar kripto için çok zor olacak çünkü kral hasta ve ölüyor ama hala emrinde ordular var ve tahtta biraz daha kalabilmek umuduyla herşeyini ortaya koyacak. O aşamada güvenmeyip kriptodan kaçanlar sonradan kafalarını duvardan duvara vuracaklar.
member
Activity: 448
Merit: 11
Kripto paralar yazının icadı kadar önemli olup devrim niteliğindedir böyle atıp tutanlar haberlerden görüp yada arkadaşından falan görüp çok az araştırmayla cahiller amaçsızlar kervanına katılanlardır
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
En büyük destekçileri bendim fakat bu dalglanmalar yüzünden ben bile soğudum.Tamam teknolojisine birşey demiyorum fakat artık kendine bir zemin bulmazsa,piyasada hiç güven kalmayacak ve insanlar birdaha kolay kolay para yatırmayacak !
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bitcoinin şuan ki fiyatının gerçekten komik rakamlar olduğunu düşünüyorum.
Öyleki sistemin çıkış amacı bile tüyleri diken diken etmekte.
Sen bankacılık sisteminin gereksiz olduğunu anlatmayıp bunu birde kanıtlıyorsun.Bir sistem yapıyorsun ve tıkır tıkır çalışıyor.
Sahtesi yapılamıyor.Hacklenemiyor.
Ama çıkıp bu balondur diyebilecek kadar yüzsüzleşebiliyorsunuz.
Bununlada kalmıyor fiyatının 1000 dolar olacağını söyleyip 100 dolar bile imkansız değil diyebiliyorsunuz.
Şu çiftlik bankla bile kıyaslıyanlar oldu yav yazıklar olsun.Cahilliğin boyutunu siz hesap edin artık.
Bitcoinin değeri onun vizyonunda saklı.
Vaad ettiği herşeyi gerçekleştiriyor.
Varmı ortada böyle bir ürününüz?
Sakin olun ve beklemede kalın.1 BTCniz var ise ona büyük anneniz gibi sarılın.
btc ortalığı yıkıp geçtiğinde onların elinde dolarlar sizin elinizde btc olsun.
Pages:
Jump to: