Pages:
Author

Topic: Bitcoinin arkasında hiçbirşey yok! YALANI - page 3. (Read 788 times)

member
Activity: 179
Merit: 10
Bende senin gibi düşünüyorum bitcoin yapısal olarak çok güçlü bir olay ve gelecek onda saklı her yıl kendine yeni rekorlar sağlıyor
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Gün geçtikte ne kadar doğru düşündüğümü farkediyorum.
Bitcoin ve arkasında ki yapı tüm karşıt fikirli insanları ezmekle kalmıyor.
O iş öyle değil böyle yapılır diye gösteriyor.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Arkasındaki teknolojiyi görmeyen cahiller böyle bir yorum yapabilir. Bu piyasayla alakası olmadığı halde bilgisi olmayanlar ne yazık ki fikir sahibi oluyorlar ve spekülasyon yapmak istiyorlar ama nafile
member
Activity: 560
Merit: 11
karşılıksız dolar basan amerika olunca, avrupa merkez bankası olunca ve diğer ülkeler olunca kimseden çıt çıkmıyor. bizde para basıyoruz eee ne oluyor? kriptoların karşılıksız basılması örneğin tether olunca kıyamet kopuyor. küresel ekonomik düzenin istediği tam kontrol kriptolar ile bunu elden çıkardılar.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bitcoine olan ilgiyi bir şekilde azaltmaları gerekiyor mevcut sistemin sahipleri. Btc en çok onların tahtlarını tehdit ediyor. Dolaysıyla çamur atmaya devam ediyorlar. Yakın zamanda görecekler kimin arkasında ne var Grin
member
Activity: 280
ya ona bakılırsa dolarında altının da arkasında hiç bir şey yok,

yani biri çıkıp söylebilir mi 1 gram altının arkasında ne var? arkasında kim var? hangi organizasyon var 1 gram altının?

illar arkasında bir şey olmasına gerek yok, orta doğu toplumları hep arkada başka bir güç arıyor
member
Activity: 756
Merit: 17
Merkezsiz gibi görünse de ban göre fiyatını oynatan ve elinde ciddi miktarda btc bulunduran balinalar piyasadaki hareketi belirliyor
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Arkasında birşey olmayan bir platformun bu kadar büyümesi mümkün değil hiçbir sektörde
newbie
Activity: 112
Bence de bu bir yalan çünkü her büyük kazanç kapısı bir yerlere hizmet ediyordur
member
Activity: 308
Bitcoin bir değerdir arkadaşlar bu değer arz-talep dengesiyle belirlenir btc nin arkasının boş olduğu yalanı btc yi kimlerin desteklediğini bilmeyenler tarafından uydurulmuştur.
newbie
Activity: 126
Şimdi mantıklı olalım bu kadar para hacmi olan bir platformun elbette arkasını dayadığı bir babayiğit vardır
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
teknoloji ile değer karşılaştırması biraz saçma.btc nin kaynak kodu kapalı olsa tamam ama açık kaynaklı bir sistemin değeri benzersizlikle ölçülemez kodlama ile olsaydı microsoft dünyanın hakimi olması gerekirdi.
kripto paralarda değeri kullanıcı verdiği için değerli.şu piyasanın düşmesine bakarsak çokda öyle değer veren insanda yok sadece fırsatları değerlendirme var.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Bitcoin tekrar 10k olmayacak diyenleri gördü bu gözler Sad teknolojiden bu kadar çabuk vazgeçmeyin 7 sene olacak hala bitcoinden daha iyi çalışan bir proje çıkmadı
full member
Activity: 238
Bu mecrada çiftlikbank ile karşılaştıran olmamıştır diye ümit ediyorum hocam zannetmiyorum bu kadar düşülebileceğini
bu mecra derken elinde kripto para bulunduranları kastediyorsunuz galiba ama emin olun onların dahi aklından geçmiştir acaba mı diye
member
Activity: 210
Bu mecrada çiftlikbank ile karşılaştıran olmamıştır diye ümit ediyorum hocam zannetmiyorum bu kadar düşülebileceğini
member
Activity: 182
başlıkla pek fazla ilşkilendiremedim ama varmam gereken sonuç bitcoinin arkasında bugüne kadar yaşanan gelişmeler ve bizzat kendisinin olduğu galiba
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
Eğrisiyle doğrusuyla 10 yıllık bir geçmiş var, kripto paraların biteceğini düşünenler bir müddet piyasadan çekilir, Bitcoine, kriptoya  inananlar yola devam eder, piyasa bir müddet sonra yükselişe geçerken tekrar gelirler ve bu hikaye böyle devam eder.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Eğer Bitcoin'in arkasında gerçekten hem maddi hem de manevi yönden sağlam bir topluluk olmasaydı kesinlikle birkaç balinanın hareketiyle fiyat 20 bin dolara kadar yükseltilemezdi.. Eğer fiyat 20 bin dolara yükseldiyse vardır bi sebebi, bugün alanın yarın 5x kâr yapacağı garanti ama sabretmesini bilene.
jr. member
Activity: 33
Merit: 1
Create Your Decentralized Life
Bitcoini en çok eleştirenler mevcut finansal sistemin başındaki isimler olması sizcede ironik değil mi Smiley IMF, FED, ECB vs. başındakiler...
full member
Activity: 308
--
Her gün kötü haberler geliyor. Ayı piyasasından bir türlü kurtulamadık piyasada bir umutsuzluk havası var 6000$ hatta hiç ihtimal vermesem de 3000$ dolarlar telaffuz edilmeye başlandı. Büyük bir savaş var geleneksel paracılar ve kriptocular arasında. Bence gelenekselciler bükemediği eli öpecekler ve işte o zaman bitcoin atılımını yapacak.
Pages:
Jump to: