Pages:
Author

Topic: Bitcoin'in geleceği yok.(Enerji sorunu) - page 2. (Read 890 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
Tamam deli gibi enerji ihtiyaci olabilir fakat eger daha buyuk bir hacime ulasir ve yayginlasirsa eminim bu sorunu cozeceklerdir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Tek derdin bu olsun dostum. A pardon baska bir sorunu yok galiba bitcoinin.
Bunu soylemis olman gercekten komik cunku enerji bir problem olamaz asilmasi basit bir durum.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Ben bunun olacağını düşünmüyorum. Küresel ısınma olmayacaktır madenciliğin bitme sebebi. Sürekli bitcoin çıkarmaya çalışan madenciler artık bitcoinin değersizleşmemesi için bitecektir biterse bence. Küresel ısınma şimdinin değil bundan 5 yıl öncesinin de konusuydu ve o zamanda bitcoin vardı. Daha farklı önlemler alınacaktır. Bitcoin çıkaran kaç kişi varda küresel ısınmayı tetikliyor ki.
newbie
Activity: 70
Böyle bir şey olamaz pek münkün değil mining enerjisinden önce daha dünyanın başına dert açan enerji açığı oluşturan bir çok şey var ayrıca teknolojinin gelişmesiyle mining de gelişir ...
newbie
Activity: 70
bu teknolojinin sonunu getirecek en son şey enerji olacaktır. bir ekip enerji işi için yatırım yapacağım dese al sana kaynak olmuş olur.
newbie
Activity: 84
bunu o kadar büyük sorun olarak görmememiz lazım şimdiden onlarca proje var ucuz enerji ile ve daha az enerjiyle mining yapma ile alakalı.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
bir proje görmüştüm çöplerden enerji üretip madencilere ucuz olarak satacaklardı. bu proje tutmasa bile salt enerji böyle bir projeyi bitiremez.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Enerji sorunun er yada geç çözecekler diye düşünüyorum evet çok fazla tüketim var ancak elektirik için üretim teknolojileri ileride daha farklı bir hal alabilir örneğin solar enerji
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Gelecegi var aslinda ama tamamiyle gelecek bitcoin olmayacak tabi ki.  Alternatif coinler belki bitcoini bile gececekler.  Ama gelecekte bitcoin olacaktir.
full member
Activity: 322
Kesinlikle büyük bir saçmalık ve kötü bir idda çünkü bariz geleceğimiz artık internet üstüne kuruluyor ve para birimide bu yönde olacaktır yani BTC den bahsediyorum.Hiç bir şekilde bitmeyecektir.
full member
Activity: 245
bitcoin madencilik geleceğinde sorun olacağını düşünmüyorum, bitcoin fiyatı madencilik maliyetlerinin üzerinde olduğu sürece madencilik devam eder. ayrıca volatilite madenciler için elverişli. enerji konusundan iyimserim.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
madencileri uzaklaştırmanın yolu bitcoin fiyatının iyice azaltılmasında yatıyor. eğer 20 ve üzerinde olsaydık haldır haldır mining yapacak cihaz siparişleri artacaktı ve aylarca beklemeniz gerekirdi. algoritmada küçük bir değişiklik ile şu cihazlarla mining olayına son verilebilir ama topluluk katılımı olursa.
newbie
Activity: 182
Bitcoinin geleceği ile ilgili kimsenin en ufak bir şüphesi yok o geleceğimizin para birimi. Bunu gören yatırımcılar ona yatırım yapmaktan geri kalmıyor ve enerji tüketimini de ciddiye almadan yatırımlarına devam ediyorlar.
newbie
Activity: 168
enerji sorununa gerek yok piyasa bu şekilde devam ettiği sürece bitcoin kendi kendini bitirecek. millet bıktı artık sürekli düşüş yaşamaktan. zarar edip çıkıp gidiyorlar.
member
Activity: 266
Enerji sorunu bitcoinin sorunu değil onu çevreciler yada bitcoini çekemeyenler üretiyor. eleştirecekleri çok fazla bir şeyleri olmadığı için enerjiden vuruyorlar. bitcoin emin adımlarla yoluna devam ediyor vede edecek.
member
Activity: 210
Hakli olsbilirsin aslinda. Eger devletler bitcoine dusman olurlarsa vuracaklari en saglam nokta enerji tuketimi. Umarim cozum bulurlar.
newbie
Activity: 98
Zaman günün bütün rutinini bozuyor. Bugün hayal edemediklerimiz yarın çok basit geliyor. Enerji dünyanın en büyük sorunu çözmek için çok ileri çalışmalar yapılıyor
member
Activity: 308
Bitcoinin geleceği var bunu herkes görmeye başladı ama elektrik tüketiminde ki sıkıntıları giderilirse çok daha güçlü olacaktır bitcoin. Elektrik tüketimi daha az olan cihazlarda üretilmeli bir taraftan.
full member
Activity: 476
Bitconin geleceği yoksa neden büyük yatırımcılar btc ye yatırım yapmaya devam ediyor. Özellikle madencilik kısmına inanılamaz yatırımlar var. En büyük eleştiri elektrik tüketimi bundan dolayo geleceği yok demek çok mantıklı değil.
newbie
Activity: 126
İlerleyen zamanlarda ödül miktarının düşmesiyle sadece transfer ücretlerinden kazanılacak. Bu kadar yoğun enerji harcanacağını düşünmüyorum
Pages:
Jump to: