Pages:
Author

Topic: Bitcoin'in geleceği yok.(Enerji sorunu) - page 3. (Read 890 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Bu sorunu cok fazla buyutmeyin yeniden yukselsin ve yayginlasma devam etsin bunun icinde bir cozum yolu bulacaklardir. Enerji cok dert degil.
jr. member
Activity: 157
Merit: 3
Bu mantıkta sadece btc değil tüm online sistemlerin geleceği yok, doğru bir noktaya dokunulmuş olsada çözüm yasaklamak yerine yenilebilir enerjiye yönelmek olmalı.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
bunların yerinde olsam 5v luk usb minerların önünü açardım. 2140'a kadar algoritmada değişiklik yapmadıklarını düşünün. mining yapanların sayısı giderek daha fazla artacak demektir. ASIC cihazlar ve onların gelişmişleri hunharca elektrik harcayacak. emin olun Çin'in yaptığını başka ülkeleri de zamanla yapar.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Ben enerjinin gelecekte çok fazla sorun olmayacağını düşünüyorum (Yeni kaynaklarla ve daha ucuz enerji üretimiyle) ama tüketimi sınırlandırma ya da yüksek talep etme konusunda adım atılırsa o zaman nasıl bir durum ortaya çıkar orasını bilemem
hero member
Activity: 756
Merit: 505
fiyasko haber; bahsedilen oran gerçek olsa bile daha büyük global anlamda enerji kaybına yol açaçak üretimler mevcut. hala önüne geçemiyorlar. btc merkezi yönetimleri tehdit ediyor; en başında da geleneksel bankacılık sistemlerini. en önemli sebebi bu. ama önüne bu tarz yasaklarla geçemezler.
newbie
Activity: 101
Merit: 0
Bitcoin hala bir ülke kadar enerji tüketiyor, yeni çıkan projeler bunun üstesinden geldiler. PoS bütün sorunu çözecek gibi görünüyor ayrıca belki yakında bitcoin de bir fork ile buna benzer bir geliştirme yapabilir
jr. member
Activity: 364
Artık gelişen makine teknolojisi sayesinde bitcoin madenciliğinde elektrik sarfiyatının en aza indirgeneceğini ve bunun sonucunda enerji sıkıntısı yaşanacağını sanmıyorum.
newbie
Activity: 140
Butun hersey bitti simdi de enerji sorun olmaya basladi. Adamlar tam bitcoin dusmani hocam. Bunun baska aciklamasi olamaz bence.
jr. member
Activity: 196
Ortaya bitcoin ve diger kripto paralarla cikmis bir teknoloji var ve senin tek takildigin sorun enerji. Bence biraz fazla buyutuyorsun.
member
Merit: 10
hocam enerji sorunu gibi bir problem büyük bir problem değil, bitcoinin blokzinciri zorluğa göre otomatik ayarlıyor kendini
jr. member
usb mining cihazlarına yönelerek artık nasıl yapacaklarsa asicleri tarih etmeleri gerek. harıl harıl fabrika kadar elektrik harcayıp bitcoin üretenler var. para hırsı insana neler yaptırıyor. o parayı da harcayıp bitireceksin sonuçta, kaç sene ömründe kaldı ki.
member
Merit: 10
madencilik yapılan alanlarda enerji üretim sistemleri kurulabilir örneğin güneş rüzgar enerjisi buyuk madencilik fabrikaları buna el atabilirler mining işi duracagını sanmıyorum . ama arkadaşlarında söylediği gibi kazım olmayan coinler ön plana çıkacaktır.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Mining olmayan büssürü coin var daha çok yeni bir teknoloji ve sürekli ilerliyor bitcoinde bu coinlerin öncüsü üretim sayısı belli zaten bu tarz coinlerin gelecegi her zaman olucagını düşünüyorum ama sürekli gelişicek bir sistem olucak kripto paralar
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Bitcoin’in önündeki en büyük problemlerden biri enerji sorunu gibi görünüyor, aslında Bitcoine karşı olanların elindeki en büyük argüman enerji sorunu demek daha doğru ve bu argüman Bitcoine karşı olanların elini güçlü kılıyor malesef. Dünyanın enerji sorununu gözardı etmek mümkün değil. 
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Bitocin' in sırf bu nedenle geleceği yok demek çok yanlış olur. Üstelik bu aşılamayacak bir sorun değil. Büyüttükleri ve abarttıkları bir durum. Ayrıca teknoloji her geçen gün gelişiyor. Çeşitli alternatif çözüm yolları da çıkacağına kanaatim var.
newbie
Activity: 148
çevreciler bitcoin'e de karşı olacaklarsa yok artık ya ne alaka yani..enerji sorununun devasa boyutlara ulaşacağını düşünmüyorum, o kadar büyümez.
newbie
enerjiyi nereden ürettiğine göre değişir..ileride güneş enerjisi sistemlerinin artacağını da düşünürsek elektrik tüketimi hiç de sorun olmayacaktır..
jr. member
Merit: 6
Rüzgar enerjisi, güneş paneli sistemleri adamlar artık bu şekilde bedava elektrik üretip mining yapıyor. Evde zaten yapmak pek mümkün değil. Yasaklanması bir hayli abartılmış bence..
member
Activity: 448
Merit: 12
Bitcoin ciddi bir tehdit olduğunda zaten devletler elinden geleni yapacaklardır engellemek için. En büyük bahanelerinden birisi de kesinlikle bu bahsettiğiniz enerji sorunu olacak.
newbie
Activity: 84
Btc batarsa enerji sorunundan dolayı batmaz rahat olun enerjiden önce piyasayı düşünmemiz daha önemli .
Pages:
Jump to: