Pages:
Author

Topic: Bitcoin’in Kullanım Alanı Genişlemeye Devam Ediyor - page 2. (Read 669 times)

member
Activity: 140
Merit: 10
bitcoin henüz tamamen kullanılmaya başlamadı entegrasyon zaman içinde olacak. dünyanın her yerinde elektronik para ile ödeme kanallarının artması sayesinde günlük hayat kolaylaşacak.
full member
Activity: 378
Merit: 100
Bitcoinin bir ödeme yöntemi olarak kullanılması gerçekten çok zor, çünkü işlem ücretleri hala yüksek kalıyor. Bence bitcoin ancak yatırım olarak düşünülebilir.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Zaten zaman içerisinde bitcoinin kullanım alanının genişlememesi imkansız gibi bir şey. Dünyanın birçok yerinde bazı ülkeler btc fikrine alışıp sıcak bakmaya başladı, birçok büyük firma ödeme yöntemleri arasında kabul etti. Bu gibi gelişmeler çok normal, bitcoinin bugünkü belirgin kusurlarının azaltılması başarılırsa çok kısa sürede çok daha yaygın olacaktır.
full member
Activity: 245
sadece bitcoin değil farklı kripto paraların kullanım alanının genişlemesi böylece dünya çapında dijital para piyasasının bilinirliğinin artması neticesinde trilyonlarca dolarlık bir pazarın oluşmasını hayal ediyorum.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
“Ödeme araçlarını artırarak müşterilere kolaylık sağlamayı amaçladık ve yeni müşterilerin edinilmesini sağlayacak bir Bitcoin ödeme hizmetini sunmaya karar verdik.” her işletme bu açıklamayı örnek almalı.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Bitcoinin kullanım alanının genislemesi gayet guzel bizim de bu alanda uygulama gelistşrmemiz gerekiyor artık diye dusunuyorum, entegre uygulamaları kullanmalıyız ozellikle block-zincir teknolojilerini denememiz ar-ge yapmamzı urun gelistirmemiz gerekiyor yoksa gerisinde kalacagız gelişmelerin.
newbie
Activity: 140
Bunun yanında ayrica dün öğrendiğim Avusturyada havaalanlarinda marketlerde de kripto paralarin kullanımı başlamış diye haber okumuştum. Bunlar ciddi gelişmeler.
member
Activity: 350
Merit: 11
Evet genel duruma baktığımızda kripto piyasası için gerçekten olumlu işler yaşansada kripto paraların ve bitcoinin kullanım alanı genişlesede piyasada maalesef yukarı yönlü bir hareket maalesef yok.Bu haberler inşallah yükselişin başlangıcı olur.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Ikı üç kıstas var bana kalırsa değer artışı için. Bunlardan birisi kullanımın yaygınlaşması. Devlet düzenlemesi olumlu.olursa ve madencilik gelisirse fiyat artisi gelecektir.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Vergi borçlarında ödeme şekli, hava yolu şirketlerinde ödeme şekli, Ticarette takas şekli.. Çok fazla örneği var. Kullanıldıkça genişleyecek ve genişledikçe kullanılmaya başlanacak. İkisi de birbirini tetikleyen durumlar ve engellenmezse ileride günlük hayatın her yerinde olacak.  Çok büyük bir kitlesi olacak.
newbie
Activity: 280
    Sadece ispanya olarak sınırlandırmak doğru olmaz dünyanın birçok ülkesinde ve birçok sektörde bitcoin ödeme şekli olarak kabul edilmiş durumda
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Kullanım alanlarının genişlemesi daha fazla günlük yaşantıda kullanılabilecek demektir. Bu da iyi kötü yaygınlaşmasını sağlayacaktır. Tüm ülkeler bunu yapmasa da bazı ülkeler çoğu konuda bitcoin ile ödeme yapabiliyor. Bu durum insanların hayatında kolaylık sağlayacaktır ve kabul görme eğilimini arttıracaktır.
member
Activity: 322
Merit: 12
Sokağa çıktığımız zaman çok fazla kullanım alanı göremeyiz lakin internet sitelerinde kullanımı gittikçe artmaya başladı ki öncelik olarak zaten orada artması lazımdı 
member
Activity: 154
btc kullanım alanının bu yıl genişlemeye devam etti ve yıl sonuna kadar bu genişleme devam edecek. ben asıl olarak 2019 yılında dijital para marketinin geleceği hakkında çok olumlu gelişmelerin olacağını varsayıyorum.
member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoin dünyanın bir çok yerinde ve bir çok alanında kullanılmaya ve özellikle hizmet alanında kendini göstermeye daha sık başlamıştır.Dünyanın ekonomik dönüşümde artık digital paraların tek hakim olduğu bir düzene doğru gidiyoruz.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Bitcoin bir ödeme aracı olarak çok değerli oynaklık durulmadan işlevsel bir şekilde kullanılmasını beklemiyorum. Ama yinede kullanımı olacaktır. Asıl doğal dengesine geldiğinde bakalım nasıl olacak
full member
Activity: 266
https://cryptassist.io
Bitcoin iyi kötü kabul görüyor artık ve ödeme aracı olarak da alanı çok fazla gelişti. Her geçen gün yeni bir haber çıkıyor buna dair. Artık insanların sosyal yaşamlarında kullandığı çoğu şeyde bitcoin geçerli. Ve bunu kontrol etmesi de bir o kadar kolay. Bu da insanlara seçenek sunuyor. Daha gelişmesi için çalışmalar yapılmalı.
member
Activity: 177
her gün yeni bir alana yayılıp kullanılmaya başlıyor böyle de devam edeceğini düşünüyorum
newbie
Activity: 126
İnsan bu haberleri okuyunca keyifleniyor, bu haberden şu sonuç çıkıyor millet bitcoine güvenmeye başladı ve kullanım alanlarını her geçen gün genişletiyor. Daha çok fazla yayılacak.
newbie
Activity: 280
valla genişliyor genişlemesine de bunun fiyatta yansımasını göremiyoruz, biraz daha hareket gerekiyor bana göre
Pages:
Jump to: