Pages:
Author

Topic: Bitcoin’in Kullanım Alanı Genişlemeye Devam Ediyor - page 6. (Read 669 times)

full member
Activity: 714
Merit: 125
BMW da blockchain altyapısını finans ve leasing bölümünde kullanmak için DOVU ile işbirliği yapmış. 15 Ocak'ta 10 haftalık pilot işletim yapıyormuş, lease edilen araçların km kontrolü için, yararlı ve otomotiv ve nakliye sektörlerine katkısı olacak bir gelişme.
member
Activity: 308
Merit: 10
bitcoinin fiyatındaki iniş çıkışlar azalırsa kullanım alanı daha da artacaktır . ancak transfer ücretleri ve transfer sürelerinin de iyileştirilmesi lazım . transfer süreleri iyileştirildi ama daha da iyi olması lazım , o zaman kullanım alanı artacaktır .
Aynen oyle. Simdi bile bu kadar cok kullanim alani varsa transfer ucretleri dustugu zaman ve duragan bir grafik cizmeye basladigi zaman bu alan daha da genisleyecektir.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
bitcoinin fiyatındaki iniş çıkışlar azalırsa kullanım alanı daha da artacaktır . ancak transfer ücretleri ve transfer sürelerinin de iyileştirilmesi lazım . transfer süreleri iyileştirildi ama daha da iyi olması lazım , o zaman kullanım alanı artacaktır .
full member
Activity: 1358
Merit: 193
bitcoin ve diğer tüm kripto paraların kullanım alanın genişlemesi için öncelikle fiyatlarındaki oynaklık giderilmeli. aksi tüm durumlar sadece bitcoin popularitesinden faydalanma amaçlı hareketler olur sadece.
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Şuan için çok oynak ödeme yöntemi olması için. Ama ileride neler olur orası belli olmaz. Bitcoin olmasa da online para ilerleyen zamanlarda hayatımıza girecek gibi duruyor.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Bitcoinin kullanım alanları artıyor ve tabi ki ileride çok daha fazla artacaktır. Bununla beraber bitcoinin fiyatı da artışa geçecektir diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
     Günden güne yaygınlaştığı için her sektörde ödeme olarak kabul edilmeye başlanacaktır Bunun devamında da gözüken sanal para dan gerçek bir para birimine geçecektir
newbie
Activity: 140
Haci artıp Volatilitesi azalsa tam bir ödeme aracı olacak ama bunun gerçekleşmesi uzun yıllar alacaktır.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Emin olun bu tarz kullanım alanları daha da fazla gelişmeye başlayacak sadece bunlar orta seviyeli girişler daha once başlangıçlalrı yapmıştı ama biraz tutunmakta zorlanmıştı şimdi daha sağlam.
newbie
Activity: 182
Bitcoinin kullanım alanlarının genişleyeceği çok önceden belliydi sadece biraz zamana ihtiyacı vardı. Çünkü insanlar dijital bir paranın nasıl kullanılacağını çok iyi bilmiyordu. Öğrenildikçe kullanım alanları genişliyor.
member
Activity: 308
Merit: 10
Bitcoinin kullanım alanları genişledikçe bitcoine olan güvende sürekli dahada çoğalıyor. İnsanlara güven geldikçe bitcoine olan talepte artacaktır. Buda fiyatın artmasına sebep olacaktır.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Kripto paralar açısından güzel haberler bunlar. Her geçen gün kullanım alanları artıyor buda kripto paralara olan güveni arttırıyor. Tek dezavantajı kripto paralarının değerinin çok hızlı değişmesi.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
İşte bitcoininde aslında yegane amacı buydu, bundan sonra 7k'ya düşmüş yok 8k olmuş tekrardan diye pek fazla sızlanmaya gerek yok. 20k'ları tekrar çok rahat görecek bu teknoloji
newbie
Activity: 168
bitcoin yükselirken yeni ödeme merkezlerinin açılması piyasaya duyulan güvenin çok sağlam olmaması ile alakalı. bakmayın siz onlara. 6 binin altına sarkar 3 binleri konuşmaya başlayacak hızlı dumplar yaşandığında reddit gibi yine askıya alırlar.
member
Activity: 574
Merit: 13
Zaten bekledigimizde bu. Kullanımının artması, bilinirligin artması ve en çok da güvenin artması. Güven her piyasa gibi kripto para piyasasininda en önemli etkeni. Güven kurulmadan piyasa her zaman ya yatây seyreder ya da düşer. Piyasa güveni olursa fiyat artmaya, satın alımlar artmaya başlar. Güçlü bir kripto para piyasası için ilk önce güven gelicek sonra sıcak para gelicek ki piyasa değeri artsın. Zaten en düşük satış talimatı bugünkünün 2 katı olduğunda market değeri de bugüne göre 2 kat artmış olacak. Kullanım artışı iyi bir işaret bakalim gerisi gelecek mi?
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Şu bir gerçek ki Bitcoin'in kullanım alanı her geçen gün artıyor ve buda kabul edilebilirliliğini artırıyor. Bütün bunlar artık bu teknolojinin günlük hayatımızdaki kullanım alanlarını artırıyor. Gayet güzel gelişmeler.
member
Activity: 252
Merit: 11
Sokağa henüz inmelimi bilmiyorum ama online kurslar olur müzik platformları üyelikleri veya film siteleri üyeliklerine BTC ile ödeme gelmesi daha güzel ve kullanışlı olur diyorum ben. Sokak için henüz erken sanki.
member
Activity: 336
Merit: 11
Acik konusmak gerekirse bana sacma geliyor. Sonucta cok buyuk inis cikislar yapiyor. Bu yuzden riskli.
newbie
Activity: 238
Daha baslangic oldugunu dusunuyorum. Ilerleyen zamanlarda heryerde gorecegiz.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Güzel haberler bunlar btc boyle hareketler istiyor. Desteklenmeye ihtiyaci var ve bu yonde olan gelismeler buna buyuk olcude katki saglayacaktir.
Pages:
Jump to: