Pages:
Author

Topic: Bitcoin’in Kullanım Alanı Genişlemeye Devam Ediyor - page 3. (Read 669 times)

newbie
Activity: 14
Merit: 0
şaka maka otoparkta kullanılsa cidden çok güzel olurdu,  direk sanal para ile ödeme
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
aslında kullanım alanının genişlemesi çok faydalı oluyor,  elektronik marketlerde kullanılsa tadından yenmez bence
member
Activity: 280
Merit: 10
bitcoinin kullanım alanını bana kalırsa genişlemesi lazım, artık starbucksta bu parayı kullanabiliyor olmamız gerekiyor bu böyle olmalı
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
Çok daha ileri sevieye taşınması lazım yetersiz olarak görüyorum özellikle ülkelere ziyaret eden trustlerin daha fazla kullanabilicek yerler  alanlar yapılması gerektiğini düşünüyorum.
newbie
Activity: 14
elektrik mağazalarında kullanılması önemli bana kalırsa oldukça iyi yerlere gelecek bu bitcoinin fiyatı.
newbie
Activity: 294
bana kalırsa ne kadar genişlerse o kadar iyi olur ve fiyatı artar diye düşünüyorum, çünkü yayılması önemli bir konu
newbie
Activity: 140
Bitocinin kullanım alanı genişliyor ama fiyatları düşüyor inşallah çıkar
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
evet aynen öyle genişlemeye devam ediyor ve edecek de. çünkü her geçen gün yeni şeyler oluyor, yatırımcısı artıyor gerçek hayata daha fazla entegre ediliyor.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Hele bir alışılsın daha da yayginlasacaktir. Olmasi gereken bu, insanlar alisip kullandikca illa ki yayginlasacaktir.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Bitcoin tüm Dünyada bir ödeme aracı olarak kullanılma ideolojisiyle tasarlandı ve sunuldu. Popülerleştikçe insanların bir kısmı için yatırım aracı olarak lanse edildi ve öylede görülüyor. Önemli olan kullanım slanının genişlemedi. Henüz çıkış amacına ulaşabilmiş değil lakin adım adım kullanım slsnknı genişletiyor.
newbie
Gün geçtikçe blockchain de bitcoinde daha fazla kullanım alanı buluyor. Benim en çok sevindiğim bitcoinin sokağa inmiş olması. Bu sayede adını daha çok duyuracaktir.
newbie
Activity: 294
tabiki artacak hocam dünya teknolojiye entegre olmaya devam ediyor
member
Activity: 756
Merit: 17
zamanla hedefine ulaşıyor bitcoin ve bu sektörlerde kullanılması zaman geçtikçe daha da yaygınlaşacağının bir göstergesi aslında,bakalım gelecek bize ne getirecek
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
bitcoindeki inişli, çıkışlı dalgalı seyirlerinden acaba etkilenmeden aldıkları bitcoinleri bozdurabilecekler mi? hani bugün otel konaklama için müşteri geldi ve bitcoini satmayı unuttun 1 hafta gecikmeli arada %10-%20 gibi değer kaybı veya kazancı olabilir. genelde kayıp olup çünkü düzeltme devam ediyor grafiklerde.

member
Activity: 196
Değişimi kabul etmek zorundayız artık, bitcoin son derece hızlı yayılan bir para birimidir. Küçük işletmeler harekete geçmiyorlardı ama şimdi görüyoruz ki Birçok küçük işletmeler de geçiş yaptı.
jr. member
Merit: 1
Kullanim alanlarinin genislemesi cok guzel btc icin. Tabii basarili bir şekilde kullanilip kullanilmadigi da onemli.
newbie
Activity: 154
Örnekler yurt dışından olsa da kullanım alanının artması iyi bir işaret. Yakın zamanda belkide tüm ödemeler kriptoya dönecek.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Böyle gelişmeler bitcoin icin gayet güzel ama yeterli degil ne yazik ki. Daha fazlasinin yapilmasi gerekiyor.
newbie
Activity: 196
Internet uzerinde ki odemelerde oldukca kullanisli bence. Daha da genisleyecektir zamanla.
jr. member
Activity: 140
Merit: 3
Boyle gelişmeler yaşanması bitcoine olan guveni arttiriyor bence. Umarim ulkemizde de boyle gelişmeler yapilmaya baslanir.
Pages:
Jump to: