Pages:
Author

Topic: “Bitcoin'ın yıl sonuna kadar 10 bin doları kırmasını öngörmüyorum” - page 2. (Read 658 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bitcoinin sene sonu kaç olacağı hala meçhul.Ama gidişat pek iç açıcı değil.Hala 7k'yı kıramadı.Aşağı da düşmedi.6k civarında dolanıyor.Önümüzde 2 ay var bence zor gibi gözüküyor 10k'yı aşması.Geçen hafta bin dolar bir depar attı ama kalıcı olmadığı belliydi.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Herkes önce yaz aylarına daha sonra sene sonuna gözünü dikti. Beklediğimiz yükseliş için önümüzde unutulması gereken birçok şey ve pes edecek milyonlarca yatırımcı olabilir. 10000 dolar kasımda olur diyorduk ama şu an belirsiz devam ediyor. Ağzı olan konuştuğu için bu tür açıklamalara çok kulak asmayın Cheesy

Zaten eğer genelin böyle bir beklentisi varsa, adamların tam tersini yapması lazım. Herkes yıl sonunda büyük bir çıkış olması bekliyor. Olmuyor ve fiyat satışlardan dolayı aşağı inmeye başlıyor. Yeteri kadar da topladıktan sonra piyasanın tersine son hareket olarak çıkış yaptırabilirler.
member
Activity: 322
Merit: 32
İnsan düşünüyor durduk yere fol yok yumurta yok neden milyarlarca dolar birden piyasaya aksın ve boğa sezonu başlasın ki ? Bir neden, bir spekülasyon lazım piyasaya ki millet kripto dünyasına üşüşsün ve yükseliş başlasın. ETF kabul edilirse bu olabilir ancak yoksa yakın vadede boğa beklemek mantıklı değil.
legendary
Activity: 2744
Merit: 1556
Herkes önce yaz aylarına daha sonra sene sonuna gözünü dikti. Beklediğimiz yükseliş için önümüzde unutulması gereken birçok şey ve pes edecek milyonlarca yatırımcı olabilir. 10000 dolar kasımda olur diyorduk ama şu an belirsiz devam ediyor. Ağzı olan konuştuğu için bu tür açıklamalara çok kulak asmayın Cheesy
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Çoğunluk 10 bin dolar altında kalacağını düşünecek ki bitcoin 10 bin dolar üstüne atsın kendini  Smiley  Yakın zamanda büyük bir yükseliş bekliyorum nedensiz bir biçimde bakalım  Smiley
full member
Activity: 353
Merit: 100
Ben 10k olmaz diyorum bir yandan Bitcoin konuşulunca sürpriz atakların kısa sürede olacağını biliyorum. Beni kripto para ticaretine çeken dalgalanmanın büyüklüğü. Bugüne kadara para kazandım diyemem dişe dokunur miktarda.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Bencede yıl sonuna kadar 10K $ göremeyecek.Ama 2019 yılında artık hangi zaman dilimine denk gelir bilemem ama bir boğa yaşayacağımıza eminim.
full member
Activity: 490
Merit: 105
bende 10k geçmeyeceğini düşünüyorum bu yıl dinlenme 2019 yılı için umarım güzel şeyler olacaktır. 2017 aralık ayına göre baya düşmüş her şey eski zirvelerine geri dönerler artık ne zaman bilemiyoruz tabiki
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Niçin öngörmüyorsunuz dalga yaratacak sebep bulunur BTC talep yükselir fiyat dalgalanma sayesinde bir ayda fırlar gider bu senaryo defalarca izlendi tekrarı olmasına ihtimal verin.
full member
Activity: 387
Merit: 186
31 Aralık 2018 gününü görmeden önce BTC paritesinin 10.000 usd üstüne çıkması beni asla şaşırtmayacak. Yıl sonu piyasa hareket görür sonrasında kırmızı günlere kar realize edenler yüzünden geri dönülür.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bence bitcoin bu yıl en yüksek 8k seviyesini en düşük ise 5k seviyesini görecektir, bu arada gider gelir kısa zamanlo alımlar yaparak para kazanılabilir ben su an beklıyorum 5k sevıyesınden alım yapmak için
full member
Activity: 392
Merit: 103
Şu şöyle dedi bu böyle dedi şu öngörüyor şu öngörmüyor gibi saçmalıkları bırakın artık kripto sektöründe kimse geleceği göremez hele ki bitcoin gibi büyük bir coinde yorum yapmak bile aptalca çünkü kimse yönetici değil ve bitcoin bir şirket yada bir ülkenin bile değil saçma bir haber olmuş
newbie
Activity: 44
Merit: 0
ne olursa olsun ama ben 10000 olmadan zaten bozmam oda nezaman olursa 10 yıl olsada aynı hesap
member
Activity: 406
Merit: 11
Bu seneden bir cacık olmayacağı zaten belli oldu, zaten herkesin boğa beklediği bir zamanda boğa gelmez. Eylül ekim ayları için uçacak kaçacak denen piyasa, yerinde sayıyor. Bir şeyler düzelecekse de bizim beklemediğimiz bir anda olacaktır mutlaka.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
2 ihtimal var, ya olacak ya olmayacak işte. 10bin dolar olur ya da olmaz diyenler illa ki çıkacak örnekte olduğu gibi. Haa olur mu olur. Olmazsa ne olur diye düşünmek lazım. Bekle babam bekle ki boğa gelecek. Hee gelir gelir... Geldi gelecek derken hooopp market kan revana döner yine uzun aylardan beridir süregeldiği gibi.

Neyse ihtimal %50... "Ulan ben demiştim olacak diye" diyenler ile "ulan ben demiştim 10bin dolar olmayacak diye" diyenler arasında yaşanan ufak bir soğuk savaş bu... Bir kısım kazanacak tahmininde bir kısım kaybedecek. Biz de bekleyip göreceğiz öngörümüz olmasa da...
newbie
Activity: 44
dolar alır başını giderse zaten olacak başka yolu yok artık Cry
member
Activity: 182
Merit: 10
her önüne gelen bişeyler sallıyor bunu neye dayanarak söylüyor? başka birisi çıkıyor 4k$ altına inecek diyor yapılacak en iyi şey kendi bildiklerimizi uygulamak bu adamların sözlerine güvenip hareket etmek aptalca olurdu
newbie
Activity: 34
biri öyle diyor biri böyle, aslında onlarda ne olacağını bilmiyor sallıyor. Biz kime inanacağız veya biz piyasaya güveneceğiz inanacağız yada inanmayacağız da diyemiyoruz, işte herşey muallak.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bende yilbasinda bitcoinun... durun bi zar atayim... 8 geldi:) 8 bin dolar olmasini öngörüyorum... iki zarda en fazla 12 var, üc zarda 24... bir daha ki sefere bir cuval zar atacagim, öngörümü güncelleyecegim:)
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Adam sadece ön görünü belirtmiş olmaması gibi bir neden yok yine de. Ben şahsen umutluyum yıl sonuna kadar 10k dolar rahat bekliyorum.
Pages:
Jump to: