Pages:
Author

Topic: “Bitcoin'ın yıl sonuna kadar 10 bin doları kırmasını öngörmüyorum” - page 3. (Read 658 times)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Yıl sonu için şu olur, bu olur, öbürü olmaz muhabbetleri genel olarak işkembeden sallama, ya da yenilmeye doymayan pehlivanların ulvi grafik analizlerine dayanıyor. Btc her iki grubu da terste bırakmaktan bıktı ama bunlar bıkmadı.
Bunların yanında, arkadaşın konuda paylaştığı tahmin gibi az sayıda olanlar, tezlerini somut ve mantıklı unsurlara dayandırdığı için tutsa da tutmasa da daha fazla değer veriyorum.
Konunun kendisine gelirsek; kendisini 10.000 üzerine atmak btcnin 1-2 haftasını alır en fazla, o nedenle o kadar kötümser değilim. Ama 10.000 olsa da, olmasa da (geçmesi de muhtemel bu arada) yıl sonunda bu fiyatta kalmayacağı bence çok yüksek ihtimal ve aslında yeterli olabilir.
Çünkü daralan, sıkışan piyasanın btcnin 300 dolarlık hareketine verdiği tepki boğadaki 2.000 dolara denk (rakamlar farazi). O nedenle şimdinin mesela 8.000 doları piyasayı şaha kaldırır.
member
Activity: 476
Merit: 12
hala grafikten bahseden ve grafiklere göre pozisyon alanlar var. bırakın bu işleri arkadaşlar eskidendi o . artık grafik falan hikaye. babalar ne derse o olur bu piyasada
full member
Activity: 420
Merit: 105
Böyle kendini allemi cihan sanıp piyasa hakkında yorum yapan adamlara gerçekten uyuz oluyorum. Bunlardan biri de mcafee denen troll zat.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Kripto para piyasasında işler belli olmuyor bende anca 10 bin 11 bin dolar civarlarına gelebileceğini düşünüyorum yıl sonuna kadar. Bence bu şuan için çok iyi bir ihtimal. İyi bir ihtimal ise 6-7 dolar seviyelerinde seyredip daha da düşüş yaşamaması daha da aşağılara düştüğünü farz edersek toparlanması çok daha uzun sürecektir.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Kasım Aralık ayına dair beklentiler çoktu ama maalesef bunların kalan bir iki ay içinde gerçekleşmesi artık çok zor gözüküyor. Ne olacak ise 2019 yılında olacak sanırım,umarım iyice kabak tadı vermeden bir an önce bu iç karartıcı dönemden kurtuluruz.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Spekülasyonlar artmaya başladığına göre yaklaşıyoruz demektir. Geçen sene de bu tarz haberler çıkıyordu. Ana akım medyada yer edinmeye başlayıp kışa doğru hazırlıklarını tamamlamışlardı. Alıştık artık kendin pişir-ye taktiği yapıyorlar.
member
Activity: 532
Merit: 12
Sende başkaları gibi sallamak icin başlık acmişsin. Kimse nereye gideceğini nereye ineceğini bilemez. Ayrıca bu piyasada çok bilgili bir kişi olsa bile nereye gideceğini bilemez kimse
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Aralık ayı ve ocak ayının başı çok önemli zamanlar kripto paralar için. Ben de iyimser değilim 10k dolar için maalesef ancak yılın son iki haftasında falan görebileceğini düşünüyorum
full member
Activity: 910
Merit: 105
Bütün millet sabah akşam usanmadan boğayı bekliyoruz ha geldi ha gelecek kendimizce yorum yapıyoruz ama bunlar daha çok moralimizi bozuyor. Herkes bir yorum yapıyor biri diğerini tutmuyor. Bence etf kısa süre içinde belli olacak gidişat buna göre yol alacak.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Neyin pazarlamasını yapamadık ki bunu yapamayalım. Geçtiğimiz sene BTC hareketlendiğinde aylardan Eylül Ekim ayıydı. Yavaş yavaş hacim yakalamış ve yükseliyordu. Bu yılda ekim ayı bitmek üzere ama henüz hareketlilik yok. İnsanlar tekrar para sokacaktır ama yıl sonu ama yıl başı.
jr. member
Activity: 280
Win-Won-Betfury
Bitcoinin 10bin dolar olma şansı hala var çok uzak bir fiyatta değil 10bine yılın bitiminede 2 ay var daha kocaman her şey her an olabiliyor burada belki haberler gelebilir yeni.
member
Activity: 448
Micheal söylediyse bildiklerine bakarak söyler milyar dolarlık bir adamın boş konuşma olasılığı diğerlerine göre çok az amma çok büyük bir iki haber gelir o zaman işler  değişir piyasada
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Katılıyorum zaten sene sonu geldi yatırım sinyalide görünmüyor umarım yanılırız ama gerçekleri konuşmak lazım. Fakat 2019 iyi bir yıl olacak fikrimce
member
Activity: 929
Doğru söylemiş büyük yatırım almadığı sürece bitcoin 10 bini aşamaz bu rakamı aşabilmesi için bana göre ortalama 50 milyar dolarlık bir artış sağlaması lazım marketcap in
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bu "sözde" öngörüler hep piyasayı manipüle etmek için bence. Ha 10,000 de olur 20.000 de olur, ama birileri dedi diye olmaz. Milyonlarca kişinin alıp sattığı bir şey hakkında tahmin yürütmek çok zordur. Ancak çok çok büyük bir gelişmenin arefesinde söylenebilir mi bu sözler, belki o olabilir... Herkes bir tahminde bulunuyor, elbet birkaçı tutacak bunların. Tutturanlar da "bakın ben demiştim" havalarında dolaşacaklar Cheesy
jr. member
Activity: 182
Gönül ister ki adamın dediği olsun . Herkes bi öngörüde bulunuyor. Ben pek yukarı yönlü bir artış olacağını zannetmiyorum bu yıl sonuna kadar.
full member
Activity: 728
Merit: 151
bu seneden bi bok olmayacağını anlayalı baya oldu...sec bokuna bu kadar dengede tutmaya çalıştılar tabi bi de insanlarda bi yılbaşı beklentisi var ancak tarih ile borsa aynı şeyler mi de tekerrür edecek ? ben de bunu çözemiyorum nasıl bir düşünce ise artık
newbie
Activity: 44
Merit: 0
adamın elini öperizde nekadar gerçek zamanla görücez bakalım inşallah 20000 olsun bende isterim
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Bu adamın elini öpün Cheesy saçma sapan yok yıl sonu $20.000 yok bilmem $100.000 ayrıca bir de tom lee denen saçmalık yok mu...
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Hadi ya benim gibi bir çok kişi bu sene son baharı bekledi, ama sanırım yine bekleyeceğiz. Umudumuz bu defa ilk bahara kaldı desenize. Ama yükselsinde ilk baharı da bekleriz.
Pages:
Jump to: