Pages:
Author

Topic: “Bitcoin'ın yıl sonuna kadar 10 bin doları kırmasını öngörmüyorum” - page 4. (Read 658 times)

member
Activity: 574
Merit: 14
hayaller 1 milyon k dolar gerçekler 6600 dolar. grafikten az çok anlayan birisi, bitcoin her seferinde önceki tepelerinden daha küçük tepeler yaparak vakit harcadığını görür. ama tüm tekniği bozacak olan olumlu bazı gelişmelerin yaşanması. ama 1 sene daha ralliyi uzatırlarsa bence gelecek için daha hayırlı olur.
newbie
Activity: 31
Merit: 0
17 Ekim 2018 Çarşamba, 14:10 Güncelleme: 17 Ekim 2018 Çarşamba, 14:11
Önde gelen dijital para yatırımcılarından Michael Novogratz, kurumsal yatırımcılar giriş yapmadığı sürece Bitcoin fiyatlarında büyük hareketler beklemediğini tekrarladı.

Novogratz, kurumsal yatırımcıların Bitcoin pazarına giriş yapmasına ilişkin -bir ihtimalle- gelecek yılın ilk yarısını işaret ediyor.

Novogratz, Bloomberg Television ile gerçekleştirdiği mülakatta “Bu süreçte öğrendiğiniz şey, her şeyin umduğunuzdan biraz daha uzun sürdüğü.” dedi.

Novogratz, Bitcoin ile ilgili fiyat tahmininde “Yıl sonuna kadar 10 bin doları kırmasını beklemiyorum.” dedi.
https://www.bloomberght.com/kripto/haber/2164858-bitcoin-in-yil-sonuna-kadar-10-bin-dolari-kirmasini-ongormuyorum

elinde yüklü bitcoin var sanırsam öngörmesinden belli inşallah olur diyorum
olmaması için bir neden varmı arkadaşlar
bende olmasını öngörüyorum. Smiley
Pages:
Jump to: