Pages:
Author

Topic: BitcoinTalk: 10. yıldönümü sanat yarışması (1 BTC Ödüllü) - page 10. (Read 2553 times)

legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Ben ancak avatar yapabiliyorum millete Cheesy Yinede o konuya atılan boktan şeylerdense phostoshop ile daha iyi monteler yapabilirim.

Herkes bir şeyler deneyip atsın bence.

Benim avatarim hala bekliyor, ne oldu ona Smiley Yarisma konusunu da cok begendim, hatta sanirsam 1 BTC diye sabit bir odul yok. Theymos minimum 1 BTC odeyecegini soylemis, begenirsem fazla da veririm diyor buyuk patron. Tasarimdan cok anlamiyorum ama bir kac arkadasima attim bakalim bi sekilde onlar kazanirsa bizede bir yemek ismarlarlar galiba.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
Ben ancak avatar yapabiliyorum millete Cheesy Yinede o konuya atılan boktan şeylerdense phostoshop ile daha iyi monteler yapabilirim. Bobiler gibi şeyler olabilir. Komik şeylere gülerler.

Herkes bir şeyler deneyip atsın bence.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Bir kaç çalışma yapıp bende göndereceğim. Ödül için değil de @Theymos nasıl karşılayacak merak ettiğim için. Süre çok kısıtlı olduğu için çok ciddi çalışmalar yapmaya vakit yok gibi görünüyor.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Gece konuyu görmüştüm Türkçe bölüme taşınması çok iyi olmuş. yapılan işlerin bir kısmı ciddi bir kısmı ise çok makara Smiley arada girip kontrol edin gerçekten eğelenceli şeyler gönderiyorlar. Ben katılmam sanırım ama gerçekten theymos güzel bir konu başlatmış. böyle yetenekleri olan arkadaşlar varsa fırsatı kesinlikle kaçırmasın ve şansını denesin.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Benden hızlı davranmışsınız, ben de öğleden sonra görmüştüm konuyu. İlk fırsatta bir şeyler hazırlayıp katılacağım, kazanamasak da keyifli bir etkinlik olacak bence Smiley
Ayrıca merit sorunu yaşayan ve sınırda kalan kişiler için de çok iyi bir etkinlik olacak. Şu ana kadar gönderilen çalışmaların ne kadar fazla merit kazandırdığını görebilirsiniz. Vay be denecek bir çalışma da yok denecek kadar az Cheesy
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
Forum yöneticisi @theymos forumun 10. yılına özel bir sanat yarışması düzenliyor. Ödül olarak 1 btc veya daha fazlasını dağıtacağını, ayrıca 500 kadar merit dağıtacağını yazmış.

Konu linki: https://bitcointalksearch.org/topic/10th-anniversary-art-contest-5193860

Seçim şekli: "Çıkardığınız sanat eserinin aldığı merit sayısından etkileneceğim ama tamamıyla buna bakmayacağım"

22 Kasım 21:00 son katılım tarihi.

Aklınıza gelen her türlü çalışmayı konuya gönderebilirsiniz.

Bol şans dilerim.
Pages:
Jump to: