2 işi begendim biri bu diğeride isanın son yemeğinin forum versiyonu. ikisinede merit attım. ikiside çok yaratıcı ve komik, bu 2sinede az çok bir ödül gelmesi lazım bence diğer resimler suan için çöp görünüyor. gözümden kaçan olduysa affola.
Bu beni baya güldürdü valla helal olsun sadece anlamadığım nokta şampuanın ne işi var orada hahaha:) Bir tanesi painte ''Bitcointalk Art'' yazmış o da ayrı efsane gerçekten. Bu arada bir kaç tane netten araklama fotoğraf gördüm theymos kendi çalışmanız olsun, bitcointalkorg hakkında olsun filan yazmış ama bitcoin tabloları havada uçuşuyor.
teşekkürler, hocam. öyle bir anda komik olduğunu düşündüğüm için çok fazla uğraşmadan yaptım; açıkçası bir şey olur ya da ödül alırım diye düşünmedim. son gün forumdaki profesyoneller sahne alıp iyi iş çıkaracaklar diye düşünüyorum.
bunlar da son denemelerim :)) eğer bir şey yapmak isteyip, fotoşok imkanı olmayan varsa, yardımcı olabilirim.
bi ara twitter'da pideci vardı. yarın fırına gidip bi pide yaptırsam mı acaba :)