RUNOMATA ADLI KISIYE CEVAPTIR :
kardeşim para var yok olayı değil olay : paramı neden bu tür başarısızlığı yuzde 99 baştan belli bir projeye yatırayım ? giderim btc yer yatırırım temmuz ayında öncesi ve sonrası fiyat artışına kesin gözüyle bakılıyorken . yatırımım kazancla bana donecegi garantiye yakınken ( elbette btc de de mtgox olayından sonra piyasanın cokmesi gibi bir durum her an olabilir bunun da farkındayım ) ama bitkapital diye ne idugu belli olmayan bir projeyle btc karsılastırmak ferrari ile bir esegi karsılastırmaya benzer .
dikkatini cekerim esek dedim at demedim ( yani beygir , biliyosdun arabalar beygişr gucuyle calısır , yani 1 beygir bile gucu yok bu projenin , tamamen balon )
senin bilgilerin ve tecrubelerin kadar benim de bilgim ve tecrubem var merak etme . amacım bu deneyim ve bilgilerime dayanarak insanları bilinclendirip dfogru yerlere kanalize ederek yonlendirmek ve kayıplarını onlemek .
hee ortada hakaret ve tazminatlık bir durum yok . zaten bak kendi kendini ele verdin .iste sırf bu nedenle biz turkler bir proje basaramadı basaramıyor .
bu sekilde sacma bir proje olmas . sirket kurmak icin yatırımcıların kimliginialacak sirkete ortak yapacak hisselerle , onları da kimbilir ne tur sorunlarla sıkıntılarla kanun onunde cesitli zorluklarla basbasa bırakacak ilerde .
hem kripto para dunyasında bu sekilde bir uygulama geregi yok . hersey blockchainde zaten . yani hem son model arabaların oldugu bir yarısa katılacak projemiz var diyor hem de esekle yola cıkmaya kalkıyor . yani eski klasik yontemlerle .
madem kimlik gerekiyor bunu daha profesyonel bir sekilde blockverify blocksign gibi hizmetlerle yapmıs olsa en azından bu bile ciddiyetini gosterirdi projenin .
tekrar belirtiyorum merak etme sen btc duymamısken ben biliyordum , yatırım yapıyordum . buyuk kazanımlarım oldu .
hem cointurk ne yapıyor kısaca ? yurtdısında cıkan haberlerin tercumesini . bunla mı ovunuyorsun ? ben cointurku basarılı bulmuyorum kardes sirket bitcoinadamı da .hep kopye projeler benim gorusume gore . ozgun ne kattınız kriptopara dunyasına ?=
hakaret ten tazminattan bahsediyorsunuz tekrar belirtiyorum ortada boyle bir durum yok . kaldı ki kriptopara dunyası demokratik bir dunyadır . ozgurluklerin oıldugu bir dunyadır . cesitliligin oldugu bir dunyadır . buna adapte olamıyor elestirilere farklı goruslere acık degilseniz , en ufak elestiride hakaret edilldi , tazminat hakkım var gibi bir tutum sergilemeniz de cok ilginc .
boyle bir tavırla beni susturabileceginizi mi dusunuyorsunuz ? karsınızda sizin cahil bilgisiz kucuk bir cocuk yok .
bir de haklı oldugunuzu dusunuyorsanız su anda da gereken davaları acabilirsiniz . adresime kimligime gerek yok . siz mahkemeye savcıya basvurun onlar beni bulur ben de gereken acıklamaları savunmayı yaparım merak etmeyin .
sırf birine projenin scam oldugunu basarısız olacagını soylemek hakarete de girmez tazminata da . cunku mahkeme savunma istiyecek . bana goruslerimi delillerimi soracak . ben de gereken teknik acıklamaları yapacagım . goruslerimi sunacagım ancak elimde ilerde yapılacak , yapılacagı iddia edilen bir proje icin delil sunamam . aynı sekilde zuhtu de sunamaz gerceklesmemis bir proje icin yani zuhtu de siz de davayı kaybedersiniz .
denemek isterseniz gidin gereken yerlere basvurun . ben gereken mucadeleye hazırım .
yeterki daha ayagı yere basan projeler olsun ve turk insanı bu forum kullanıcıları zarar gormesin ve kriptopara ismi scam ile anılmasın .
siz onecoinle ilgili bir yazı yazdınız cointurk olarak , iste ben de diyorum ki aynı yazıyı da ben kriptopara icin yazıyorum altına da imzamı atıyorum . zuhtru ve siz bana dava acma hakkına sahip seniz bunu dusunuyorsanız bu hakka onecoin sahipleri de sahip o zaman . kimse gorusunu belirtmesin o zaman . herkes her projeye yatırım yapsın paralarını kaybetsin sonra karsısında paralarını istediginde geri alamasın .
yok oyle dunya yok oyle turkiye .
o is ancak kıbrısta olur .
iste biz de tam bu uyarıyı yapıyoruz . olay jet fadıl olayına donmesin istiyoruz .
hatırlarsanız ne saglam bir projeydi jet fadıl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imza isimli araba . vay vay vayyyyyy
televizyonlarda gastelerde boy boy reklamları cıktı . herkes yatırım yaptı noldu sonra ?
zuhtu nun projesi de bence aynsıı olur . hatta projecik diyelim . cunku zaten bu waves icinde yapılacak bir proje . yatırıma vs gerek yok .
waves ekibi yapsın yatırımı madem , cunku turk borsası acılması waves in de degerini artıracaktır . ne gerek var yatırıma . insanlar da yatırım yaparsa waves e yapar zuhtuye degil . burda sorun zuhtunun para istemesi . deseki waves e yatırım yapın eyvallah .
bir projeden kendine pay cıkarmaya calısıyor . sorun bu .
ayrıca ben waves 40 kat arttıo diye birsey demedim bunu soyleyenleri bilinclendiriyorum dikkat edin o fiyatlar fake diye . zuhtunun projesinin fake oldugu gibi benim gorusume gore .
simdi gitsin kim dava acmak istiyorsa acsın da herkes neyin ne oldugunu gorsun makheme onunde .
testi kırılmadan uyarıyı yapacaksın . testi kırıldıktan sonra is isten gecer . siz hic nasreddin hoca hikayesi bilmiyormusunuz ?
bilenler icin bu proje aynı nasreddinin gole yogurt calıp ya tutarsa demesine ve de yol kenarına dikenli bitk ekip gecen koyunların yunu ona takılacak egiricem kumas yapacam satacam borcumu odeyecem demesine benziyo
zuhtu de modern nasreddin hoca sanıyo galiba kendini . e bu da hakaret olmasa gerek , tazminata konu olmasa gerek
gidin gidin zuhtunun pesinden gidin de batınca proje o zaman dovunup durursunuz . uzerine bir soguk su icersiniz
ayrıca : zuhtunun bana yazmıs oldugu iddialar davaya konu olacak unsurlar iceriyor
@kriptopara'nın safsatalarını ...
ve diger ifadeleri .
birsey belirtmeden once isin tum ayaklarını dusunmek gerek .
burda da projede de bu yok . tum ayakları dusunulmemis eksik bir proje . 99.99 kadar eksik hem de