Pages:
Author

Topic: Bitkapital ICO - Birinci Aşama Sonlandı - page 3. (Read 8311 times)

hero member
Activity: 602
Merit: 500
Bitkapital'in en büyük avantajları arasında güvenliği sayıyoruz.

Neden?

Çünkü Bitkapital yeni nesil bir borsa olarak merkezi bir sunucu tarafından işletilmeyecek.

Peki bu ne demek?

Mt.Gox, Gatecoin vs. gibi hack'lenme vakaları neden oluyor?

Kullanıcıların milyonlarca doları nasıl oluyor da çalınıyor?

Cevap basit: Güvenlik önlemleri ne kadar iyi alınmış olursa olsun, her sistemin bir açığı oluyor. Bankalar bile hack'leniyor, sonra ancak yasal yollarla geri alabiliyorlar paraları, o da hacker'ı bulurlarsa.

Peki Bitkapital'in farkı ne?

Farkı şu: Bitkapital merkezi bir sisteme dayanmıyor, blokzinciri üzerinde işliyor. Yani kullanıcıların hem BTC'leri hem de TL'leri, hacker ataklarına karşı çok daha güvenli bir ortamda, kullanıcıların kendi online cüzdanlarında saklanıyor.

Cüzdanınızda göreceğiniz TL, Bitkapital'in internet sitesinde olmayacak.

Aynen BTC de öyle, hiçbir borsanın tekelinde olmayacak.

Bitkapital'in sitesi hack'lense bile, olan sadece bizim web sayfamıza olacak, sizin koinlerinize değil.

İşte bu yüzden Bitkapital!

member
Activity: 112
Merit: 10
arkadaslar kimligin belli olması vs scam leri gizlemeye yetmez . karpelesin de kimligi belli yeri adresi belli . digerlerinin de

cahil diyorum ya oyle malesef .

50 bin usdye villa alır dedim mi ? yapılan yatırım bunla sınırlı mı olacak ?

50 bin usd ye boyle bir projenin basarıya ulasması mumkun degil .

proje dedigin en az 1 milyon usd yatırım alır

e zuhtucan bunun yarısını alsa . 1+1 villa alır merak etmeyin  Smiley

cakma projeye oyle villa nolucak .

alın size bir link ve fotograf bakalım ne ve kim oldugunu anlayabilecekmisiniz

http://vtdigger.org/2015/07/08/sec-investigates-vermont-internet-service-company-founder/

http://i1.wp.com/vtdigger.org/wp-content/uploads/2015/07/JoshFerari.jpg?w=604

zuhtu de villasıyla boyle poz verir . yatırım yapanlar da kimligine ve sozlesmeye bakıp bakıp ic gecirir Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
gereksiz bir tartışma sürüyor, projeyi 2 açıdan değerlendirmek lazım.
1- scam mi değil mi, bence değil,  çünkü adamın adı sanı belli kimliği belli , topladığı para milyon dolarlar değil, imzalı sözleşme yapıcam diyor daha ne yapsın. benim için yeterli , yetmeyen bu işlere hiç bulaşmasın zaten, parasını yıllık %10 dan banka faizine yatırsın

2- bu proje tutar mı!!, bence bu konu tatışmaya açık, benimde tutmayacağı yönünde düşüncem var, ancak yerli bir proje olduğu işin mhanbostancıdan 1/10 hisse alıp ufakta olsa destek olucam.

bu arada benim için kriptopara nın dediklerinin kıymeti olması içün kimliğini adını sanını açıklaması lazım, işkembeden desteksiz atmak, bana birşey ifade etmiyor.

not: bu arada kriptopara nın  forumun gedikli üyelerinden birinin troll hesabı olabileceğini düşünüyorum. kesin kanıtım yok, sadece bir his

legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
50k$'a miami'de villa alınabiliyormuş vay anasını Grin Grin

Can sen bizim (henüz para göndermedim ama olsun Grin ) paraları alıp kaçarsan Miami'de 50.000$'a aldığın villayı basar şu müziği sana işkence olsun diye 7/24 dinletirim Grin
https://www.youtube.com/watch?v=KQ34vndCWeA

member
neden sileyim ki ben sozumun arkasındayım .

2 senede sen projeni yapana kadar waves kalır mı acaba ? yoksa nxt gibi tarihin tozlu sayfalarında mı kalır ( aynı ekip hazırlıyor wavesi ) hadi iyi niyetlisin diyelim ama bu yetmez bu projeler icin .

sanıyormusun ki o karpeles olsun cryptsy olsun saygın olmayan egitimsiz cahil insanlar mı ? senin yuz katın egitim ve saygınlıga sahipler .

onun icin lafların bos laf .

basarılı olmayacak bir projeyi bastan gorup sezmek deneyim ister  . bilgi siter . benim sahip oldugum seyler yani ve gorevim de bilmeyen insanları uyarmak sonra agızları yanmasın diye .

ama ne yazık ki bu ulkede senin gibilere inanan cok cahil adamlar var malesef ki onlar icin yapacak birsey yok ben zamanında onceden uyarımı yaptım .

proje battıgında tekrar gorusuruz . sen miamide aldıgın villada otururken ( ha adını da waves bit kapital villa olarak degistir havan olsun )
hero member
Arkadaşlar,

Benim yerim yurdum, çalıştığım yer bellidir. Eylül'de doktoraya başvuracağım, isterseniz Kim Milyoner Olmak İster programının tarihinden hesaplayın bakın, ayrıca hocalarımın yeri Levent Kurt'un ofisine birkaç adım mesafede. 50 bin doları alıp kaçtım diyelim, hadi ortada sözleşme filan bile yok diyelim, adımın dolandırıcıya çıkması benim için ne demek bir düşünün. Beni o okula bir daha adım attırırlar mı bir düşünün.

Sonra bir de Miami'ye uçak biletlerine bakın. 50 bin doları alıp kaçarak neler yapabilirim ben, bir düşünün. Ha şunu da düşünün; şu ana kadar hangi ICO'da fon toplayan kişinin imzalı ve nüfus cüzdanı örnekli bir fonlama anlaşması uygulaması yapılmış, bir bakın. Biraz araştırırsanız benim ODTÜ'de araştırma görevlisi olduğumu bulabilirsiniz. Araştırma görevlilerinin maaşına bir bakın, benim doktora boyunca kazanacağım parayı şöyle bir hesaplayın, 50 bin dolar için oradaki işimden olmaya değer miymiş bir de siz değerlendirin.

Maalesef ağzı olan konuşuyor, bir yerde Vitalik'in danışmanı olduğunu iddia ediyor, sonra ETH'in bir aya 20 doları bulacağını söylüyor, bir yerde de ETH uzun dönem yatırımdır diyor... Sonra gelmiş burada insanlar kısa dönemde kar etmeyi amaçlar diyor. Bir yerde WAVES'e scam diyor, başka bir yerde WAVES'e yatırım yapın diyor... Kısacası, ne dediğini kendisi de bilmiyor.

Her projenin karşısında böyle çığırtkanlar vardır, ama istediği kadar çığırtsın biz 40 hisseden 12'sini sattık, hayırlı olsun!
member
tamam da sayısı az diye bile bile insanları riske atmamak gerek bence .

zamanında japon hukumeti mtgox ile ilgili bir onlem alsaydı daha dogru olmazmıydı ?

dusunsenize bu tur projeler az japonya icin napalım destekleyelim diye bir acıklama yaptıgını japon hukumetinin ?

testi kırılmadan once onlem almalı ve riskli projelere yaklasmamak gerek .

btcturk ele alalım ornegin . ( btcturk e de karsıyım bicok acıdan , ancak elimizde en iyisi bu ) . arkasında merit grubu var . yani saglam . bu projede ise sadece zuhtucan , hayalleri ve vaatleri .

btcturkun bile yuzde yuz guvenli olmadıgı bu garantiyi kimsenin veremeyecegi bir ortamdan bahsediyoruz .

boyle sıkıntılı projeler olacagına hic proje olmasın daha iyi .

yani diyelim hic binamız yok , onune gelen bina yapsın ne deprem ne baska bisey icin kontrol yapmayalım derseniz 1999 olayı gibi olur . binalar en ufak olayda yıkılır .

zuhtucan da bir arsacı ve muteahitci  veli gibi coker turk kriptopara dunyasına . ben adımın lekelenmesini istemem dogrusu kriptopara olarak .

kaldı ki diyelim btcturk islem hacmi 100 kat artsa ona da bir hacker musallat olur ansızın . icten veya dıstan Smiley siz anladınız ne ima ettigimi . simdi karpeles hayali bir hacker saldırısı ve  iflas kanunlarına sıgınıp  gununu guın ediyor binlerce bitcoin le beraber .

dikkatli olun . boyle sakat yerli projeyi desteklemektense , saglam yabancı projeyi desteklemek daha iyidir .

wings cıkıyor mesela ona yatırım yapın . dao lisk ucuzken ona yatırım yapın . btc ye yapın
hadi ltc ye yapın hernekadar desteklemesemde . en azından onların getirisi ve kredibiliteleri var .

ama bu projenin yok . tamamen hayal urunu .

vitalikle zuhtucanı yanyana koyun ve projelerini karsılastırın . sonuca ulasacaksınız . tum kazanc ve kanıtlara ragmen bile insanlar eth icin dao icin balon diyebiliyoır

madem oyle ise bu proje tamamen balon ve hayal urunudur .

hani cointurk gecen bi yazı yazdı ya onecoinle ilgili ben de aynı yazıyı bu proje icin yazıyoır ve altına imzamı atıyorum .

batan yatırımcılar icin bir yazı daha yazacagım gunu geldiginde . soz ...zuhtucan miami sahillerinde surf yaparken Smiley ( bir waves uzerinde - mecaz -  )
full member
Activity: 218
Merit: 100
member
arkadaslar boyle tamamen hayali oluşumlardan uzak durun . cope atacak paranız varsa ha ona bişey demem . 1250 $ ınız varsazaten alın btc bekleyin halvingi artacak zaten bikac gun icinde . bu projenin ise gelecegi yok tamamen hayal .

ne saglam projeler battı . mark karpeles - mtgox , cryptsy . gecen mtgox yatırımcıların listesi gecti elime 100 lerce binlerce btc leri battı insanların orda , kaldı ki bu japonya gibi finansal guvencelerin veridigi bir ulkede yapılıyor . kıbrıs gibi bir ulkede kurulan boyle bir proje batsa yatırımcılar hiç bir hak iddia edemez .

bakın mesela ne buyuk yatırımı alan dao bile acılısta insanları tatmin etmedi , oysa lisk gibi bir proje yatırımcılarına x3 kazandırdı acılısta .

insanlar yatırdıkları  parayla kısa surede para kazanmak ister ve yatırımlarının guvende olmasını ister . boyle bir projede ise bunun 2 si de mevcut degil .

tekrar uyarıyorum . buraya yatırım yapmayın . yatırım yapacaksanız btc eth dao lisk gibi projelere yatırın

yakında wings var ona yatırın yeter ki paranızı buraya kaptırmayın .

gatecoin hacklenmişti biliyosunuz , insanlar sorun yaşadı . benim de dao vardı orda bugun cekebildim . ancak rep , btc eth  henüz çekilmiyor duyduğum  kadar .  ama çekime izin vermeseler hiçbir yaptırım gücüm yok . bu projede de en ufak bir kotu gidişatta benzeri olacaktır .hatta daha da kötüsü .

ayrıca yatırımın geri donmesi icin 2 sene sure verilmiş . yani 2 sene bekliceksiniz . o surede neler olur neler birgun de buyuk degisikliklerin oldugu kriptopara duınyasında .

dikkatli olun .
hero member
@karmenali,

Türkiye'deki melek yatırımcı ağlarına başvurduk. Beş başvurudan bir tanesi geri döndü, onların da cevabı negatifti. Dediğiniz doğru, %1'lik hissenin 1250 USD olması şaka gibi bir rakam. Bizim hesaplarımız şirketin değerlemesinin bunun 4 katı olduğu yönünde. Fonlamanın ilerleyen aşamalarında fiyatın gerçek değerlemeye doğru kaymasını planlıyoruz.

Birinci aşamadaki katılımcılara bu kadar ucuz fiyat önermemizin sebebi ise, en kötü ihtimali düşünmemiz. En kötü ihtimalle, şirket Seri A fonlamaya hiç giremese bile yatırımcılara standartlara göre tatmin edici bir kar sunmak için bu yolu seçtik. İlk aşamada katılmayan yatırımcılar bu en kötü ihtimal durumunda yine kar edebilecekler fakat kar oranı standartların altında kalacak.

Hisselerin bu kadar ucuz olmasının bir diğer nedeni ise bu tarz ilerici teknolojik finans şirketlerinin kar marjının geleneksel finans işletmelerine göre çok daha düşük olması. Biz transfer başı komisyon almıyoruz, dikkatinizi çekerim. Dolayısıyla, asıl kazanç bir nevi "sürümden kazanma"ya yönelik olacak, o da ancak hizmetlerimizi ödeme lisansı, aracı kurum lisansı gibi atılımlarla geliştirmeyle mümkün. Daha ortada hiçbir elle tutulur ürün ya da servis yokken de bu tarz lisanslamalara başvurmak için gereken meblağı toplamak pek mümkün değil. Yani kademeli yükselişi planlamak zorundaydık, ve öyle yaptık. Bunun da dezavantajı, her aşamada, bir sonraki aşamaya geçememe ihtimalimizi de hesaplamak zorunda oluşumuz, ve değerlemeyi ona göre yapmamız.

Saygılar,

Jian
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
proje iyi ama şirket ortaklığı konusunda iyi bilgi sahibi olmak lazım.Ve zarar etme durumunda hisse başına sorumlu olup olmayacağınız önemli.Bu yüzden sözleşmeye dikkat edin. Böyle bir hedefi olan şirketin %1 lik hissesini  1250 usd gibi komik bir rakama satmaları şüphe uyandırıyor.Melek yatırımcılara sunulsa 100 katı sermaye yatırımı alıp şirketinizi büyütmek varken Smiley

Melek yatırımcı türkiyede ne kadar var ki?
bir de 1250 dolar sadece ilk halka arzdaki fiyat, ileride artacaktır diye düşünüyorum
hero member
Activity: 896
Merit: 515
proje iyi ama şirket ortaklığı konusunda iyi bilgi sahibi olmak lazım.Ve zarar etme durumunda hisse başına sorumlu olup olmayacağınız önemli.Bu yüzden sözleşmeye dikkat edin. Böyle bir hedefi olan şirketin %1 lik hissesini  1250 usd gibi komik bir rakama satmaları şüphe uyandırıyor.Melek yatırımcılara sunulsa 100 katı sermaye yatırımı alıp şirketinizi büyütmek varken Smiley
hero member
Bitkapital'le ilgili sorularınızı yanıtlamak üzere, günün çoğu saatinde Coin-Türk'ün canlı sohbet odasında olacağım.

Bekleriz : )

http://coin-turk.com

Sayfanın sağ tarafındaki sohbet bölümünde, Bitkapital ICO odasındayız.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Benim için de biraz pahalı fakat ilerde pişman olmak da istemiyorum Smiley
10 kişi toplanıp 1 hisse alsak, kontrolünü de güvenilir bir kişiye versek nasıl olur ?
125 doları verebilecekler doğal olarak daha fazladır.

@needmoney,

Minimum 1250 USD'yi yatırdığınız sürece bu yapılabilir, aranızdan birini seçersiniz ve biz de hisseyi onun hesabına yatırırız. Daha sonra hisseler bölünebilir olduğunda, kendi aranızda o bir hisseyi ona bölüp paylaştırırsınız.

Waves platformu açıldıktan sonra hisseleriniz Colu.co'da değil Waves'de tanımlı bir kripto-varlık olacak ve bütün hisseler virgülden sonra dört basamağa kadar bölünebilecek (henüz kesinleşmiş değil ancak muhtemelen 4 olur).

Saygılar,

Jian

Burdan buyurun Smiley https://bitcointalksearch.org/topic/bitkapital-exchange-1-hisse-fonu-1495174
125 USD ile yatırım yapabilirsiniz.
hero member
10 kişi toplanıp 1 hisse alsak, kontrolünü de güvenilir bir kişiye versek nasıl olur ?

@needmoney,

Minimum 1250 USD'yi yatırdığınız sürece bu yapılabilir, aranızdan birini seçersiniz ve biz de hisseyi onun hesabına yatırırız. Daha sonra hisseler bölünebilir olduğunda, kendi aranızda o bir hisseyi ona bölüp paylaştırırsınız.

Waves platformu açıldıktan sonra hisseleriniz Colu.co'da değil Waves'de tanımlı bir kripto-varlık olacak ve bütün hisseler virgülden sonra dört basamağa kadar bölünebilecek (henüz kesinleşmiş değil ancak muhtemelen 4 olur).

Saygılar,

Jian
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Umarım istedikleri yatırımı alabilirler. Benim için fazla pahalı bir yatırım.
hero member
colu tarafını ekran görüntüleri ile bir anlatır mısınız üye oldum ama sizin asset i seçemedim bir türlü.

@mhanbostanci,

Üye olduktan sonra şuradan devam ediyorsunuz: https://bitkapital.com/icotr.html

Colu.co'dan bizim kripto-varlığı bulmanıza gerek yok, üye olmanız yeterli. Formu doldurup fonlamayı gerçekleştirdiğinizde Colu hesabınızda kripto-varlık görünecektir.

Saygılar,

Jian

PS. Ayrıca Colu'ya kayıt olma konusunda sıkıntı yaşayanlar, bu başlığın ilk postunda nasıl kayıt olunacağının görsel anlatımı mecvuttur.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
colu tarafını ekran görüntüleri ile bir anlatır mısınız üye oldum ama sizin asset i seçemedim bir türlü.
hero member
Activity: 714
Umarım istedikleri yatırımı alabilirler. Benim için fazla pahalı bir yatırım.
full member
Activity: 218
Merit: 100
Çok ciddi bir şekilde projeyi inceledim, sağlam bir şey çıkacağa benziyor destekliyoruz. Başarılar dilerim..
Pages:
Jump to: