Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 2. (Read 104285 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 541
August 07, 2018, 08:49:17 AM
Merhaba;

Bittrex eskisi kadar olmasa da tekrar populer olacaktır. DEX'ler için fazla ışık görmüyorum ama varlıklarını sürdürecekler. Binance'ın da Polo, Trex gibi sona uğramaması için bir neden yok.

İyi dileklerimle
full member
Activity: 392
Merit: 101
August 07, 2018, 12:50:44 AM
bana da ileride merkeziyetsiz borasalar iş yapacak gibi geliyor, eğer mantığı ve önemi tam olarak kavranırsa
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
August 07, 2018, 12:17:30 AM
Polo yu bittrex bitirdi, bittrex i binance bitirdi Smiley

Maalesef gelişmesini durduran borsalar bu şekilde hacim yitiriyor. Eski günlerinden eser yok taa ki yeni bir gelişmeyi bünyelerine sokana kadar.

aynen öle hocam ya biri diğerini bitiriyor hep gelişen kazanıyor acep yarın binance ı ne bitirecek merak ediyorum gerçi binance çalışıyo gelişiyo hergün biraz daha

bence gelecek merkeziyetsiz borsalarda, idex bunun önde gelen temsilcilerinden, ama binance'ın kullanım kolaylığını yakalayamadı. binance'ın merkeziyetsiz olma iddiası ve çalışması da var ayrıca, bu gerçekleşirse ve hack gibi olayları yaşamazsa uzun bir süre kimsenin binance'ın eline su dökebileceğini sanmıyorum, tokenları da değerlenecektir.

bu arada baslıktan çok sapmışız, forumda artık kimse bittrexte trade yapmıyor sanırım.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
August 06, 2018, 06:06:21 PM
Çok basit bir kural, güçlünün güçsüzü ezip geçmesi her alanda kendini gösteriyor. Kripto piyasası zaten yenilikçi insanların özellikle ilgisini çeken bir piyasa, borsalar da kendini bu anlamda geliştirmeli ve kullanıcı ihtiyaçlarına önem vermeli.
member
Activity: 196
Merit: 10
August 06, 2018, 05:47:30 PM
Binance geldi bittrex devri bitti bakalım binance ın yerini kim alacak yenilikçi düşünce ve alternatif çözümler her zaman kazanacak  Cool
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
August 06, 2018, 05:44:22 PM
Sadece borsalar değil dünyada gelişmeyen her ne varsa, kim varsa yok olmaya mahkum Smiley En kısa zamanda kendimi ve cesaretimi geliştirip şu al-sat meselesine bolca vakit ayırmayı düşünüyorum. Bugüne kadar riske girmedik, garantici davranalım sağlam ilerleyelim dedik. Bundan sonra yeni şeylere öncelik verip kendimi geliştirmeye çalışacağım Smiley
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
August 06, 2018, 05:15:00 PM
Binance bittrexi silip süpürdü maalesef bu borsa eski günlerinden cok cok uaklarda simdi artık o bahsedilen sayıların yanından geçemiyor
full member
Activity: 588
Merit: 125
August 06, 2018, 04:25:45 PM

Maalesef gelişmesini durduran borsalar bu şekilde hacim yitiriyor. Eski günlerinden eser yok taa ki yeni bir gelişmeyi bünyelerine sokana kadar.

aynen öle hocam ya biri diğerini bitiriyor hep gelişen kazanıyor acep yarın binance ı ne bitirecek merak ediyorum gerçi binance çalışıyo gelişiyo hergün biraz daha
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
August 06, 2018, 07:14:54 AM

newbie
Activity: 238
Merit: 0
August 06, 2018, 07:08:10 AM
bittrexx ve poloniex geçen seneye kadar en sağlam ve hacimli borsalardı, ama şu anda daha gerilere düştüler
sr. member
August 06, 2018, 06:47:41 AM
Usd çekme işlemi yapabilmek için ne gerekiyor. ? Yani hangi kart kabul ediyor bunu,  payer filan mı kullanmak gerek türkiye'de kalanlar için

payeer hala kullanılıyor mu?
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
August 06, 2018, 05:44:50 AM
Usd çekme işlemi yapabilmek için ne gerekiyor. ? Yani hangi kart kabul ediyor bunu,  payer filan mı kullanmak gerek türkiye'de kalanlar için
sr. member
August 01, 2018, 01:35:17 PM
Bittrex önemli hamleler yapan ciddiye alınması gereken bir borsa. Kısa bir zama önce direkt USD - Crypto pairları çıkardılar, ki bu harika bir hareket USDT hiç güvenilir bir

proje olmadığı için. Bittrex'te hesabınız varsa en azından USD based trading erişimini aktive edip ara sıra kullanmanızı tavsiye ederim.

usd based trading için izin kolay alınabiliyor mu, çok fazla sayıda belge isteniyor ve çok süre bekleniyor diye duydum. Siz kullanıyor musunuz?

Merhaba;

Bana 1 ay kadar önce hesabımın USD yatırma/çekme işlemleri seçildiği bilgisi geldi ama iş yoğunluğumdan henüz gerekli işlemlere başlayamadım. En kısa sürede işlemlere başlamak niyetindeyim. USD işlemleri kesinlikle Trex ve piyasa için çok iyi bir gelişme.

İyi dileklerimle

hayırlısı olsun, teşekkürler haber için. izin ile ilgili sürecleri, belgeleri, süreyi vs paylaşırsanız seviniriz.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
July 29, 2018, 04:27:37 AM
Bittrex önemli hamleler yapan ciddiye alınması gereken bir borsa. Kısa bir zama önce direkt USD - Crypto pairları çıkardılar, ki bu harika bir hareket USDT hiç güvenilir bir

proje olmadığı için. Bittrex'te hesabınız varsa en azından USD based trading erişimini aktive edip ara sıra kullanmanızı tavsiye ederim.

usd based trading için izin kolay alınabiliyor mu, çok fazla sayıda belge isteniyor ve çok süre bekleniyor diye duydum. Siz kullanıyor musunuz?

Merhaba;

Bana 1 ay kadar önce hesabımın USD yatırma/çekme işlemleri seçildiği bilgisi geldi ama iş yoğunluğumdan henüz gerekli işlemlere başlayamadım. En kısa sürede işlemlere başlamak niyetindeyim. USD işlemleri kesinlikle Trex ve piyasa için çok iyi bir gelişme.

İyi dileklerimle
sr. member
July 25, 2018, 12:31:12 AM

legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
July 24, 2018, 04:55:27 PM

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
July 24, 2018, 03:15:34 PM
Ben en son onay konusunda yarattıkları sıkıntıdan dolayı girmedim  şu anda yeni hesap açsak kimlik onayı filan istiyorlar mi?  Herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı üyelik işlemlerinde
member
Activity: 336
July 23, 2018, 01:12:17 AM
bitrex lk girdiğim borsa ve şimdiye kadar en beğendiğim borsalardan biri binance kadar rahat gelmedi bana ama güzel kaliteli bir borsa güvenli bir borsa denilebilir.bu sitede rahatlıkla alış veriş yapılabilir die düşünüyorum
full member
Activity: 322
Merit: 100
July 22, 2018, 04:47:30 PM
Konuyu görünce hüzünlendim poloneixin çökmesiyle kripto borsalar arasında birinci sırayı aldı uzun zaman kullandım poloneixten daha çok severdim
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
July 19, 2018, 08:22:32 PM
walla en çok kullandığım borsalardan biriydi, sonra birkaç defa onaylı üyelik denedim limiti düşürdüler, telefon arızalandı 2fa'dan hesap gitti. bereket birşey yoktu hesapta sonra gittim sıfır hesap açtım, kimlik ehliyet ne varsa verdik kabul etmediler again, haftalarca görüştük ettik supportla, baktım olmuyor "borsanız sizin olsun" dedim bıraktım napayım bunlarla mı uğraşcam? en sonunda gidip ehliyet kimlik yenilettirecekler bana bir de pasaport aldıracaklar zorla galiba... Sad
Pages:
Jump to: