Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 4. (Read 104285 times)

member
Activity: 202
Merit: 21
June 29, 2018, 07:30:55 AM
bittrexdeki tokenlere güvenilmez arkadaş hoş kendilerinede güvenilmez çatır çatır hesap kapattılar bi dönem adamlar 1.likten düştükleri yere bak çok yazık oldu gerçekten.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
June 29, 2018, 07:29:35 AM
Bittrex in eski hali market seçiminden dolayı kötüydü, şimdi değiştirmişler ama eskisinden de kötü olmuş sanki.
Ben beğenmedim. Bu arada bittrex poloniex bir yıl önce çok iyi noktadayken şimdi pek yüzüne bakılmıyor gibi.
Bu piyasada her şey ne kadar çabuk değişiyor, çabuk tükeniyor.
member
Activity: 276
Merit: 10
June 29, 2018, 07:12:46 AM
geçenlerde bittrexde liste dışı olan coinlerimi çektim ne çok koin varmış arkadaş madem liste dışı yapacaksınız hiç almayın ya milletle oyun mu oynuyorsunuz?
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
June 28, 2018, 05:17:32 PM
En iyi borsa kesinlikle binance borsası her konuda muazzam bir borsa bitrex hakkında fazla bilgim yok fakat üyeliğim var. Ama genelde binance borsasında al sat çok yaptım.
full member
Activity: 350
Merit: 102
June 28, 2018, 02:05:33 PM
binance hayatıma girdiğinden bu yana bittrexe bir kuruş aktarmış değilim. galiba çoğu insanda aynı durumu yaşıyor. ama çok kaliteli borsadır bittrex. binance bi yamuk yaparsa ilk gideceğim yer orası olur. onaylı hesabımız duruyor halen.
member
Activity: 406
Merit: 10
June 28, 2018, 01:36:23 PM
Bende uzun zamandır bittrex e bakmıyorum. Her dönem iniş çıkışlı olduğu için kazandıran favori coinlerim var. rdd, xlm, xmy
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
June 28, 2018, 01:31:58 PM
Uzun süredir bu konu çok sessiz kaldı. Bu gün Bittrex'de ADA ve NEO dikkatimi çekti umarım buradan dönüş yapacaklar. Bitcoin biraz sakin durursa bir çok coin döndü zaten düşüşten. Gözümde bu ikisi çarptı. Stoploss ile alınabilir.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
May 24, 2018, 02:28:33 AM
Uzun süredir girmiyordum arayüz değişmiş ama bence eski arayüz daha kullanışlıydı. Biraz karmaşık biraz göz yoruyor gibi. Hacim düşmüş bariz bir şekilde. Ama yine de poloya nazaran bittrex tercihim.
newbie
Activity: 88
Merit: 0
May 23, 2018, 07:24:31 PM
Bugün bir şey dikkatimi çekti; borsalar da düşüşten iyi para kazanıyor onların da işine geliyor gibi. Düşükten toplamak isteyip alım yapanlar, daha da düşer alttan yine daha fazla toplarım diyerek satanlar vs. derken işlem hacimlerinde epey bir artış oldu. Her yapılan işlemde komisyon olduğu için voleyi onlar vurdu. Örneğin Bittrex'te 6.000 küsura kadar düşen btc hacmi (total volume) şu an 19.468 btc olmuş.
full member
Activity: 280
Merit: 102
May 23, 2018, 04:07:19 PM
binance ın bir de kullanıcı dostu,  al sat odaklı,  fresh sıkıntısız, akmasız kokmasız, takılmasız bir ara yüzü var, ve problemlere karşı profesyonel bir yaklaşımları mevcut, bu açıdan oldukça önemli buluyorum
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
May 23, 2018, 09:05:56 AM
Binance ezdi geçti gerçekten gerek airdrop gerek fork konularına hızlı müdahalesi ile birçok müşteri kazanmış sonrasında ise elinde tutmayı başarabildi.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
May 19, 2018, 04:22:18 PM
Bittrex'te işlem hacmi acayip düşmüş, daha önce bu kadar düştüğünü görmemiştim hiç.

Aynen hocam, umarım fırtına öncesi sessizliktir! Kendisini baya bi geliştirdi aslında sürekli yeni altcoin ekliyor, önemli gördüğüm altcoinlere ek olarak kin-babb-pundiX-Gas vs de eklenebilir. İlerleyen günlerde bir atak yapmasını umuyorum Bittrex'in yoksa polo'dan bir farkı kalmadı şu an için sadece token-coin sayısı fazla! Binance'a yüklenerek kendi ayağımıza sıkıyoruz, alternatif tüm borsaları (eli yüzü düzgün işlem yapılabilen) desteklemeliyiz. Şahsen bancor'a yöneldim son zamanlarda...
newbie
Activity: 88
Merit: 0
May 19, 2018, 04:14:42 PM
Bittrex'te işlem hacmi acayip düşmüş, daha önce bu kadar düştüğünü görmemiştim hiç.
legendary
just in case
May 03, 2018, 09:21:34 AM
SC ve SYS e ara ara al sat yapardım hep ufak karlar alip çiktim, ama grafiklere bakınca çoook büyük kazançlar kaçmiş
hero member
Activity: 756
Merit: 541
April 30, 2018, 05:49:00 PM
sadece bittrex ve poloda işlem gören VCash XVC bir süredir bir problem yaşadığı için işleme ve çekime kapatılmıştı, şimdi yeni uyarı yazmışlar 11 mayısa kadar paranızı çekin delist olacak diye ama Vcashleri satmama izin vermiyor sadece withdraw yapabiliyoruz ama nereye çekeceğiz o sıkıntı çünkü polodaki cüzdan hala kapalı hadi oraya aktarayım desem.

bu konuda bilgisi olan var mıdır veya aynı durumda olan arkadaş. boşu boşuna olan 100 dolarıma olacak. Vcash destekleyen bir cüzdan var mı bildiğiniz en azından oraya çeksem parayı?

Merhaba;

Yeni bir ekip devralmadıkça bu projenin bir yere gideceği yok.

İhtiyaç duyduğunuz bilgileri alttaki linkte bulabilirsiniz.

https://bitcointalksearch.org/topic/xvc-vcash-official-community-thread-zerotime-anon-auto-block-size-1504342

İyi dileklerimle
member
Activity: 522
Merit: 13
April 30, 2018, 02:49:52 AM
sadece bittrex ve poloda işlem gören VCash XVC bir süredir bir problem yaşadığı için işleme ve çekime kapatılmıştı, şimdi yeni uyarı yazmışlar 11 mayısa kadar paranızı çekin delist olacak diye ama Vcashleri satmama izin vermiyor sadece withdraw yapabiliyoruz ama nereye çekeceğiz o sıkıntı çünkü polodaki cüzdan hala kapalı hadi oraya aktarayım desem.

bu konuda bilgisi olan var mıdır veya aynı durumda olan arkadaş. boşu boşuna olan 100 dolarıma olacak. Vcash destekleyen bir cüzdan var mı bildiğiniz en azından oraya çeksem parayı?
legendary
just in case
April 19, 2018, 02:34:50 AM
bittrex biraz toparlanma yoluna girmeye başladı. ben umutluyum tekrar binance rakip haline gelebilirler. Ama token çikartirlar mi bilmiyorum çikartirlarsa alırım
legendary
April 18, 2018, 07:48:47 PM
synergy delist listesine alınmış, bittrex harici yobit'te işlem yapılıyor (yani ayvayı yedi ama hala 2.8 milyon dolar değerinde)! Bata çıka arada pumplayarak dibe doğru yolculuk başlasın. Demek ki neymiş her "coin sayısı az"
altcoin "eyyi" değilmiş! Delist ede ede ne kadar eski coin varsa raflardan kaldıracaklar anlaşılan, ondan sonra niye hacim olmuyor vs...1 sene geçmeden delist  edilen altcoin de görmüştüm, dolayısıyla borsaların hacklenmesine gerek yok, yatırımlarınızı "güvenle" borsalarda saklayabilirsinz, her halükarda adamı soyuyorlar ama üsturuplu...

Pump grupları gitti, borsalar coin ekipleri ve balinalarla çalışıyor, kim ne derse desin seviyordum ben pumpçıları, salisede 100x'ler nerdee şimdiki dandik hareketler nerde?! piyasa hiç tad vermiyor artık bana...umutsuz değilim ama ne kadar mantıksız farklı olma çabası varsa denendi, bitcoin aşağı bitcoin yukarı, altcoin aşağı altcoin yukarı...sağ göster aparkat vur, eğilip ters dönüp nanik yapmalar, şortunu giyip buz hokeyi oynamalar, plajda kar maskesi takmalar kadar saçma sapan işler oluyor. BTC 200 dolar iner piyasa 20 milyar dolar oynar falan valla bıkkınlık geldi. Yok charlie şunu söylemiş yok mtgox'un btc'leri yok soros girecekmiş abidin çıkacakmış Sokiym sizin yapacağınız işe...

Pumpçılar geri mi geldi nedir  Cheesy Üyelikler de açıldı, son günlerde Bittrex'te hareketlilik gözüme çarpıyor. Emercoin saniyeler içerisinde 3-4x yaptı dün, volume artıyor, yeni coinler listeye giriyor. Binance'tan liderliği geri alabilir belki bu şekilde devam ederse. yürrü bee hatta koş>>ışınlan artık bittreeeex eski günlerdeki gibi...
legendary
April 13, 2018, 07:13:49 PM
synergy delist listesine alınmış, bittrex harici yobit'te işlem yapılıyor (yani ayvayı yedi ama hala 2.8 milyon dolar değerinde)! Bata çıka arada pumplayarak dibe doğru yolculuk başlasın. Demek ki neymiş her "coin sayısı az"
altcoin "eyyi" değilmiş! Delist ede ede ne kadar eski coin varsa raflardan kaldıracaklar anlaşılan, ondan sonra niye hacim olmuyor vs...1 sene geçmeden delist  edilen altcoin de görmüştüm, dolayısıyla borsaların hacklenmesine gerek yok, yatırımlarınızı "güvenle" borsalarda saklayabilirsinz, her halükarda adamı soyuyorlar ama üsturuplu...

Pump grupları gitti, borsalar coin ekipleri ve balinalarla çalışıyor, kim ne derse desin seviyordum ben pumpçıları, salisede 100x'ler nerdee şimdiki dandik hareketler nerde?! piyasa hiç tad vermiyor artık bana...umutsuz değilim ama ne kadar mantıksız farklı olma çabası varsa denendi, bitcoin aşağı bitcoin yukarı, altcoin aşağı altcoin yukarı...sağ göster aparkat vur, eğilip ters dönüp nanik yapmalar, şortunu giyip buz hokeyi oynamalar, plajda kar maskesi takmalar kadar saçma sapan işler oluyor. BTC 200 dolar iner piyasa 20 milyar dolar oynar falan valla bıkkınlık geldi. Yok charlie şunu söylemiş yok mtgox'un btc'leri yok soros girecekmiş abidin çıkacakmış Sokiym sizin yapacağınız işe...
full member
Activity: 602
Merit: 118
April 12, 2018, 04:06:12 PM
bu bitrex geçen yıl haziran sonları temmuz başları gibi iyi atak yapmıştı. tabi poloniex in malum sıkıntılı durumlarından dolayı. çoğunluk buraya geçti fakat ilk fırsatta ben komple çıkacağım. ben bitrex kadar kazık bir borsa görmedim. zaten orası artık şu sıralar paso delist ile haber oluyor. yeni bir site yapmışlar ama fee ücretleri düşürülmeden benim için hala hava civa. binance çok iyi bence
Pages:
Jump to: