Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 25. (Read 104285 times)

sr. member
Activity: 994
Merit: 391
August 20, 2017, 05:58:06 PM
nautta exıt pump var bu arada. bıtrex 25 ınde lısteden cıkartıyor. sebeb bu. nereye kadar gıder bılemıyecem. dıkkatlı olun.

Dikkatli olun kısmına sonuna kadar katılıyorum hatta bence uzak durun.

Arkadaşlar Nautilustan şuanki pumpa rağmen söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle uzak durulması gereken bir coin. Pump esnasında elinizde kalırsa patlar. Coin tamamen ölüdür. Geliştiricisi Brian Kelly elindeki tüm coinleri Poloda satmış ve boşaltmıştır. Aylardan sonra attığı tek twit ekipden önemli birinin öldüğü ve projenin rafa kaldırıldığıdır. Bittrex te bu yüzden coini çıkartmaktadır. Şu an Poloda hala işlem görüyor olması Polo'nun yatırımcıyı düşünmek yerine açgözlülük yapmasındandır. (Bittrex inde bu konuda çok düşünceli olduğunu söyleyemeyiz elbette) Coini tekrar canlandırma çabaları vardır ancak başarılı olur mu bilinmez.
Hepimiz risk alıyoruz ama inanın bana bu coin için alınan risk değmez.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
August 20, 2017, 04:45:58 PM
nautta exıt pump var bu arada. bıtrex 25 ınde lısteden cıkartıyor. sebeb bu. nereye kadar gıder bılemıyecem. dıkkatlı olun.
full member
Activity: 196
Merit: 117
August 20, 2017, 04:22:39 PM

Bi arkadaş özel mesajdan sormuş Status hakkında yorum alabilirmiyim diye. Onada baktım son olarak. Bu tarz sorularınız varsa burdan sormanız daha iyi olur. Bi alım fırsatı varsa diğer arkadaşlarda faydalanabilirler.

Status kritik noktada şuan. Aşşağı yönlü trend ve üstteki destek direnç hattı aynı anda kırılırsa yukarı yönlü bi sıçrama olabilir. Takip etmekte fayda var.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
August 20, 2017, 04:10:42 PM

Evet ilk destek/direnç noktası geçilmiş görünüyor. Yalnız üstündeki destek/direnç ve düşüş trend hattı kuvvetli görünüyor yaklaşık aynı bölgede kesişiyorlar. Buda direncin gücünü arttırır.

Fiyatı o bölgede iyi takip etmek lazım. Alım düşünüyorsanız düşüş trendinin ve üstteki destek/direnç hattının geçilmesini beklemenizi öneririm.
az bişi aldım 16500'den, crytopia'da bekleyemedim zararına sattım btc dumpı öncesi ufak da olsa bir kıpırdanış olur dedim ama bakalım inşallah yoksa 10k altını test eder qrl'de olduğu gibi. teşekkürler yorum için
full member
August 20, 2017, 04:10:23 PM
Benden bu akşamlık bukadar arkadaşlar. Yarın akşam bi aksilik olmazsa devam ederiz.
full member
August 20, 2017, 04:07:01 PM

Evet ilk destek/direnç noktası geçilmiş görünüyor. Yalnız üstündeki destek/direnç ve düşüş trend hattı kuvvetli görünüyor yaklaşık aynı bölgede kesişiyorlar. Buda direncin gücünü arttırır.

Fiyatı o bölgede iyi takip etmek lazım. Alım düşünüyorsanız düşüş trendinin ve üstteki destek/direnç hattının geçilmesini beklemenizi öneririm.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
August 20, 2017, 03:55:05 PM

Civic'te kritik anlar... Üçgeni yukarı yönlü kırarsa güzel bir yükseliş dalgası gelebilir. İlgilenenlere duyurulur.

Üçgen bir miktar kırılmadan girmek riskli olabilir. Üçgen ile birlikte mutlaka ana direnç/destek noktasına dikkat edilmeli.

Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi araştırmanızı yapıp ona göre yatırım kararı alın.
Burda yazacağına Kripto Günlüğü konusuna yaz.

Adam istediği yerde yazsın, niye karışıyorsunuz. Ben keyifle okuyorum yav. Teknik analiz yapan çok az kaldı. Herkes işkembeden konuşuyor.

hEçç sanki alakasız yere yazzmış gibi, üstelik kazandırıyor da Smiley Bu arada firstblood'tan bir atak bekliyorum, haydi john rambo Wink

Aydın hocam hele şu firstblood'a da bi bakar mısnız tırmanışa geçiyor gibi
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
August 20, 2017, 03:48:27 PM
Gördüğüm kadarıyla güzel analizler yapılıyor burada, takip edelim bakalım. Yalnız çok fazla grup sürekli pump-dump yaptırıyor rastgele coinlere, ondan analiz kasmak pek tutarlı olmayabiliyor.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
August 20, 2017, 03:27:12 PM
neo uzun vade coini kıs asüreli al sat ile pek kazanamanız pek mümkün değil.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
August 20, 2017, 03:26:00 PM
merhaba
acaba NEO hakkında alaliz yapma imkanınız var mı?
full member
August 20, 2017, 02:57:13 PM
Dostlar kore hakkında bir destek bakarmısınız nereler alım için uygundur

Hocam öncelikle biraz dengesiz bi koin seçmişsin sanki. Ama fiyat şuan için uygun bir konumda gibi duruyor alım için. Aşağı yönlü trend line çizmedim. Ekranınızdan çizin kendiniz, fiyat bu trend hattını kırdığında alım için uygun an gelmiş olabilir. Zaten gördüğüm kadarıyla aşağı yönlü trend line hafif kırılmış durumda şuan.

Yalnız yakın zamanda sağlam bi pump yemiş zaten coin. Kısa vadeli düşünüyorsanız çok büyük beklentiye girmemenizi öneririm.

Zararı durdur satış noktası olarakta çizdiğim destek/direnç hattının az miktar altında bi nokta belirleyin kendinize.
full member
August 20, 2017, 02:46:20 PM
Analiz geçmişi olanları bulmuş ken sorayım varsayılan bar grafiği 30 dk lık ayarlı çoğu yerde.
Şimdi o bar ları günlüğe çekince grafik değişebiliyor hangi iki bar oluyor bu? 30 dk x2 bar mi günlüğe çekince ki iki bar mi?

Tamamen ciddi bir soru bu arada şaka gibi biliyorum ama merak işte. teşekkürler Smiley

Hacim konusuyla alakalı soruyorsunuz anladığım kadarıyla. Öyle ise zaman dilimi farketmez. İster 30dk lık barlara bakın ister günlük. Kural her zaman dilimi için geçerli. Eğer 30 dk lıkta gerçekleşmişse fiyatta o oranda dalgalanma olur. Eğer günlükte gerçekleşmişse günlük barın ölçekleriyle orantılı bi hareket olur.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
August 20, 2017, 02:26:10 PM
Dostlar kore hakkında bir destek bakarmısınız nereler alım için uygundur
sr. member
Activity: 686
August 20, 2017, 02:08:04 PM

Civic'te kritik anlar... Üçgeni yukarı yönlü kırarsa güzel bir yükseliş dalgası gelebilir. İlgilenenlere duyurulur.

Üçgen bir miktar kırılmadan girmek riskli olabilir. Üçgen ile birlikte mutlaka ana direnç/destek noktasına dikkat edilmeli.

Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi araştırmanızı yapıp ona göre yatırım kararı alın.

Adam istediği yerde yazsın, niye karışıyorsunuz. Ben keyifle okuyorum yav. Teknik analiz yapan çok az kaldı. Herkes işkembeden konuşuyor.

Paylaşımları beğendinize sevindim. Arkadaşın da ne maksatla öyle birşey yazdığını anlamadım doğrusu.

Burası Bitrex Analiz başlığı bende analiz yapıyorum zaten  Huh

Enteresan  Smiley

Analizlerin devamını bekliyoruz 👏 safex ve snt grafiklerinde sıkışma var ani çıkış yapabilir diye düşünüyorum
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
August 20, 2017, 01:56:17 PM
Analiz geçmişi olanları bulmuş ken sorayım varsayılan bar grafiği 30 dk lık ayarlı çoğu yerde.
Şimdi o bar ları günlüğe çekince grafik değişebiliyor hangi iki bar oluyor bu? 30 dk x2 bar mi günlüğe çekince ki iki bar mi?

Tamamen ciddi bir soru bu arada şaka gibi biliyorum ama merak işte. teşekkürler Smiley
full member
August 20, 2017, 11:50:29 AM
Aydın hocam analizlerine hacim grafiklerini ve barlarını da dikkate el. Hacim çok önemli.

Hatırlatma için teşekkürler. Hocam ben forexte bir kaç sene eskittim öyle geldim buraya. Hacimin önemide, formasyonlarıda, indicatorleride yakinen biliyorum  Smiley

Ama forex teki üstatların hemen hepsinden şunu duyarsınız. Analizinizi mümkün olduğu kadar basit tutun. Ben bunu çok geç anladım. Belkide öyle olması gerekiyordu. O sayede incelemediğim formasyon, indicator..vs kalmadı neredeyse.

Ve anladımki aslolan fiyat hareketleridir. Yani temel destek, direnç ve trend line hatları, grafiklere aşina olan birisi için yeterlidir. Dahada karmaşık hale getirmeye gerek yok.

Teknik analizde iş psikoloji temellidir aslında. Fiyatın geçmişte ki destek/direnç ve trend hatlarındaki tepkilerine bakarak oldukça karlı öngörülerde bulunabilirsiniz. Ama göründüğü kadarda basit değil tabiki.

Bu gözler sayamayacağım kadar saatlerce fiyat analizleri yaparak çıkarımlarda bulundu. Belli bi noktadan sonra bazı şeyleri otomatik olarak algılamaya başlıyor insan.

Tecrübe en çok fake kırılmalarda işe yarıyor mesela. Hah bu üçgen kırıldığında yukarı uçar fiyat dedikleri yerde siz hayır fake bi yukarı hareketten sonra aşşağıya düşecek diyebiliyorsanız ozaman anlıyorsunuz geldiğiniz seviyeyi. Yoksa her üçgen kırılışında fiyat yukarıya çıksaydı piyasadaki ferrari, porche sayısı baya bi artardı Smiley

Size hemen hacimle ilgili fazla kişinin bilmediği bir bilgi vereyim mesela. Belki siz konuya aşina olduğunuz için biliyor olabilirsinizde. İki hacim barı arasında %75 yada fazla bir fark varsa fiyatın bir iki bar sonra ters yöne gitmesi muhtemeldir...vs

Dediğim gibi basit tutmaya çalışıyorum analizleri. Kazandırdığı sürece dahada karmaşık hale getirmeye gerek yok. Dünden beri 5 te 5 gidiyoruz zaten.

İyi niyetli hatırlatmanız için teşekkür ederim yinede.

full member
Activity: 190
Merit: 100
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
August 20, 2017, 11:25:50 AM
Aydın hocam analizlerine hacim grafiklerini ve barlarını da dikkate el. Hacim çok önemli.
full member
August 20, 2017, 11:20:24 AM

Fiyat tahmin ettiğim gibi üçgeni kırdıktan sonra ivme kazandı. Burada sadece üçgenden değil yatay uzanan mükemmel şekilde destek/direnç haline gelmiş hattanda destek alarak yükseliyor. En alttaki -1 hattı.

İlk psikolojik direnç noktasına ulaşıldı 1 nolu hatta yani. Bu hat geçilirse hedef 2. hat olur. Oda geçilirse ve en nihayetinde 4.

Zararı durdur satış noktası olarak ise -1 hattını dikkate almak lazım. Zaten benim gibi hemen üçgen kırıldığı noktada alım yaptıysanız fiyat -1 hattına gelse bile zararınız çok olmayacaktır ama bunun kısa vadede olacağınıda düşünmüyorum.

Fiyatın geçmişte kırmızı daireli bölgelerde hatlar üzerindeki hareketlerine dikkat ediniz.  

Umarım dediğim gibi üçgen kırılmasından sonra alım yapan olmuştur.
newbie
Activity: 82
Merit: 0
August 20, 2017, 11:13:14 AM
ben de kendi gördüğümü paylaşayım, STRATISte yarasa formasyonu var sanki. hedef 0.004 . 10 gün mü sürer , 40 gün mü bilemem ama takip etmekte fayda var

https://i.hizliresim.com/OLPNqz.jpg

(*resim direk nasıl gösteriliyor bilemedim)

sr. member
Activity: 574
August 20, 2017, 11:06:50 AM

Paylaşımları beğendinize sevindim. Arkadaşın da ne maksatla öyle birşey yazdığını anlamadım doğrusu.

Burası Bitrex Analiz başlığı bende analiz yapıyorum zaten  Huh

Enteresan  Smiley

analizin ne oldugunu bilmeyenler eleştirmeye başlamış hemen Smiley

ne yazılmasını istiyorlar bu başlığa acaba? biraz grafik görelim yahu, herkes hisleri ile yorum yapıyor Smiley
Pages:
Jump to: