Merhaba arkadaşlar, benden tavsiye almak ne derece doğru siz karar verin ancak şunu paylaşmak istiyorum; Elastic- XEL
Türkçe forumunda byrallier çok daha bilgi sahibi ancak şu anki fiyatlar al-unut yapmayı düşünenler için iyi duruyor.
Geçen perşembe 40k ile ilk saatlerde bittrexde işlem görmeye başladı, ICO katılımcıları sürekli dumpladılar, 10k'ya kadar düştü.
byrallier escrowluk da yaptı, bittrex öncesi fiyatları daha iyi biliyordur, bir sürü 50k-40k-30k'an alım yapanlar var.
Dünden beri yönünü yukarı çevirdi, 11-12k derken bugün 13'ü zorluyor, güzel bir giriş noktası bularak girerseniz, 60k-80k gibi rakamları birkaç aya görebilir. (Belki 100k)
Saçma bir yorum.
Fiat cinsinden zaten 200 katlamış, şu anki haliyle bile btc cinsinden 15-20 kat üzerinde. 1 adet dev, NXT çakması bir sistem, ortadan kaybolan Lannister. Hype yaratan kullanıcılar. Sen de bunlardan birisin bob; aynı byrallier olduğu gibi.
Güvenmeyin, XEL'in hakkı 1k sat. O fiyatı gördüğünüzde alabilirsiniz. Vaadettiği hiçbir şey yok. Sözde süper bilgisayar ama örnek videoda bitcoin mining yapıyor.
%100 diye bir şey elbette yok hocam, hype yaratmak buradan değil twitter'dan oluyor artık, elastic konusunda bir hype var elbette ancak karşılaştırmalar golem ile yapılıyor, full release henüz yayınlanmadı, elimde 1 milyon xel olsa hype yapmak mantıklı olabilir belki, ben sadece muadili ile ucuz olduğunu düşündüğüm için yazdım bunları.
Lannister ortadan kayboldu, ıco fonlarının bir kısmını dev'e ödedi sadece, devlere ödemeyi xel kitlesi yapıyor şu anda.
byrallier de ödeme alanlardan mesela.
ytd
Xel i bende bir süredir izliyorum. Fiat cinsinden 200 e katlamış olduğu aslında tam olarak doğru değil. Yanlış bilmiyorsam ICO ya ilk girenler yaklaşık 1.5 sene önce en uygun fiyattan almıştı. Belki o zamandan beri elinde bulunduran varsa bu kadar kazanmış olabilir ancak ICO günden güne yükseldi
XEL başlığından aşşağıdaki alıntılara bakın lütfen
ben iconun başlarına yakın bir zamanda yarım btcyle girmiştim 3650 civarı xel vermişti icoya girdiğim tarihte btcnin fiyatı 1300 küsürdü yani maliyetine satsak bile %50 kar ile çıkmış oluyoruz tabi coin sağ salim borsaya girerse
Sizin yine iyi . ben son dakikalarda girdim 1 btc ye 4000 xel verdi.
ilk örnek için hesaplanırsa 1BTC için 7300 XEL 1300 dolardan XEL başına 17 sent yapar. 2. örnekte daha da pahalı. An itibari ile XEL in fiyatı 14 sent.
Totalmarket cap'e bakıldığında 11milyon dolar civarında.
Dev. i bırakıp kaçan, kaçarkende elindeki tüm coinleri dumplayan Nautilus coin bile şu anda 3 milyon marketcap değerine sahip.
Dolayısıyla şu anki fiyatın çok pahalı olduğuna katılmıyorum. Projeyi beğenirsiniz beğenmezsiniz ayrı. Mevcut durumda dump biraz daha devam edecek gibi görünüyor ama proje devam ettirilirse yatırımcısına büyük kar bırakma potansiyeline sahip
YTD
Keşke biraz araştırma yapsaydın da beni doğru bilgi için bu mesajı yazdırma zahmetine sokmasaydın.
Total supply ico döneminde kaçmış, sonra kaç yapmışlar?
Bugünkü dersin bu. Havalı havalı ytd yazacağına önce millete doğru bilgi ver.
Ağustos sonundaki coin miktarının arttırılması kararından bahsediyorsan eğer alıntıları ve tarihlerini iyi oku.
Bu rakamlar X20 almamış miktarlarsa bile 1-1.5 senede önce yatırılan miktarlardan bahsediyoruz. kazanç oranı geçen seneden bu yana markete bile girip girmeyeceği belli olmayan hatta ve hatta sonlanmasına mucize gözü ile bakılan bir ICO ya 1 e 15 yapar. ICO ya girmek yerine Polo dan rastgele bir coin almak bile daha kazançlı (Tekrar yazıyorum ICO boyunca fiyat değişken. ICO ya ilk girenlerin kazancı daha yüksek).
ICO sonrası bittrex öncesi bu siteden satış fiyatları
WTB XEL AT 15K SATS BUYING 3BTC WORTH
No escrow no trade whether your legendary or newbie escrow is must
buda diğer tüm ilanlar
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1804795.600Özet olarak bu coin değer kazanmışmıdır? Evet kazanmıştır ancak değer kazancı piyasaya paralel olmuş (ilk girenler elbet daha karlı) ve pekçok ICO'nun altında kalmıştır. Bu icoya katılmak yerine en basitinden ethereum alsaydın yada rakip proje goleme girseydin kazancın çok daha fazla olacaktı.
Ben coinin piyasadaki diğer coinlerle kıyaslandığında pahalı olmadığını düşünüyorum. Fiyat aşşağı gelebilir ancak orta ve uzun vadede şuanki fiyatlardan alanlara iyi kazandırcaktır. Dev. görünürde tek kişide olsa ben komünite ye güveniyorum. Kimin haklı olduğunu birkaç aya kadar göreceğiz.
Üslubuna gelince bu yaşa kadar alamadığın terbiyeyi burada sana ben verecek değilim. Seni bir daha muhattap olarak dahi almayacağım.