Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 36. (Read 104288 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
July 13, 2017, 01:52:20 PM
Bu gerizekalı influx coin spekülatörü indir-kaldır'a harcayacağı btc'yi sadece kaldırmaya harcasa şimdiye kiradan kurutulur ev-bark sahibi olurdum herhalde... Sad Angry

Piyasa yeşillendi coinler gelinlik kız gibi utangaç biraz öne çıkan geri geliyor  Grin
bytecent ile influxcoin aynı elden kontrol ediliyor. murphy kanunu gibi hangisine geçsem diğeri artıyor, doldur boşalt doldur boşalt kademeler, şimdi bu iner influx artar...ytd
Arttı sattım Smiley şimdi uçar...
Ba ba ba ba bah influx düştü bytecent arttı kerrataaa Wink
legendary
July 13, 2017, 08:54:48 AM
Bu gerizekalı influx coin spekülatörü indir-kaldır'a harcayacağı btc'yi sadece kaldırmaya harcasa şimdiye kiradan kurutulur ev-bark sahibi olurdum herhalde... Sad Angry

Piyasa yeşillendi coinler gelinlik kız gibi utangaç biraz öne çıkan geri geliyor  Grin
bytecent ile influxcoin aynı elden kontrol ediliyor. murphy kanunu gibi hangisine geçsem diğeri artıyor, doldur boşalt doldur boşalt kademeler, şimdi bu iner influx artar...ytd
Arttı sattım Smiley şimdi uçar...
legendary
July 12, 2017, 05:33:03 PM

Piyasa yeşillendi coinler gelinlik kız gibi utangaç biraz öne çıkan geri geliyor  Grin
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
July 12, 2017, 09:29:16 AM
etc için yeni adres oluştur dedim 5 dakikadır Waiting for a new address ...  diyor normalde 5-10 saniye içinde veriyordu.
full member
Activity: 308
Merit: 105
July 08, 2017, 11:14:39 AM
metalpay hakkında bilgisi olan var mı? 3 saat sonra satışına başlanacakmış bittrex'te ama pek bir bilgi bulamadım hakkında.
sitesi şu: https://www.metalpay.com
birşeyler buldum da inanılır gibi değil.
https://www.metalpay.com/assets/pdf/whitepaper.pdf adamlar 0,18$ dan satmışkar ICO'sunda bunu şuanda 5$ dan satışa çıktı bittrex'de gelde anla bu işten.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
July 08, 2017, 08:41:36 AM
Neredeyse tüm coinler düşerken elastic-xel toparlamaya başlamış.Bob hocam tavsiye için teşekkürler.Bir miktar sizin mesajınızı gördükten sonra aldım.Bir kaç aya dediğiniz rakamları görürse gerçekten muazzam bir seviye olur.
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
July 08, 2017, 06:36:16 AM
Merhaba arkadaşlar, benden tavsiye almak ne derece doğru siz karar verin ancak şunu paylaşmak istiyorum; Elastic- XEL

Türkçe forumunda byrallier çok daha bilgi sahibi ancak şu anki fiyatlar al-unut yapmayı düşünenler için iyi duruyor.

Geçen perşembe 40k ile ilk saatlerde bittrexde işlem görmeye başladı, ICO katılımcıları sürekli dumpladılar, 10k'ya kadar düştü.

byrallier escrowluk da yaptı, bittrex öncesi fiyatları daha iyi biliyordur, bir sürü 50k-40k-30k'an alım yapanlar var.

Dünden beri yönünü yukarı çevirdi, 11-12k derken bugün 13'ü zorluyor, güzel bir giriş noktası bularak girerseniz, 60k-80k gibi rakamları birkaç aya görebilir. (Belki 100k)
hero member
Activity: 756
Merit: 541
July 06, 2017, 03:32:49 AM
Bittrex statüs e baktım troll diye bir coin eklenecek sanırım.
Eklenince prim yapabilir, takip etmekte fayda var.

$0.001264 (-3.58%)
0.00000049 BTC (-4.74%)

Link var mı ben göremedim ? 48 sat çok uygun 550m coin için.

https://bittrex.com/status

Inactive görünüyor

hocam en son guncellenme 2014 ocak  yazıyor farkında mısnız?

Merhaba;

Ne halta yarar çözemedim ama iyi eğlenmişler anonos sayfasında. Bu arada Bittrex konusu gerçek anladığım kadarı ile.

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
July 06, 2017, 02:41:46 AM

$0.001264 (-3.58%)
0.00000049 BTC (-4.74%)

Inactive görünüyor

hocam en son guncellenme 2014 ocak  yazıyor farkında mısnız?
member
Activity: 99
Merit: 10
July 05, 2017, 06:42:53 PM
Trollcoin bilgilendirme için teşekkür ederim. Bota aldım, markete eklenir eklenmez alarm ötecek bakalım. Ancak Supply'ı çok fazla çok değerleneceğini düşünmüyorum. 1 ayda 2x yaparsa ne mutlu.
merhabalar

hocam botun ismini paylaşabilirmsiin public değilse
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
July 05, 2017, 06:02:43 PM

$0.001264 (-3.58%)
0.00000049 BTC (-4.74%)

Inactive görünüyor
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
July 05, 2017, 05:35:49 PM

$0.001264 (-3.58%)
0.00000049 BTC (-4.74%)

sr. member
Activity: 406
Merit: 252
July 05, 2017, 05:31:25 PM
Trollcoin bilgilendirme için teşekkür ederim. Bota aldım, markete eklenir eklenmez alarm ötecek bakalım. Ancak Supply'ı çok fazla çok değerleneceğini düşünmüyorum. 1 ayda 2x yaparsa ne mutlu.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
July 05, 2017, 05:23:02 PM

$0.001264 (-3.58%)
0.00000049 BTC (-4.74%)
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
July 05, 2017, 10:01:50 AM
Piyasada hacmi olmayan silik altcoinlerin isimlerini konuya girip insanları manipule eden kişiler var. Bence ilk yüz dışında hiçbir altcoine yatırım yapılmamalı, paranızı kaybedersiniz.
ethereum ve ya litecoin vs düşerse sanırım zararları siz karşılayacaksınız! Burası bittrex konu alanı ise bittrex'te alınıp satılan her coin için yazı yazılabilir. Daha iki gün önce draco dedim arttı, bytecent artıyor ufak ufak..Girin yıllarca kalın diyen yok hatta girin diyen de yok sadece artabilir yönünde düşünce belirtiliyor. Bu piyasada scam diye birşey yok sadece algı ve anlık fiyatlar var. İlk yüz dediğiniz market cap ise zaten değerini bulmuş (belki de epeyce geçmiş) coinler...Neden altta kalan coinlere de fırsat verilmesin ki? Neticede amaç: para kazanmak!
Ethereum %50 artsa ve ya azalsa piyasa tepe taklak oluyor ama 388. sıradaki bilmem ne coininin fiyatı 500k dolardan 6m dolara çıksa kimse umursamıyor. Hangisi daha kazançlı?

Keyfiniz bilir bende arkadaşa katılıyorum.
Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar burada neredeyse market kapasitesi hiç olmayan ve bütün coinlerin tek bir elde tutulduğu altcoinleri tavsiye edenler var.
Ne güzel işte adam istese 50x bile yapabilir, şu saatten sonra ethereum 20x yapabilir diyen olmaz sanırım. Ama ufak bir spekülasyonla 1k satoshiden 100k satoshiye çıkabilecek coinler var. Her neyse! İsteyen istediği coine yatırım yapabilir ve istediği coin hakkında konuşabilir! Kimse kimseye falanın adamı ve ya servet düşmanı muamelesi yapmasın yeter!

O adam senden bahsetmiyor benimde dikkatimi çekti bi adam var on beş tane cacık altcoin adı verdi, başka başka konularda. İnsanlar zarar edecek bu forumda üye olmayıp mesajları okuyan çok insan var.
legendary
July 05, 2017, 09:57:24 AM
Piyasada hacmi olmayan silik altcoinlerin isimlerini konuya girip insanları manipule eden kişiler var. Bence ilk yüz dışında hiçbir altcoine yatırım yapılmamalı, paranızı kaybedersiniz.
ethereum ve ya litecoin vs düşerse sanırım zararları siz karşılayacaksınız! Burası bittrex konu alanı ise bittrex'te alınıp satılan her coin için yazı yazılabilir. Daha iki gün önce draco dedim arttı, bytecent artıyor ufak ufak..Girin yıllarca kalın diyen yok hatta girin diyen de yok sadece artabilir yönünde düşünce belirtiliyor. Bu piyasada scam diye birşey yok sadece algı ve anlık fiyatlar var. İlk yüz dediğiniz market cap ise zaten değerini bulmuş (belki de epeyce geçmiş) coinler...Neden altta kalan coinlere de fırsat verilmesin ki? Neticede amaç: para kazanmak!
Ethereum %50 artsa ve ya azalsa piyasa tepe taklak oluyor ama 388. sıradaki bilmem ne coininin fiyatı 500k dolardan 6m dolara çıksa kimse umursamıyor. Hangisi daha kazançlı?

Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar burada neredeyse market kapasitesi hiç olmayan ve bütün coinlerin tek bir elde tutulduğu altcoinleri tavsiye edenler var.
Ne güzel işte adam istese 50x bile yapabilir, şu saatten sonra ethereum 20x yapabilir diyen olmaz sanırım. Ama ufak bir spekülasyonla 1k satoshiden 100k satoshiye çıkabilecek coinler var. Her neyse! İsteyen istediği coine yatırım yapabilir ve istediği coin hakkında konuşabilir! Kimse kimseye falanın adamı ve ya servet düşmanı muamelesi yapmasın yeter!
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
July 05, 2017, 09:45:04 AM

legendary
July 05, 2017, 06:25:15 AM
full member
Activity: 266
Merit: 242
July 05, 2017, 01:05:39 AM
Böyle bir sorun ben de yaşamadım. Benim yaşadığım sorun daha ziyade alım satım defterleriyle, sayfa ilerledikçe hep aralıklar bozuluyor. 3 sayfadan fazla görüntüleyemiyorum falan. Çok can sıkıcı.

Aynı dediğiniz gibi hocam,arayüz sıkıntılı hem çok saçma emir girişi falan.Sırf sitenin yenilemesi ve emir hızından dolayı poloya geri döndüm.Sevemedım bitrexi bir turlu göze hitap etmiyor.Dandik liqui bile ondan daha işlevsel geldi bana.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
July 04, 2017, 10:10:12 PM
Pages:
Jump to: