Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 32. (Read 104285 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
August 05, 2017, 04:47:11 PM
Merhaba, yanıt için teşekkürler.
Ama benim bildiğim kadarıyla o bittrex e gidene kadardı. Yani ilk başta epeyce bi paribudan çıkmasını beklemem madencilerle ilgili bence de.
Ama bittrex e gelmiş. Toplam miktar filan görünüyor. Orada ayrıca 20 onay bekleniyor. Ki sanırım bu 2 günü filan bulacak. Paribudan çıkışın gecikmesini anladım da bu taraftaki gecikmeyi anlayamadım.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
August 05, 2017, 04:21:20 PM
Arkadaşlar, bu Bittrex'in 20 onay olayı nedir?
Nasıl bi bürokrasinin içine düştük?
Güya bcc hızlı olmayacak mıydı?

Dün saat 18 civarında paribudan bittrex e bcc gönderdim.
Önce paribu sıraya aldı, gece hala sıra bekliyordum.
Bu sabah baktığımda paribudan çıkmış. Bittrex de 2/20 onay seviyesindeydi.
Şu an saat gece 12, anca 9/20 seviyesine geldik.
Cidden bu onay işi nedir, bileniniz var mı?

Merhaba;

Yanlış aklımda kalmadıysa BCC madencisi desteği 1 Ağustos sonrasındaki günlerde sürekli azaldı, blok bulunmadıkça sizin transferlerinizin gerçekleşmesi zor. BTC'nin yükselişinden görünen o ki zorluk seviyesi yeniden düzenlenene kadar yeni destekleyen olamaycak.

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
August 05, 2017, 04:15:23 PM
Arkadaşlar, bu Bittrex'in 20 onay olayı nedir?
Nasıl bi bürokrasinin içine düştük?
Güya bcc hızlı olmayacak mıydı?

Dün saat 18 civarında paribudan bittrex e bcc gönderdim.
Önce paribu sıraya aldı, gece hala sıra bekliyordum.
Bu sabah baktığımda paribudan çıkmış. Bittrex de 2/20 onay seviyesindeydi.
Şu an saat gece 12, anca 9/20 seviyesine geldik.
Cidden bu onay işi nedir, bileniniz var mı?
hero member
Activity: 756
Merit: 541
August 05, 2017, 12:28:50 PM
Arkadaşlar bittrex de WAVES'in 1 saatlik grafiğine bir göz atın lütfen. Yaklaşık 2 haftadır süregelen ve gayet derin bir cup handle formasyonu tamamlanmak üzere. özümüzdeki saatlerde (en geç 1-2 gün) 0.0015'i hacimli bir şekilde geçerse 0.0020'yi görmesi büyük ihtimal. Bu yazdığımı kesin gözüyle bakmayın ama bu formasyon güvenilir ve güçlü formasyonlardan biri ve genel olarak beklentileri karşılar.
gerçekten altcoinde grafiğin çalışabileceğine inanıyor musun? bu kadar bariz bir şekilde manüplasyon varken?

Elbetteki çalışıyor sadece gerçekleşme oranı daha az.

Bana manipülasyon olmayan tek bir borsa söyleyebilir misiniz? Manipülasyon bu işin doğasında var. Haklısınız burada çok daha fazla yapılıyor. Dalgalar çok daha derin ve çok daha yüksek oluyor. Ancak burasıda kendi içinde iyi kötü ayılar ile boğalar arasındaki bir savaş alanı. Alım ile satım arasında rekabetin olduğu her piyasa da teknik analiz de temel analizde çalışır. Sadece modelin gerçekleşme oranı sağlıkı piyasalara göre (nispeten daha az manipüle edilen piyasalara göre) daha düşük oluyor.
Siz teknik analizinizi yaparsınız balinanın biri bir fikir değiştirir, o analiz elbette patlar.

Merhaba;

Sadece tek indikatör üzerinden grafik incelerseniz yanılırsınız. En aşağı 2-3 destkeleyici olgunun daha gerçekleşmesi gerekir. Unutmayın, pazar küçük ve manüplatif.

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
August 04, 2017, 03:59:48 PM
Arkadaşlar bittrex de WAVES'in 1 saatlik grafiğine bir göz atın lütfen. Yaklaşık 2 haftadır süregelen ve gayet derin bir cup handle formasyonu tamamlanmak üzere. özümüzdeki saatlerde (en geç 1-2 gün) 0.0015'i hacimli bir şekilde geçerse 0.0020'yi görmesi büyük ihtimal. Bu yazdığımı kesin gözüyle bakmayın ama bu formasyon güvenilir ve güçlü formasyonlardan biri ve genel olarak beklentileri karşılar.
gerçekten altcoinde grafiğin çalışabileceğine inanıyor musun? bu kadar bariz bir şekilde manüplasyon varken?

Elbetteki çalışıyor sadece gerçekleşme oranı daha az.

Bana manipülasyon olmayan tek bir borsa söyleyebilir misiniz? Manipülasyon bu işin doğasında var. Haklısınız burada çok daha fazla yapılıyor. Dalgalar çok daha derin ve çok daha yüksek oluyor. Ancak burasıda kendi içinde iyi kötü ayılar ile boğalar arasındaki bir savaş alanı. Alım ile satım arasında rekabetin olduğu her piyasa da teknik analiz de temel analizde çalışır. Sadece modelin gerçekleşme oranı sağlıkı piyasalara göre (nispeten daha az manipüle edilen piyasalara göre) daha düşük oluyor.
Siz teknik analizinizi yaparsınız balinanın biri bir fikir değiştirir, o analiz elbette patlar.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
August 04, 2017, 03:27:38 PM
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
August 04, 2017, 03:13:26 PM
hero member
Activity: 896
Merit: 630
August 04, 2017, 01:31:20 AM
polo yerine tercih ediyorum ama bot sayısı gerçekten cok fazla yapılan işlemlerin cogu yapay duruyor ve bu cok bariz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
August 04, 2017, 01:16:23 AM
Umarım hacim olarak poloniex' i geçerde, herkez bittrex de işlem yapar. Poloya güven çok sarsıldı.

polaya 1.9 etc gönderdim bir haftadır bekliyor. ticket açmıyorum bakalım ne kadar sürecek . bunların sorunu ne onuda anlamadım ya neyse. Bittrex umarım saçma sapan birseyler yapmazda millette polodan vazgeçer. sahşen ben geçtim

etherscan dan takip ediyor musunuz akibetini? 1 haftayı bırakın 1 saatte geçmesi lazım etclerin.

Etc lerin belli bir limitte olması gerek  7-8 etc ye tamamlarsanız daha hızlı gider.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
August 03, 2017, 04:17:21 PM
valla bence poloniex'ten çok çok daha iyi bir durumda şu sıralar. poloniex kanser etmişti adamı. bu arada fair coin ve meme coin'i takip etmenizi öneririm haftalık 1 defa pump yapılıyor düşük miktarlardan toplayıp oto sell ile güzel miktarlar kazandırabilir.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
August 03, 2017, 03:10:08 PM
Umarım hacim olarak poloniex' i geçerde, herkez bittrex de işlem yapar. Poloya güven çok sarsıldı.

polaya 1.9 etc gönderdim bir haftadır bekliyor. ticket açmıyorum bakalım ne kadar sürecek . bunların sorunu ne onuda anlamadım ya neyse. Bittrex umarım saçma sapan birseyler yapmazda millette polodan vazgeçer. sahşen ben geçtim

etherscan dan takip ediyor musunuz akibetini? 1 haftayı bırakın 1 saatte geçmesi lazım etclerin.

hero member
Activity: 1106
Merit: 520
Aleph.im
August 03, 2017, 02:58:16 PM
Burada Bittrex trading botu reklami yapsam bana cok mu kizarsiniz?  Grin

Resmi saticisindan indirimli bot lisansi! Cheesy
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
August 03, 2017, 02:13:36 PM

sr. member
Activity: 493
Merit: 250
August 03, 2017, 01:45:43 PM
Listelemesinden ötürü bir ön yargım var siteye karşı listelemeyi çok dandik yapıyor yoksa güzel site, support u çok iyi vs.

Al sat a gelince, Elastic'i denediniz mi? Çin sitelerinden listeleme gelecek sanırım çinliler topluyor zaten çinli holder bayağı bir var adamlar aç kurt.
elastici topladılar sanırım. bundan sonra elimize verirler ancak.  Grin zaten çok seviyorlar.
hero member
Activity: 1106
Merit: 520
Aleph.im
August 03, 2017, 11:37:39 AM
Su anda piyasa hala yeterli seviyede yukselmedi...  Undecided
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
August 03, 2017, 11:30:12 AM
Listelemesinden ötürü bir ön yargım var siteye karşı listelemeyi çok dandik yapıyor yoksa güzel site, support u çok iyi vs.

Al sat a gelince, Elastic'i denediniz mi? Çin sitelerinden listeleme gelecek sanırım çinliler topluyor zaten çinli holder bayağı bir var adamlar aç kurt.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
August 03, 2017, 10:42:26 AM
Bittrexte daha önceden 1.5 btcye yakın işlemler yaptıysam da, şimdiki 0.5 btclik işlemimi kabul etmedi. Hesabı onaylatmamı istedi. Bu neden olabilir?
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
August 03, 2017, 10:37:29 AM
Blok alımlarda fiyatlandırmayı tıkladığınız emir fiyatından işleme koymasa da basamak basamak her emri kendi fiyatından değerlendirip, al-sat yapılmasına izin verse bu Bittrex için çok faydalı bir hareket olur. Liqui' de sistem öyle diye biliyorum.
full member
Activity: 209
Merit: 100
August 03, 2017, 07:16:05 AM
bittrex'in grafiği hızlı yüklense, bir de gece modu gelse de poloniex mecburiyetinden kurtulsak, çok güzel coinler var içinde. Bu aralar tekrardan mue grafiğine bakıyorum, yükselecek gibi duruyor.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
August 03, 2017, 06:47:23 AM
Pages:
Jump to: