Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 40. (Read 104288 times)

hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
June 25, 2017, 04:57:59 PM
Ethereum iyice düştü, Ethereum tabanlı assetler de düşüşte. Bancor ICO fiyatının altına gerilemiş. Yeni çıkan coinler dahil genel olarak düşüş var piyasada. Fırsata dönüştürülebilir.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
June 25, 2017, 02:56:43 PM
Reddit'e, 4Chan'e vesaire bakmıyorsan henüz pek bir şey öğrenememişsin demektir aslında dostum Smiley
Çok araştırmak, çok okumak sıkı analiz ve sıkı takip sonucunda bu sektörde hala çok güzel paralar var.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
June 25, 2017, 10:43:44 AM
Numeraire konuşuluyordu zaten eşşek kafam 0.4 BTC'lik alım yapacaktım vazgeçtim eğer alsaydım 1.35 BTC'ye satabilirdim, hay allah ya

nerede konuşuluyordu hocam? böyle duyumları haberleri nereden alıyorsunuz? facebook/twitter/telegram grupları/btctalk forumu.

1 aydır baya baya aktif bu platformları kullanıyorum, bir kere bile numeraire diye bir şey duymadım da, nerede hata yapıyorum anlamıyorum?
member
Activity: 66
Merit: 10
Altcoin Enthusiast
June 25, 2017, 04:59:11 AM
Bu dün piyasaya giren Numeraire neyin nesi acaba 30-40 dolarlardan başlayıp 160'ı görmüş şimdi de 129 dolar, tekrar geri çakılacak mı bakalım yoksa bu seviyelerde durabilecek mi? Dün alıp bugün sat yapan varsa çoşmuştur valla.

girer girmez almış pump'ını çok bir olayı yok gibi geldi bana market cap de yüksek.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
June 25, 2017, 02:46:48 AM
Numeraire konuşuluyordu zaten eşşek kafam 0.4 BTC'lik alım yapacaktım vazgeçtim eğer alsaydım 1.35 BTC'ye satabilirdim, hay allah ya
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
June 25, 2017, 01:23:33 AM
Bu dün piyasaya giren Numeraire neyin nesi acaba 30-40 dolarlardan başlayıp 160'ı görmüş şimdi de 129 dolar, tekrar geri çakılacak mı bakalım yoksa bu seviyelerde durabilecek mi? Dün alıp bugün sat yapan varsa çoşmuştur valla.
member
Altcoin Enthusiast
June 24, 2017, 01:44:04 PM

CPC higher lows yaparak ilerliyor, önümüzdeki hafta içerisinde sonraki atlayışı yapabilir
member
Altcoin Enthusiast
June 24, 2017, 01:42:12 PM
coinlerin borsaya girecegi saati gorebilme sansimiz varmi yada boyle bir takip sistemi

slack hesaplarını takip edebilirsiniz orda aktif bir bilgilendirme tartışma ortamı var
full member
Activity: 616
Merit: 118
June 24, 2017, 11:03:14 AM
coinlerin borsaya girecegi saati gorebilme sansimiz varmi yada boyle bir takip sistemi
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
June 24, 2017, 09:54:28 AM
Bittrexde tek sıkıntı hacim olmaması.Alım satım emirleri anında işlenmiyor bekletebiliyor
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
June 23, 2017, 03:42:06 PM
bu fiyattan alım hakkında ne dusunuyorsun ? sence kısa vade ve uzun vadede ne olur ? bilgi birikiminizin verdiği öngörü nedir kısa ve uzun vadede?
akşamdan beri aynı adam al sat yapıyor bancor'da piyasayı aşağıda tutmaya çalışıyor, şu seviyeleri fırsat görmelisiniz bir daha bulamazsınız 150-155k a bancoru.

Bu mesaja katılmıyorum zaten $350 m hacimlenmiş bir projeden bahdediyoruz daha bountyler dağıtılacak ve dumplanaxak
270'e de çıkabilir ama birkaç güne 70k'dan yüzüne bakan olmaz. bu piyasada öğrendiğim birşey varsa o da hiçbir şey ne ucuz ne de pahalı, sadece anlık yaşıyoruz. ytd
adamlar zaten min. 0.01 etherden geri alım garantisi veriyor nasıl olacakta 70-80k a düşecek? imkansız bir şeyden bahsediyorsunuz.
ayrıntıları bilmiyorum ama dediğinize göre ethereum 7m'a düşerse olur niye olmasın? Düşmez kalkmaz bir Allah!
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
June 23, 2017, 03:23:30 PM
bu fiyattan alım hakkında ne dusunuyorsun ? sence kısa vade ve uzun vadede ne olur ? bilgi birikiminizin verdiği öngörü nedir kısa ve uzun vadede?
akşamdan beri aynı adam al sat yapıyor bancor'da piyasayı aşağıda tutmaya çalışıyor, şu seviyeleri fırsat görmelisiniz bir daha bulamazsınız 150-155k a bancoru.

Bu mesaja katılmıyorum zaten $350 m hacimlenmiş bir projeden bahdediyoruz daha bountyler dağıtılacak ve dumplanaxak
full member
Activity: 308
Merit: 105
June 23, 2017, 03:38:19 PM

270'e de çıkabilir ama birkaç güne 70k'dan yüzüne bakan olmaz. bu piyasada öğrendiğim birşey varsa o da hiçbir şey ne ucuz ne de pahalı, sadece anlık yaşıyoruz. ytd
adamlar zaten min. 0.01 etherden geri alım garantisi veriyor nasıl olacakta 70-80k a düşecek? imkansız bir şeyden bahsediyorsunuz.
legendary
June 23, 2017, 03:35:43 PM

full member
Activity: 308
Merit: 105
June 23, 2017, 02:33:19 PM
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
June 23, 2017, 01:04:54 PM
arakdaşlar bancor bittrexe bugun girdi suanda almak sizce mantıklı mı 0.01 ethermiş ico fiyatı suanda o da ortalama 3.27 dolar yapıyor suanki bittrexteki bnt fiyatı 4.10 dolar civarında daha duser mı sizce dusunce geri bu seviyeleri katlar mı dusuncelerınız neler ?
81m coin 4 dolar fiyat 320m piyasa değeri??? çıkar çıkmaz!!! peeeh bulaşmam

Numeraire (NMR) al-sat yaptım o da yeni galiba ve daha makul ama şahsen güvenmem hiç birine  Cheesy

40 satır kodun 320m ettiği bir dünya  Smiley
legendary
June 23, 2017, 09:48:22 AM
arakdaşlar bancor bittrexe bugun girdi suanda almak sizce mantıklı mı 0.01 ethermiş ico fiyatı suanda o da ortalama 3.27 dolar yapıyor suanki bittrexteki bnt fiyatı 4.10 dolar civarında daha duser mı sizce dusunce geri bu seviyeleri katlar mı dusuncelerınız neler ?
81m coin 4 dolar fiyat 320m piyasa değeri??? çıkar çıkmaz!!! peeeh bulaşmam

Numeraire (NMR) al-sat yaptım o da yeni galiba ve daha makul ama şahsen güvenmem hiç birine  Cheesy
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
June 23, 2017, 08:44:53 AM
piyasaya yeni çıkan, kazandırma potansiyeli yüksek olan coin'ler bittrex'te olmasına karşın poloniex başlığının daha çok ilgi görmesi ilginç. bugüne kadar poloniex'te büyük bir kazanç sağladığımı hiç hatırlamıyorum.
poloniexteki coinler belirli aralıklarla pump dump yiyor. kazanç ve kayıp vadesi bittrexe göre daha az. bu yüzden daha çok tercih edildiğini düşünüyorum.
member
Altcoin Enthusiast
June 23, 2017, 08:42:50 AM
piyasaya yeni çıkan, kazandırma potansiyeli yüksek olan coin'ler bittrex'te olmasına karşın poloniex başlığının daha çok ilgi görmesi ilginç. bugüne kadar poloniex'te büyük bir kazanç sağladığımı hiç hatırlamıyorum.

Bob sağolsun, yoksa çoğumuz hala Polo'da yeşil kırmızı izliyor olacaktık.

İyi dileklerimle

polo uzun suredır yenı coın eklemyor. bıttrex masallah ben coın cıkarsam onuda ekleyecek. waves uzerınden bır coın yapmıstım soylesem mı acep eklesınler Cheesy

ama bıtrexın hacmıde son aylarda cıddı oranda arttı onuda goz ardı etmemek lazım.

zorlayalım slack'ten ekletiriz belki  Cheesy

fonksiyonalite ve kullanım olarak da bana daha başarılı geliyor, zaten twitter'daki veteranlar arasında da böyle bir hareket başladı bittrex poloniex'i geçecek yakında diye, bakalım.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
June 23, 2017, 08:22:58 AM

Takip ettiğim bir proje değil, icosuna ve imzasına katılan arkadaşlar bilgi paylaşırsa iyi olur.

Edit: Bu balığı takip ediniz.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1963775.0;topicseen
Pages:
Jump to: