Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 44. (Read 104288 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
June 13, 2017, 06:57:57 AM
next 6k'ya anlık düşse alınır. bir de bat'a dikkat ettim aşılmaz duvarlar falan var!!! pek manidar 2330 emir girilmiş çok acayip
full member
Activity: 461
Merit: 112
June 13, 2017, 05:13:35 AM
Merhaba, piyasada yeni sayılırım 4 5 gün önce bittrexten ZenCash almıştım onarım nedeniyle birkaç gündür kapalı fiyatı da düştü zaten az almıştım önemli değil de merak ettim normal bi durum mu ne kadar sürer. onarım deyip çökmesinler Grin teşekkürler.

Merhaba;

Nedeni belirsiz, ara ara oluyor öyle şeyler. Paranız güvende.

İyi dileklerimle

Teşekkürler Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 541
June 13, 2017, 01:02:41 AM
Merhaba, piyasada yeni sayılırım 4 5 gün önce bittrexten ZenCash almıştım onarım nedeniyle birkaç gündür kapalı fiyatı da düştü zaten az almıştım önemli değil de merak ettim normal bi durum mu ne kadar sürer. onarım deyip çökmesinler Grin teşekkürler.

Merhaba;

Nedeni belirsiz, ara ara oluyor öyle şeyler. Paranız güvende.

İyi dileklerimle
full member
Activity: 461
Merit: 112
June 12, 2017, 11:21:33 PM
newbie
Activity: 9
Merit: 0
June 11, 2017, 09:54:39 AM
Polo daki Withdrawal History kısmında işlemle ilgili Txid kısmı var orayı kopyalayıp https://explore.sia.tech/ adresindeki Search by Hash kısmına yapıştırıp aratın. Eğer işlem gerçekleşti görünüyorsa sorun Bittrex 'te ama kayıt görünmüyorsa Polo 'da.

hiçbir şey bulunamadı diyor teşekkürler
Bu arada ben de ticket açıp düzgün bir dille ifade etmeye çalıştım, ekran görüntülerini falan da ekledim. Sonucu yine buradan yazarım, umarım kayıp yaşamayız.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
June 11, 2017, 09:27:40 AM
Polo daki Withdrawal History kısmında işlemle ilgili Txid kısmı var orayı kopyalayıp https://explore.sia.tech/ adresindeki Search by Hash kısmına yapıştırıp aratın. Eğer işlem gerçekleşti görünüyorsa sorun Bittrex 'te ama kayıt görünmüyorsa Polo 'da.

hiçbir şey bulunamadı diyor teşekkürler
newbie
June 11, 2017, 08:33:45 AM
sr. member
June 11, 2017, 07:34:28 AM
Aynı şey benim de başıma geldi dün. Henüz Ticket açmadım üzerinden bir 24 saat geçsin diye ama durum sıkıntılı gibi. Polo 'da bu sıkıntıyı yaşayan birçok kişi olmuş ve sorun halen çözülmemiş. Normalde biliyorsunuz geçen haftalarda SC yatırma/çekme pasifti sonradan açıldı, ben de düzelmiştir diyip benim için önemli sayılabilecek bir tutarda Bittrex 'e çekim yapmıştım. Normal Wallet 'lara çekim yapanlar da sıkıntı yaşamışlar, POLO 'dan işlemlerin bildirilmesiyle ilgili sorun oluyormuş sanırım. Sia explorer 'dan hash kontrolü yapılınca işlem kaydına ulaşılamıyor yani coinler halen POLO 'da aslında.

kontrolü nerden yapabiliriz acaba ?
newbie
June 11, 2017, 07:23:24 AM
Aynı şey benim de başıma geldi dün. Henüz Ticket açmadım üzerinden bir 24 saat geçsin diye ama durum sıkıntılı gibi. Polo 'da bu sıkıntıyı yaşayan birçok kişi olmuş ve sorun halen çözülmemiş. Normalde biliyorsunuz geçen haftalarda SC yatırma/çekme pasifti sonradan açıldı, ben de düzelmiştir diyip benim için önemli sayılabilecek bir tutarda Bittrex 'e çekim yapmıştım. Normal Wallet 'lara çekim yapanlar da sıkıntı yaşamışlar, POLO 'dan işlemlerin bildirilmesiyle ilgili sorun oluyormuş sanırım. Sia explorer 'dan hash kontrolü yapılınca işlem kaydına ulaşılamıyor yani coinler halen POLO 'da aslında.
sr. member
June 11, 2017, 06:55:12 AM
problemi çözemedim. az önce ticketı solved diye kapatmışlar itiraz ettim. durumu güzelce bir kez daha izah ettim ama sallayacaklarından şüpheliyim. allahtan çok büyük bir mablağ değildi.

Yapma ya durum çok vahim o zaman. Nasıl yapacaz bilmiyorum arada yalan mı olacak şimdi Sad
hero member
Activity: 840
Merit: 532
June 11, 2017, 05:12:16 AM
problemi çözemedim. az önce ticketı solved diye kapatmışlar itiraz ettim. durumu güzelce bir kez daha izah ettim ama sallayacaklarından şüpheliyim. allahtan çok büyük bir mablağ değildi.
sr. member
June 11, 2017, 04:55:54 AM
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. İkindin vakti saat 3-4 gibi polodan bittrexe gönderdiğim sc ler hala geçmemiş. Poloniexde işlem tamam gözüküyor. Bittrex de ne yansıyan var nede pendingte bekleyen var. Ne yapmam gerekiyor yardım lütfen.
aynı olay benim de başıma geldi ticket açtım. hava civa yapıyorlar. aynı metni kopyalayıp duruyorlar. Polo'dan trex'e sc transferi yapmayın. ben dogeye çevirip öyle transfer yapıyorum artık.

Sad ticket açtım bekliyorum

Bu konu sadece sc nin bittrex adreslerinde mi yaşanıyor yoksa diğer  masaüstü sc cüzdanları içinde geçerli mi?

hiç masaüstü cüzdana transfer yapmadım ancak polodan trex de böyle bir şey geldi başıma.

Problemi nasıl giderdiniz acaba ?
hero member
June 11, 2017, 02:17:58 AM
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. İkindin vakti saat 3-4 gibi polodan bittrexe gönderdiğim sc ler hala geçmemiş. Poloniexde işlem tamam gözüküyor. Bittrex de ne yansıyan var nede pendingte bekleyen var. Ne yapmam gerekiyor yardım lütfen.
aynı olay benim de başıma geldi ticket açtım. hava civa yapıyorlar. aynı metni kopyalayıp duruyorlar. Polo'dan trex'e sc transferi yapmayın. ben dogeye çevirip öyle transfer yapıyorum artık.

Bu konu sadece sc nin bittrex adreslerinde mi yaşanıyor yoksa diğer  masaüstü sc cüzdanları içinde geçerli mi?

hiç masaüstü cüzdana transfer yapmadım ancak polodan trex de böyle bir şey geldi başıma.
full member
Activity: 142
Merit: 100
June 11, 2017, 01:47:49 AM

sr. member
June 11, 2017, 01:24:12 AM

hero member
June 11, 2017, 01:08:15 AM
sr. member
June 10, 2017, 04:15:42 PM
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
June 10, 2017, 11:05:22 AM
Bence Gup al-sat yapılabilir gibi duruyor bir ara 15k lara düşüp daha sonrasında 17klara tekrardan hızlı bir şekilde çıkıyor denesemmi diyorum.?
sr. member
June 10, 2017, 11:00:57 AM
Polo dan bittrex e bir miktar sc gönderdim 1 saatten fazla oldu ama hala geçmedi hesaba. Hesaba geçme süresi ne kadar acaba ? Sc cüzdanı takip edebileceğim bir yer var mı ? Teşekkürler

bittrex in walletina baktığınız zaman sc nin pending inde gönderdiğiniz miktar gözüküyor mu? 

Yok hayır gözükmüyor o sıkıntı da var anlamadım
full member
Activity: 126
Merit: 100
June 10, 2017, 10:44:06 AM

Bir senelik chart bu. Gecen seneye dikkat. Bu senede sagda asagada oldugumuz noktadayiz suan.
+ bu sene bide yarilanma var.
Pages:
Jump to: