Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 48. (Read 104288 times)

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
May 31, 2017, 05:32:58 PM
Merhaba;

Shift severlerin bugün yüzü güldü, tam scalping yaparken yakalandım. Elimde çok az birşey kaldı. Tekrar toplamak şart.

EDG'in TR bölümünde çok seveni var. EDG ve GUP hala alınabilir seviyedeler, dikkate alınmaları gerek. YTD

İyi dileklerimle
Hep güldürdü hocam beklersen kazandırıyor tam yatırım coini bence,  yani benim için öyle oldu iki ay beklettim dalgalı ama devamlı yükseliyor,  bundan sonra ne olur bilmiyorum,  Bob hocaya teşekkürler bizi o tanıştırdı bu coin ile,   ben 4 k iken alıp acemilik nedeni ile elimden çıkarmıştım sonra 10 k dan aldım 22 k da çıktım
En azından  al sat yapmadığımdan içim rahattı yatırım yaptığım hissi oluşuyordu diğer  türlü pump peşinde koşmak çok hoşuma gitmiyor,  zaten kazanamıyorumda , 
Aslına bakarsan aç gözlü olunmasa. İyi kâr ediliyor,  etc eth. Gibi coin al bekle zaten bir süre sonra parasını katlıyor
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
May 31, 2017, 05:18:12 PM
Arkadaşlar yeri tam olarak burası değil ama genede uyarmak istedim. Birkaç gün önce forumda denk geldi linkini bulursam koyarım özellikle son zamanlarda bittrex'te yoğun olarak insanların hesapları çalınıyormuş. Mutlaka güvenliğinizi üşenmeyin ve 2FA ya yükseltin. Çalınan hesap sahipleri 2FA güvenlik seviyesini kullanmadıklarını söylüyorlar.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
May 31, 2017, 04:41:11 PM
Merhaba;

Shift severlerin bugün yüzü güldü, tam scalping yaparken yakalandım. Elimde çok az birşey kaldı. Tekrar toplamak şart.

EDG'in TR bölümünde çok seveni var. EDG ve GUP hala alınabilir seviyedeler, dikkate alınmaları gerek. YTD

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
May 31, 2017, 08:02:05 AM
Edg ve gup almanızı öneririm yaz sonuna kadar ikiside çıkış yapacak diye öngörüyorum  Wink

edg şu an yüksek değil mi?

gup sizce tutar mı? matchpool icosundan çıkmıştı galiba.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
May 31, 2017, 07:59:13 AM
Shift benim inandığım bir coin di çıktım hata yaptım 22 k da çıktım  başka yerden kazanırım diye ama geçen ki dump bitirdi başlangıç noktasına geldim,  çıkmasam şu an paranın üzerine yüzde elli daha koymuşum
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
May 31, 2017, 07:18:43 AM
Edg ve gup almanızı öneririm yaz sonuna kadar ikiside çıkış yapacak diye öngörüyorum  Wink
sr. member
Activity: 448
May 31, 2017, 07:03:45 AM
Arkadaşlar merhabalar,
XLM lumen için yorumlarınız nedir? 1350'den aldım bekliyorum kısa vade için.
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
May 30, 2017, 08:41:24 PM
Merhaba;

Silinen postumda;

@fkod'a verdiği bilgi için teşekkür, @hilbuark'ı kazancı için tebrik etmiştim.

İyi dileklerimle

Rica ederim @CanErik tam sabırla beklemeye değer bir yatırım.
hero member
May 30, 2017, 04:31:48 PM
Merhaba;

Silinen postumda;

@fkod'a verdiği bilgi için teşekkür, @hilbuark'ı kazancı için tebrik etmiştim.

İyi dileklerimle
hero member
May 30, 2017, 06:03:24 AM
Merhaba;

Steem ve Gup iyi toparlamış, yukarı hareketlerine başlamışlar. YTD

İyi dileklerimle

Gup yerlerde nasıl hareketlendi? Şu an 9k'da en iyi zamanında 13k seviyelerine gelmişti o seviyenin üstüne çıktığı zaman işte yukarı diyebiliriz.

Merhaba;

Başlığı çok takip eden olmadığından bu reaksiyon normal.

Piyasadan beklediğim düşüş başladığında (Dump sonrası hareketler) GUP'tan kademeli olarak bir kısım %16 ile çıktım, hala içeride 874 GUP var. Onlar da yeni bir dump gelmez ise 1 haftaya kalmaz çıkarlar sanırım. Yukarı ivmelenmesi diğer coinler gibi zaman alacaktır ama daha hızlı olacağına eminim.

Post'u 1,5 gün arkadan yorum yapmak yerine, gününde yorumlamak siz ve bizleri daha iyi yönlendirecektir. YTD

İyi dileklerimle

Gupun beklenildiği gibi yukarı doğru çıkması için şu anda bir balinanın gelip önünü açması lazım. Piyasada kimse eğer gup ile ilgilenmez ise o zamanda yükselişe geçer diye düşünüyorum.

Bir diğer düşüncem ise alpha sürümünün yayınlanması.

Merhaba;

Matchpool ICO'su 48 satten daha kısa sürede bitti diye hatırlıyorum. Son zamanların en başarılı ICO'larından biri idi. Dolayısı ile içeride balina olması kuvvetle mutemel. Yeterince GUP topladıktan sonra onunla da oynamaya başlayacaklardır. Tabi alpha versiyon vs gibi gelişmeler da muhtemel başlangıç günleri olacaktır. Böyle düşünürken de belki en ucuz alınabilecek zamanlardayız şu an. Hoş rood map aklımda değil, bilen paylaşırsa sevinirim.

İyi dileklerimle
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
May 30, 2017, 02:44:55 AM
1499 çok güzel rakamlar hayırlı olsun hemen 4x yaptınız Cheesy

teşekkür ederim  Smiley
sr. member
Activity: 476
May 30, 2017, 02:08:44 AM
1499 çok güzel rakamlar hayırlı olsun hemen 4x yaptınız Cheesy
ikm
sr. member
Activity: 420
May 30, 2017, 01:32:22 AM
600 satoşiye inmiş bu para lazım olmak olamaz Cheesy
ancak botla yapılan satışta programın bozulmuş olma ihtimali var Cheesy
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
May 30, 2017, 01:26:49 AM
bittrex'te ilginç bir şekilde ardor fiyatı aşırı düştü geçici olarak, birilerinin paraya ihtiyacı vardı galiba.

ben 1499'lardan toplamayı başardım  Smiley

böyle şans görmedim açıkçası.
newbie
Activity: 33
Merit: 0
May 29, 2017, 07:13:16 PM
Shift'ten yakın zamanda pump bekleyen var mı acaba?
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
May 29, 2017, 06:22:15 PM
Merhaba;

İyi dileklerimle

Gup yerlerde nasıl hareketlendi? Şu an 9k'da en iyi zamanında 13k seviyelerine gelmişti o seviyenin üstüne çıktığı zaman işte yukarı diyebiliriz.

Merhaba;

Piyasadan beklediğim düşüş başladığında (Dump sonrası hareketler) GUP'tan kademeli olarak bir kısım %16 ile çıktım, hala içeride 874 GUP var. Onlar da yeni bir dump gelmez ise 1 haftaya kalmaz çıkarlar sanırım. Yukarı ivmelenmesi diğer coinler gibi zaman alacaktır ama daha hızlı olacağına eminim.

Post'u 1,5 gün arkadan yorum yapmak yerine, gününde yorumlamak siz ve bizleri daha iyi yönlendirecektir. YTD

İyi dileklerimle

Gupun beklenildiği gibi yukarı doğru çıkması için şu anda bir balinanın gelip önünü açması lazım. Piyasada kimse eğer gup ile ilgilenmez ise o zamanda yükselişe geçer diye düşünüyorum.

Bir diğer düşüncem ise alpha sürümünün yayınlanması.
hero member
May 29, 2017, 05:53:15 PM
Merhaba;

İyi dileklerimle

Merhaba;

İyi dileklerimle
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
May 29, 2017, 01:57:29 PM
Merhaba;

İyi dileklerimle

hero member
May 27, 2017, 09:03:32 PM
Merhaba;

İyi dileklerimle
hero member
May 24, 2017, 03:30:29 PM
Merhaba;

LISK sonunda hareketlenmişken (Alma bekle diyen arkideşe selam olsun) road map vs nedeni ile SHIFT'in de 3 çeyrekte hareklenme olur düşüncesine kapılan bir tek benmiyim?

İyi dileklerimle
Pages:
Jump to: