Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 51. (Read 104288 times)

sr. member
Activity: 415
Merit: 250
May 04, 2017, 03:54:49 PM
nezamandır giremedim, varmı bittrexte karlı uygun bir coin?
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
May 04, 2017, 03:49:14 PM
,Shiften anlayan biri yok mu açıklasın

Merhaba;

Anons sayfasında da kimsenin birşey bildiği yok. Birinin yanlışlıkla yaptığı alım olabilir deniyor (Benim ilk aklıma gelen de bu) bug/bot hatası dolabilir diyen de...Kimse bilmiyor açıkçası. Volum'ü artırmak için de olabilir. Şu an için tam bir muamma.

Yanlış okumadıysam roadmap'ta 2017 ilk çeyrekte alpha'sı çıkması gereken Phantom'un ikinci çeyrek sonunda yayınlanması bekleniyormuş. Arkasından 2x, 3x fıat bekleniyor-muş gene. Toplamaya devam yani.

İyi dileklerimle

Peki bu yanlışlıkla alım yüklü olduğundan fiyat yukarı diyebilir miyiz?
hero member
Activity: 756
Merit: 541
May 04, 2017, 02:21:15 PM
,Shiften anlayan biri yok mu açıklasın

Merhaba;

Anons sayfasında da kimsenin birşey bildiği yok. Birinin yanlışlıkla yaptığı alım olabilir deniyor (Benim ilk aklıma gelen de bu) bug/bot hatası dolabilir diyen de...Kimse bilmiyor açıkçası. Volum'ü artırmak için de olabilir. Şu an için tam bir muamma.

Yanlış okumadıysam roadmap'ta 2017 ilk çeyrekte alpha'sı çıkması gereken Phantom'un ikinci çeyrek sonunda yayınlanması bekleniyormuş. Arkasından 2x, 3x fıat bekleniyor-muş gene. Toplamaya devam yani.

İyi dileklerimle

sr. member
May 04, 2017, 11:51:53 AM
Shift ne oldu yanlışlık mi var?  Fiyat 20 k iken  65 k oldu gözüküyor , ama 25 k şu an.
Alış emirleri 32 bitcoin oluyordu şimdi 18 filan. Satış 82 bitcoin iken şimdi 200 kusur bitcoin olmuş ama shell order a bakıyorum o kadar satış gözükmüyor. Ben anlamadım ne oldu ne bitti.  

Anlayan biri açıklama yaparsa minnettar olurum
hero member
May 04, 2017, 10:41:39 AM
Merhaba;

"Automated maintenance" mesajı sonrası Shift 64988 bulmuş. Alış ve satış emirlerim iptal olmuş, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. De bu ne idi şimdi?

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
May 03, 2017, 01:47:53 AM
Bittrex'te Asıl sorun kullandıkları arayüz, çok bunaltıyor insanı ve sadelikten çok uzak. Onun dışında birde polo ne kadar dedikodudan öteye gitmesede coinlerin pump-dump lanmasında rol üstleniyor böylece herkese heyecan katıyor. Bu hacimleri gören insanlar poloyu apple gibi görmeye başlıyor(herşeyin en iyisi orda) ve eklenen coinlerin hepsi çok önemli ayrıca yatırım yapılması gereken coin olarak algılanmaya başlıyor. İnsanlar neden polo kullanmaya devam ediyor anlamıyorum. Bence btc borsası için çok tehlikeli manipülasyonlar dönüyor orada herkeste bundan memnun gibi gözüküyor

Bütün dediklerinize yürekten katılıyorum. Ne güzel bir sorgulama yaptınız. İnsanların çoğunun polo nun manipülasyonlarından canı yandığına inanıyorum. Bence de böylesine türlü çeşitli oyunlar, manipülasyonların olduğu yerde bu kaçınılmaz büyük çoğunluğun parasını koruyabileceğine ihtimal vermiyorum. Sanal para, kanunla korunmayan bir yatırım alanı, polo vs. sanal para borsaları kanunu olmadığı için denetlenemeyen başı boş platformlar. Bir de polo gibi idarecileri art niyetli bir platform olunca malesef sonuçlar, kayıplar çok üzücü çok yazık. O pumpdur, dumptur uzak durmak gerek.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
May 02, 2017, 05:47:26 PM
İlginç, çoğu borsayı kullandım hiçbiri Bittrex'în arayüzü ve kullanım kolaylığını yakalayamadı. Özellikle Poloniex kasıntıdan ölüyor ama Bittrex'te bir kere bile kasma, donma olmadı. Benim favori borsam hem işlem gören coinler, hem kullanım rahatlığıyla Bittrex. Emir girmek ve iptal etmek çok basit, siz nesinde zorlandınız anlayamadım. Keşke tüm borsalar Bittrex gibi olsa.
Emir girmek biraz yavaş oluyor gibi sanki arkadaşlar onu demiş,  polo da anlık satış oluyor satış fiyatı otomatik çıkıyor polo da ama burada öyle değil sen son fiyat filan seçeneğini seçmen gerek,  aslında benimde hoşuma gidiyor ara yüz ama polo ya göre mobilden alış satış  daha yavaş oluyor benim için

Bu, arada şu shift coin tam olarak nedir pek bir, şey anlamadım ama ona yatırım yaptım gidiyorum :-) bilen varsa kısaca açıklansa sevinirim valla
Bittrex'te Asıl sorun kullandıkları arayüz, çok bunaltıyor insanı ve sadelikten çok uzak. Onun dışında birde polo ne kadar dedikodudan öteye gitmesede coinlerin pump-dump lanmasında rol üstleniyor böylece herkese heyecan katıyor. Bu hacimleri gören insanlar poloyu apple gibi görmeye başlıyor(herşeyin en iyisi orda) ve eklenen coinlerin hepsi çok önemli ayrıca yatırım yapılması gereken coin olarak algılanmaya başlıyor. İnsanlar neden polo kullanmaya devam ediyor anlamıyorum. Bence btc borsası için çok tehlikeli manipülasyonlar dönüyor orada herkeste bundan memnun gibi gözüküyor
sr. member
May 02, 2017, 04:36:31 PM
İlginç, çoğu borsayı kullandım hiçbiri Bittrex'în arayüzü ve kullanım kolaylığını yakalayamadı. Özellikle Poloniex kasıntıdan ölüyor ama Bittrex'te bir kere bile kasma, donma olmadı. Benim favori borsam hem işlem gören coinler, hem kullanım rahatlığıyla Bittrex. Emir girmek ve iptal etmek çok basit, siz nesinde zorlandınız anlayamadım. Keşke tüm borsalar Bittrex gibi olsa.
Emir girmek biraz yavaş oluyor gibi sanki arkadaşlar onu demiş,  polo da anlık satış oluyor satış fiyatı otomatik çıkıyor polo da ama burada öyle değil sen son fiyat filan seçeneğini seçmen gerek,  aslında benimde hoşuma gidiyor ara yüz ama polo ya göre mobilden alış satış  daha yavaş oluyor benim için

Bu, arada şu shift coin tam olarak nedir pek bir, şey anlamadım ama ona yatırım yaptım gidiyorum :-) bilen varsa kısaca açıklansa sevinirim valla
hero member
May 02, 2017, 03:02:45 PM

Merhaba;

Katılıyorum, bir de gece modu olsa ve harika olacak. Ben portfolio'mu telefon üzerinden takip ediyorum ama "Profit / Loss Calculator" da eklenince tam eksiksiz olacak site.

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
May 02, 2017, 02:25:22 PM
sr. member
Activity: 910
Merit: 255
May 02, 2017, 01:49:21 PM
Katılıyorum. Desktoptan bir şekilde idare ediliyor ama mobilden işlem yapmak gerçekten ölüm. Çok kullanışsız.
sr. member
May 02, 2017, 01:31:05 PM
Bittrex e bir iki kez işim düştü. Ömrümde bu kadar kullanışsız, bu kadar hantal, bu kadar berbat bir arabirim görmedim. Nasıl kullanıldığını anlamak da değil sorun. Hani o da exchange kullanım tecrübesi olduğu için kolay oldu yoksa yeni başlayanlar için öğrenim de problem. Onu da geçtim asıl sorun kullanım zorluğu ve yavaşlığı. Emirler oluşturup iptal etmek tam bir kabus. Bilerek mi öyle bırakıyorlar anlamıyorum bir insanın bu kadar berbat bir arabirimi ancak kasıtlı olarak yapması gerek. Bir daha işimin düşmemesini diliyorum.
Abarttin

Hayır kalite anlayışı.
sr. member
May 02, 2017, 01:04:46 PM
Bittrex e bir iki kez işim düştü. Ömrümde bu kadar kullanışsız, bu kadar hantal, bu kadar berbat bir arabirim görmedim. Nasıl kullanıldığını anlamak da değil sorun. Hani o da exchange kullanım tecrübesi olduğu için kolay oldu yoksa yeni başlayanlar için öğrenim de problem. Onu da geçtim asıl sorun kullanım zorluğu ve yavaşlığı. Emirler oluşturup iptal etmek tam bir kabus. Bilerek mi öyle bırakıyorlar anlamıyorum bir insanın bu kadar berbat bir arabirimi ancak kasıtlı olarak yapması gerek. Bir daha işimin düşmemesini diliyorum.
sr. member
May 02, 2017, 12:33:03 PM
Valla öyle diyorlar ama ben çok anlamıyorum lisk ve maid gibi bir proje  phantom çıkacak filan yakında diye söylenti var sayfasında ona istinaden çıktı fiyat sanırım.    Anlayan biri açıklama yaparsa sevinirim ben 10 k dan almıştım şimdi 25 k nereye kadar gider bilmiyorum son bir ay 15-20 k arasında gezdi baya alım oldu biraz daha yükseliş  olur diye bekliyorum 30 k olursa güzel olur
Nası bir proje? Ben bi bok anlamadım , lisk ve maid ile benzerligi ne , yoksa onlarin kopyasi mi ?
Sayfasına bak bende bilmiyorum tam
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
May 02, 2017, 12:21:56 PM
13-14 mayısta gup bounty dağıtılacak. şu anda fiyatı  düşük bence (10.5sat ). bounty ile 10 sat altına düşerse alınıp beklenebilir. (YTD)
sr. member
May 02, 2017, 07:26:59 AM
Valla öyle diyorlar ama ben çok anlamıyorum lisk ve maid gibi bir proje  phantom çıkacak filan yakında diye söylenti var sayfasında ona istinaden çıktı fiyat sanırım.    Anlayan biri açıklama yaparsa sevinirim ben 10 k dan almıştım şimdi 25 k nereye kadar gider bilmiyorum son bir ay 15-20 k arasında gezdi baya alım oldu biraz daha yükseliş  olur diye bekliyorum 30 k olursa güzel olur
sr. member
May 02, 2017, 02:43:49 AM
Shift yine gaza bastı ben hiç çıkmamıştım  20 k dan sattım yarısını şimdi tekrar alamıyorum. 584 tane var 28 k dan satış koydum tekrar aşağı salar gibi geliyor o zaman tekrar alırım diyorum sizce yanlış mı  olur?? 

Uzun süre 15-20 k arasında durdu bir ay filan. ... .   Düşünceniz nedir??
hero member
May 01, 2017, 08:07:10 AM
Merhaba;

Ben sorunsuz erişiyorum, muhtemelen dünden beri hiç çıkmadığım içindir.

İyi dileklerimle
newbie
Activity: 27
Merit: 0
May 01, 2017, 07:26:36 AM
Birex. Girişte sorun yaşayan var mı?  Hava veriyor

HOUSTON WE HAVE A PROBLEM
We can't seem to find what you're looking for ...şeklinde

suan siteye kimse giremiyor merak etmeyin sizde bi sorun yok
sr. member