Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 49. (Read 104288 times)

sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
May 24, 2017, 05:19:55 AM
vox ne olmuş oyle yav.
app cıkıyormuş bugun onun yuzunden.
polodan delistte almıştım ilrde cıkar belki diye iyi oldu cok.
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
May 24, 2017, 04:53:03 AM
Blocknet geçen haftadan beri x2 yaptı. Sizce bu artış devam eder mi yoksa düşer mi? Yatırım için ne düşünürsünüz?

Bir aylık bekleyişimin ardından zararına satıp dgb'ye geçtiğim gün fırladı, sorunsuz gözüken, genel olarak olumlu yorumlanan bir proje fakat işlem hacmi gereğinden çok düşük. Uzun vadeli yatırım için düşünebilirsiniz.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
May 24, 2017, 02:39:49 AM
Blocknet geçen haftadan beri x2 yaptı. Sizce bu artış devam eder mi yoksa düşer mi? Yatırım için ne düşünürsünüz?
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
May 17, 2017, 02:01:34 AM
bittrexde koinlerin cogu maintanence da yazıyor.ne oluyor bilen var mı?
full member
Activity: 126
Merit: 100
May 16, 2017, 04:07:06 PM
Bittrexten cıkan btc transferleri tıkandı. 14 sayfa onaylanmamıs işlemi var. Hicbir bloktada cozulmuyor ya 12-13 onaylı işlemler var ya onaysız. Yeni btc cekme talebi verdiğinizde kabul ediliyor ama kalıyor işlemi walleta sokmuyorlar. Bakalım bunun altından ne cıkacak

Baska coine cevirip öyle yollayin bidaha. Btc cok yavas
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
May 16, 2017, 02:36:01 PM
Bittrexten cıkan btc transferleri tıkandı. 14 sayfa onaylanmamıs işlemi var. Hicbir bloktada cozulmuyor ya 12-13 onaylı işlemler var ya onaysız. Yeni btc cekme talebi verdiğinizde kabul ediliyor ama kalıyor işlemi walleta sokmuyorlar. Bakalım bunun altından ne cıkacak
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
May 16, 2017, 02:04:34 PM
Adamin biri demin bir alista 239btclik etc aldi.
Bana ethereumdaki deliyi hatirlatti. Ethereum 15$'kende aynisi olmustu.
Hatta burda dalga konusu olmustu. Manyak diye. Ama adam saglam vurgun yapti.
Kim kalkip durup dururken okadar etc alirki 425.000$'a . Biseyler dönüyor ama hayirlisi. Bu hafta belli olur.
yarın etc için büyük bi beklenti var. o yüzden olabilir
full member
May 16, 2017, 01:15:03 PM
Adamin biri demin bir alista 239btclik etc aldi.
Bana ethereumdaki deliyi hatirlatti. Ethereum 15$'kende aynisi olmustu.
Hatta burda dalga konusu olmustu. Manyak diye. Ama adam saglam vurgun yapti.
Kim kalkip durup dururken okadar etc alirki 425.000$'a . Biseyler dönüyor ama hayirlisi. Bu hafta belli olur.
full member
May 16, 2017, 01:10:58 PM
Beyler Blocknet hakkinda dusunceleriniz neler, 1-2 hafta icinde marketinge basliyolar, Crypto-irkek galiba patlama olacak... Cheesy

Bu aralar etc'ye kafa yordugum icin, blocknete fazla bakamadim. Blocknet'in zamani bence senenin son ceyreginde olacak. Cok saglam projeleri var.
full member
Activity: 232
May 16, 2017, 10:19:49 AM
etc nin market hacim durumunu eth ile karşılaştırınca ve arkasındaki destekleri de düşününce etc bedava diyesim geliyor.

etc için aynı şeyleri düşünüyormuşuz. hem kazıyorum hem alıyorum. 1.5-2 sene kadar cüzdana atıp unutacağım. 40-60 $ arası olursa ne güzel olur.

Çok iyi yapıyorsunuz gerçekten. Altcoin piyasasında aksi bir değişim olmazsa bu market değeri gücünü ortalama bir şekilde korumaya devam ederse zaten etc nin o değerlere gelmesi kaçınılmaz.

ben  3 sene önce altcoinlerdeki büyük buhrandan sonra 16 kartlı 3 rigi bozup bir daha da dönmemek üzere çıkmıştım. keşke o zamanlar ethereuma dönebilmiş olsaydım. şimdi erken emekli olmuş olabilirdim. ancak hiçbir şey için geç değildir diyerek 4 kartlı minnak bir sistem kurup günde 1.50-1.70 etc çıkarıyorum.  56 yaşına kim öle kim kala deyip 4 adet BES'imi(bireysel emeklilik sistemi) bozdurup hepsine etc alıp kiralık kasaya koydum. BES'e ödediğim parayı elektriğe ödüyorum. 2 değil 5 sene sonra bile olsa 60-70 dolar seviyesine gelirse en geç 43 yaşında unumu eler eleğimi asarım. Smiley

Kıçı kırık ripple bile 12 milyar dolar market hacmi yapıyorsa ETC'nin 5 sene sonra 60$'a gelip 5-6 milyar dolar market hacmi yapmasından daha doğal hiçbir şey olamaz sanırım.  Smiley
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
May 16, 2017, 09:28:51 AM
yarın etcde bi şeyler olabilir. fiyatıda  uygun pozisyon alınabilir bence. ytd
newbie
Activity: 47
Merit: 0
May 16, 2017, 04:06:32 AM
Beyler Blocknet hakkinda dusunceleriniz neler, 1-2 hafta icinde marketinge basliyolar, Crypto-irkek galiba patlama olacak... Cheesy
sr. member
Activity: 594
May 15, 2017, 04:52:49 PM
etc nin market hacim durumunu eth ile karşılaştırınca ve arkasındaki destekleri de düşününce etc bedava diyesim geliyor.

etc için aynı şeyleri düşünüyormuşuz. hem kazıyorum hem alıyorum. 1.5-2 sene kadar cüzdana atıp unutacağım. 40-60 $ arası olursa ne güzel olur.

Çok iyi yapıyorsunuz gerçekten. Altcoin piyasasında aksi bir değişim olmazsa bu market değeri gücünü ortalama bir şekilde korumaya devam ederse zaten etc nin o değerlere gelmesi kaçınılmaz.

ben  3 sene önce altcoinlerdeki büyük buhrandan sonra 16 kartlı 3 rigi bozup bir daha da dönmemek üzere çıkmıştım. keşke o zamanlar ethereuma dönebilmiş olsaydım. şimdi erken emekli olmuş olabilirdim. ancak hiçbir şey için geç değildir diyerek 4 kartlı minnak bir sistem kurup günde 1.50-1.70 etc çıkarıyorum.  56 yaşına kim öle kim kala deyip 4 adet BES'imi(bireysel emeklilik sistemi) bozdurup hepsine etc alıp kiralık kasaya koydum. BES'e ödediğim parayı elektriğe ödüyorum. 2 değil 5 sene sonra bile olsa 60-70 dolar seviyesine gelirse en geç 43 yaşında unumu eler eleğimi asarım. Smiley

Ben olsaydım sizin gibi ben de aynısını yapardım. Burada orta-uzun vadeli böylesine potansiyeli olan fırsatlar varken başka yerde birikim falan tutmam.

O vakitler benim de 8 kartlı rig vardı o büyük buhranda hepimiz döküldük evet ama bilemezdik o günün psikolojisinde "sanal paralar batıyor bitiyor bu piyasa buraya kadar hem paranın sanalı mı olurmuş arkadaş global tezgah bunlar" diyerek bıraktık. Çünkü sanal para piyasası daha emeklerken çökmüştü bugünkü gibi parlak günleri hiç olmadan kendisini ispatlama fırsatı bulamadan çökmüştü. Ama artık Dünya devleri, devletleri ciddiye almaya başladı bu teknoloji kendisini kanıtladı.

Çokta geç olmadan uyandık diyelim çünkü henüz halk bazında Dünya'nın büyük kısmı halen bu piyasayı bilmiyor dahil olmadı. Hani duruma bu açıdan bakarsak eğer misal elinizdeki ETC ler 1-5 seneyi bile göze alıp bu süre içinde bile erken emekli etmeyecekse herhalde Dünya'nın tersine dönmesi falan gerek ancak ne bileyim. Henüz yolun başında böylesine büyüyen, gelişen bir teknoloji ve piyasasını durdurabilecek başka bir engel normal şartlarda olamaz herhalde en azından benim hayal gücüm bulmaya yetmiyor.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
May 15, 2017, 03:56:35 PM

ben  3 sene önce altcoinlerdeki büyük buhrandan sonra 16 kartlı 3 rigi bozup bir daha da dönmemek üzere çıkmıştım. keşke o zamanlar ethereuma dönebilmiş olsaydım. şimdi erken emekli olmuş olabilirdim. ancak hiçbir şey için geç değildir diyerek 4 kartlı minnak bir sistem kurup günde 1.50-1.70 etc çıkarıyorum.  56 yaşına kim öle kim kala deyip 4 adet BES'imi(bireysel emeklilik sistemi) bozdurup hepsine etc alıp kiralık kasaya koydum. BES'e ödediğim parayı elektriğe ödüyorum. 2 değil 5 sene sonra bile olsa 60-70 dolar seviyesine gelirse en geç 43 yaşında unumu eler eleğimi asarım. Smiley
sr. member
May 15, 2017, 03:15:23 PM

legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
May 15, 2017, 02:56:51 PM
Humaniq bountyler henüz dağıtılmadı ama bugün büyük dump geldi. 3700 sattan 2800'e düştü fiyatı.
Bakalım bunun dibi kaç olacak, bounty dağıtımı sonrası daha düşük fiyatlar da görebiliriz.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
May 15, 2017, 01:19:38 PM

sr. member
May 15, 2017, 01:17:45 AM
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
May 13, 2017, 06:06:15 AM
WAVE uzun süre 4800 gibiydi, şimdi 6000-7000 grafigi arasında dolaşıyor.

3 gündür sıkı takip ediyorum, minimun 6300 max 6800 e inip, çıkıyor gün içinde. 0.1 btc 6300 civarında alıp, 6500 civarında satıyorum günlük kur üzerinden 25 dolarlık bir kar yapabiliyorum. sizde bu iniş-çıkış süreli midir?

ön görüleriniz nelerdir WAVE konusunda?
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
May 13, 2017, 01:52:05 AM
Humaniq önerir misiniz? bankacılık için düşünülüyor galiba. reklamları falan vardı.

EDG sizce daha da yükselir mi?
humaniq hala %50 scam olabılır ama ımzadan en yuksek 1.7btc alan var banada uyduruktan 0.25degerınde btc gelıyor ımzasından bence ımzacılar sonuclanana kadar hmq ye bulaşmayın
Pages:
Jump to: