Pages:
Author

Topic: Bittrex mi Binance Borsası mı ? - page 3. (Read 2554 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 2
July 28, 2018, 09:37:55 AM
Geçen yıl bittrex'ti. bu yıl binance. muhtemelen gelecek yıl da başka bir borsa olacak. İlerleyen zamanda binance top10'da değerli bir borsa olarak kalacak ama liderliği başka bir borsa alacak. Şu an binance ile al sat yapmak bittrex ile al sat yapmaktan daha makul görünüyor.
full member
Activity: 322
Merit: 100
July 28, 2018, 09:26:08 AM
Tabiki  binance demek istiyorum ikisinide kullandım gözlemledim binance ın mobil uygulaması olsun her yönüyle avantajlı durumda şu an bittrexin hatırlanması için yenilikler yapması lazım
member
Activity: 336
Merit: 11
July 28, 2018, 08:41:35 AM
Güvenlik açısından düşünürsem bittrexti tercih ederim. Kullanım kolaylığı açısından da binanceyi tercih ederim. ikisini de belli dönemlerde kullanmıştım şu anda da binanceye devam ediyorum.
full member
Activity: 616
July 28, 2018, 08:36:52 AM
ikisinide kullanıyorum. ikisininde farklı özellikleri var. Ama bana bittrex bana daha kullanıcı dostu gibi geliyor. 
full member
Activity: 532
July 28, 2018, 06:29:56 AM
Bence bu soru ciddiye bile alınmamalı. Tabii ki binance. Bittrex poloniexi tahtından etti binance bittrexi daha iyi bir borsa çıkınca binanceda gidicii.
member
Merit: 12
July 28, 2018, 06:27:41 AM
Bitrexte de bir miktar yatirimim var. Binancede de var . Fakat bitrexte fee ücreti çok pahalı. Bitrexte son günlerde iyi pump lar oluyor. Boganin ayak sesleri bitrexten geliyor. Satış yerlerini koydum bekliyorum. Belki elimde ki coinlerde pumplayabilir
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
July 28, 2018, 03:47:57 AM
Tabiki binance.Bitrexin cep uygulaması yok,sitesi yavaş..İnsanlar her işini mobilden yapıyor ve bitrex nasıl cep uygulaması yapmıyor anlamış değilim..Bu gidişle bitrex yok olur gider
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
July 27, 2018, 04:51:22 PM
hem bittrex hem de binance kullanarak birinde olup birinde olmayan altcoinlerle ticaret yapma ve uzun vadeli elde tutma şansına sahip oluruz. benim favori kripto borsam binance. güvenlik açısından iyi buluyorum.
member
Activity: 182
Merit: 10
July 25, 2018, 03:39:31 PM
2017 yilinda bittrex borsası ilk sıralarda yer alıyordu fakat şu an binance borsası piyasada ya birinciliğe ya da ikinciliğe oynamaktadir.
member
Activity: 519
Merit: 16
July 25, 2018, 03:08:41 PM
Bittrex tabi ki binance'ye göre çok daha güvenilir. Özellikle USD işlemlerinin de başlamasıyla, hacim yavaş yavaş artmaya devam edecektir.
member
Activity: 380
Merit: 31
July 25, 2018, 01:37:52 PM
Eğer bu sektörü ciddi ciddi takip ediyorsanız özellikle son zamanlarda yaptığı atılımlar ile bitrexx in shittrexxden tekrar bitrexx e döndüğünü görürsünüz.

Dün Adt token % 400 leri aşdı. Her gün en az 1-2 coin % 40-50 leri test ediyor.

Benim gördüğüm sanki birbiri ardına coinlere hacim veriyorlar.

Eğer bir boğa gelecekse bence en büyük patlamayı Bitrexxde yapacak.

Bu kadar kötü günlerde bile şu an bir çok coin hareketli bitrexxde.

Piyasayı takip edenler özellikle binance ın sık sık api hacklenmesi sıkıntısı yüzünden iyice hacim ve değer kaybetiğini görür...

Bitrexxdeki düşük hacimli umut vaadeden coinleri takip etmekde yarar var

Uzun süre önce bitrexten çıkmıştım. Yazdıklarınızı okudum bugün bir takibe alayım. Bitrexte  çok fazla fee varmış çok yüksek daha önce poloniexe alternatif oldu ve millet soluğu burada almıştı. Onlarda biraz palazlaninca çok yüksek komisyon alıyordu. Eğer dediğiniz hacimler varsa tekrardan bakmakta fayda var

Bitrexx boğanın yıldızı olacak gibi görünüyor.

Bitrexxde olup binance da olmayan coinler sanki sırayla pumplanıyor.

Bugünde 2 gün içinde Vertcoin ve cashbetcoinde % 100 leri geçdi düşdü.

Elimde fazlalık btc yok altlardan da zararına çıkmak istemiyorum .

Yoksa biraz bitrexx e atar sıradaki pumup ı yakalamaya çalısırdım....

Binance son bir kaç api hack olayları ile güven kaybetmeye basladı.

Bitrexx ise USD  portföyü ile + puan aldı.

Bitrexxi takip etmekde yarar var....

member
Merit: 29
July 25, 2018, 01:21:19 PM
Binance'da BNB üzerinden işlem ücreti indirimi gibi güzel bir özellik var. Bir yandan da Binance mobil uygulamaları oldukça iyi geliştirilmiş.

Bittrex hiç kullanmadım, yorum yapmam doğru olmaz fakat; Binance üzerinden işlem yapan biri olarak artıları Binance'ı benim gözümde rakiplerinin önüne geçiriyor. Binance'ta şu ana kadar hiç problem yaşamadım ayrıca. Bu da tavsiye kıstasıdır benim için.
member
Activity: 194
July 25, 2018, 11:28:47 AM
Komisyon oranlari binance da daha dusuk ve uygulamalari guzel. Parmak izli telefonda kullanmak gayet pratik oluyor. Al sat ve takip yapmak kolay
jr. member
Activity: 138
Merit: 2
July 25, 2018, 04:30:13 AM
İkiside gayet kullanışlı , birisi onaylı hesap diğeri değil, aradaki ufak farklar yaralamaz bence.
member
Activity: 448
Merit: 17
July 24, 2018, 08:18:12 PM
Binance derim ama şöyle duyumlardan yola çıkarak. Şuana kadar hiç bir coinim olmadı iki borsadada kullanabileceğim ondan dolayı pek bir şey diyemiyorum sadece kulaktan dolma bilgi verebilirim.
member
Activity: 448
July 24, 2018, 06:51:26 PM
Eskiden desen bittrex derdim ama eski popülürlüğü yok artık şuan lider binance binandan al alcaklarınız yoksa idexten al ordada yoksa git bittrex ten al ben kullanmadım hiç sadece biliyorum
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
July 24, 2018, 06:41:08 PM
Binance borsası bana daha kullanışlı geliyor ama aradaki arbitraj fırsatlarını değerlendirmek için her iki borsadada para tutuyorum ama oran olarak binancedaki param çok daha yüksek.
member
Activity: 518
Merit: 13
July 24, 2018, 06:36:50 PM
listelenen coinlere bakın hocam hangisinde daha çok işlem yaptığınız coinler var ona göre hareket edin bence ikis de güzel kullanışlı ve büyük borsalar.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1656
July 24, 2018, 04:57:54 PM
Şu anda Binance daha popüler ama onun da sütten çıkmış ak kaşık olmadığını belirtmemiz gerekir. CEO'su sürekli pr çalışmaları yapıyor falan filan, ama parayı basan coini

sokuyor borsaya işin özü bu, ayrıca bazı yakın arkadaşları muhtemelen standart prosedürlere uymadan Asya bazlı projelerini sokup ciddi pumplar yaptılar, uyanık olmak lazım.

Bittrex de hala sağlam bir borsa, özellikle USD pairları önermesi çok önemli bir özellik, incelemenizi öneririm.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
July 24, 2018, 04:53:02 PM
Binance gerek yüksek hacmi gerek de uyandırdığı güven hissiyle biraz daha ön planda. Bittrex geçen yıl popülaritesi çok fazla olan bir borsaydı, hacim de gayet iyiydi ama ayı sezonu başladıktan sonra hacim çok düştü. Bence ikisi de kullanılabilir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.
Pages:
Jump to: