Pages:
Author

Topic: Bittrex mi Binance Borsası mı ? - page 9. (Read 2554 times)

full member
Activity: 448
Merit: 124
December 01, 2017, 07:04:37 PM
Merhabalar

IOTA ve powerledger alacamda sanırım hala ikiside token şeklinde sanırım tam emin degilimde borsalara girdiğini görünce hangi borsa daha kullanışlı avantaj dezavantajı hakkında bilgi alırsam çok iyi olur şimdiden teşekkürler

2 sini de kullanıyorum. 2 sinden de bir sıkıntı görmedim. Bittrex te onaylı hesap diğerinde onaysız.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
December 01, 2017, 04:34:38 PM
An itibarıyla haftalardır evrak göndermeye zorlayan bittrexten tüm paramı çektim, zaten yakın zamanda yaptığı hesap dondurmalardan dolayı bende ciddi antipati yaratmıştı, şu saatten sonra da kullanmayı pek düşünmüyorum. Poloniexte hesabım var ve oraya evrak gönderdim ama bu benim tercihimdi, bittrexin tehditkar evrak taleplerine boyun eğmeye gerek yok.
full member
Activity: 266
Merit: 108
December 01, 2017, 12:21:29 AM
Bittrex alışkanlık ama Bianance için güzel geri bildirimler var. Denenebilir bence..
full member
Activity: 434
Merit: 112
November 30, 2017, 03:49:27 PM
binance'nin uygulaması çok kullanışlu ve hızlı bir borsa. fakat işlem hacmi olarak bittrexte göre çok düşük ve coin yoğunluğuda düşük.
ama ICOlardan sonra yeni coinlerden binance de iyi fırsat yakalanabilir. ikisinide kullanmak daha iyisi. %70 i bittrex %30 u binance gibi.
keşke etherdelta da kullanışlı olsa da onu da rahat kullansam. airdrop veya twitterdan gelen coinleri etherdeltaya atıyorum orada uygun fiyata bozul eth olarak bekletiyorum. biraz biriksin oradan da binanceye çekmeyi düşünüyorum.
full member
Activity: 175
Merit: 100
Why not!
November 30, 2017, 03:05:59 PM
Merhabalar

IOTA ve powerledger alacamda sanırım hala ikiside token şeklinde sanırım tam emin degilimde borsalara girdiğini görünce hangi borsa daha kullanışlı avantaj dezavantajı hakkında bilgi alırsam çok iyi olur şimdiden teşekkürler

Ben bittrex.com kullanıyorum ama binance da var bittrex.com hacmi yüksek ve şuan için güvenilir bir  borsa ama yakında binance da hacim olarak bittrex.com yetişebilir arayüzü mobil uygulaması olması açısından baya kullanışlı
newbie
Activity: 37
Merit: 0
November 30, 2017, 01:07:53 PM
Merhabalar

Pages:
Jump to: