Pages:
Author

Topic: Bittrex mi Binance Borsası mı ? - page 5. (Read 2554 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
July 24, 2018, 01:43:14 AM
Konu geçen yıl açılmış, bittrex'in en fazla hacime sahip olduğu dönemler.

Burada birçok arkadaş Binance diyor ama arkadaşlar, piyasayı tek bir borsanın domine etmesi her zaman risktir. Bu yüzden zaman zaman bittrex hatta polo'da işlem yapmaya çalışıyorum. O piyasalar yok olursa ve herkes Binance mahkum olursa, orada oluşan hile, hack, spekülasyon olaylarında bu piyasa büyük darbe yer. O yüzden tek borsaya bağlı kalmayın, az çok hacim olduğu sürece tüm borsaları kullanmak lazım.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
July 24, 2018, 12:48:21 AM
Binance çok daha hacimli büyük kullanışlı bir borsa. Arayüz konusunda kişinin beklentileri önemli ama ben ikisinin arasında kalsam düşünmeden binance seçerim.
member
Activity: 476
Merit: 31
July 23, 2018, 01:25:32 PM
Binance günlük hacim olarak da bir olumsuzluk esnasındaki tutumlarıyla da çok ama çok başarılı bir borsa bana göre. Gittikçe de güzelleşecek gibi duruyor . Bittrex ilk göz ağrım ama eski havası kalmadı
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
July 23, 2018, 01:23:25 PM
Şu anda Binance popüler.OkeX'de kendini gösteriyor aralardan.Bittrex'i ben unuttum.3 ay oldu çıkalı.Binance fırsat olarak daha iyi fırsatlar veriyor güzel coinleri listeliyor.Bittrex anılarımız kaldı sadece.Güzel günlerde yaptığımız x'ler.. Smiley
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
July 23, 2018, 01:22:20 PM
hacım anlamında mı yoksa kalıte anlamında mı, hacım anlamında mecburen bınance su an, ancak kalıte anlamında bıtrex, hatta polo derım, en azınden önune gelenı eklemıyor polo, bıtrex poloya nazaran çöplük ancak onlarda baya bır temızlık yaptılar, bınance su an yenı çöp coın borsası olma yolunda hızla ılerlıyor,
newbie
Activity: 55
Merit: 0
July 23, 2018, 01:05:12 PM
ikiside değil benim için coin hangi borsada daha pahallıysa o geçerli Cheesy
member
Activity: 378
Merit: 11
July 23, 2018, 01:02:27 PM
Poloniexten sonra bittrex popüler olmuştu daha sonra her nasılsa çok hızlı hacim yokoldu gitti şimdilerde asya borsaları çok popüler durumda bence bir süre sonra malta gibi ülkerlerdeki borsalar populer olacak
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
July 23, 2018, 12:53:16 PM
Bittrex ve poloniex de hacim kalmadı . Almak istesen alamazsın satmak istesen satamazsın .
newbie
Activity: 274
July 23, 2018, 12:52:48 PM
Ben poloniex saçmalamalara başladığından beri 1 yıldan uzun süredir bittrex kullanıyorum. Beni bir,iki altcoinin olmaması hariç hiçbir şeyi mutsuz etmedi ama binanceda, bittrex kadar iyi borsa. Yani ikisi de seçilebilir.
newbie
Activity: 179
July 23, 2018, 12:25:06 PM
Bence binance tartismasiz en kaliteli borsa. Gün geçtikçe üye sayısı artiyor. Dolayisiyla islem hacmi de önümüzdeki aylarda ciddi oranda artabilir...
newbie
Activity: 26
July 23, 2018, 11:57:16 AM
Bittrex üye kabul etmeye başlamış. Belki çok önceden başlamıştı kabullere ama benim yeni haberim oldu. Bugün üye oldum Binancede olmayan bazı koinler için iyi oldu
sr. member
Activity: 1652
Merit: 304
kycfree
December 11, 2017, 05:58:53 PM
Hacim açısından herkes bittrex diyor bunu normal tabi de uygulaması çok iyi binanceın arayüzü falan çok kullanışlı ben son zamanlarda binance kullanıyorum ve gayet memnunum tavsiye ederim kullanmayana memnun kalırsınız.
full member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
December 11, 2017, 05:01:00 PM
Açık ara fark ile bittrex binance kim ki, bittrex ile kıyaslama yapabiliyorusnuz Smiley Biraz mantıklı olun hem güven açısından hemde günlük çevirdiği hacim bazından kullanış bakımından olsun bittrex.
member
Activity: 253
Merit: 10
December 11, 2017, 04:58:58 PM
Merhabalar

IOTA ve powerledger alacamda sanırım hala ikiside token şeklinde sanırım tam emin degilimde borsalara girdiğini görünce hangi borsa daha kullanışlı avantaj dezavantajı hakkında bilgi alırsam çok iyi olur şimdiden teşekkürler

tabiki şuan için bittrex ama binance'de çok hızlı gelişiyor. ileride bittrexi geçebilir.
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
December 11, 2017, 04:45:31 PM
İleride kullanıcı sayısı arttıkça Binance de Bittrex gibi olacaktır zannımca,  bir zamanlar Poloniex derdik te başka bir borsa adı geçmezdi aklımızdan, sonra Bittrex, şimdi Binance.  Şu an Binance rahatlığının tadını çıkaralım o zaman,   onun da suyu ısınınca yeni bir borsa buluruz artık.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
December 11, 2017, 04:34:30 PM
Binance iyi güzel ama onay olayı çok sıkı ve zor. Pasaport şartı olması üzücü. Başka hiç bir kimlik türünü kabul etmiyordu en son. Eğer bu konuda bir yumuşama olmadıysa kullanmak isteyenlerin işlemleri yarıda kalıyor ve kullanamıyorlar.
full member
Activity: 219
Merit: 109
December 11, 2017, 03:07:17 PM
Uzun süredir bittrex kullanıyorum. Alışkanlıktan dolayı artık site çok kolay, basit geliyor. Ancak son zamanlardaki hesap dondurma olayı beni de rahatsız etmeye başladı. Başıma gelmedi ama illa ki gelmesi gerekmiyor. O kadar para yatırdığımız borsanın paranı alamazsın demesi çok büyük sıkıntı. Açıkcası bende çıkmayı düşünüyorum.

Binance, şu sıralar çok fazla reklamı dönüyor. Özellikle çok takipçili twitter fenomenleri btc kazanacağım diye acayip derecede reklam yapıp birçok kişiyi üye yaptı siteye. Ama hacmi bittrexin halen altında, yaklaşmış ama yine de fark var. Bende kullanmayı düşünüyorum, tüm paramı atacak kadar güvenmiyorum ama bir parçasını atabilirim.

Poloniex de kısa süredir kullanıyorum. Aslında gayet de hoşuma gidiyor, bir sıkıntısını görmedim. Ama buradan da şikayetçi olan, soğumuş çok kişi var, insanı kararsız bırakıyor.

Bitfinex de tether konusundan dolayı biraz kafamı karıştırdı. O kadar büyük hacimli borsa ama millet geçen haftalarda yavaş yavaş çıkış yapıyordu.

Cex.io da btc-usd transferi için güzel görünüyor. Btc değeri 1000-1500 dolar yukarıda oluyor ama hem alırken hem satarken geçerli bir durum. Banka kartına çekme, kredi kartından ödeme konusu da güzel olaylar. Hardware wallet alana kadar btc hodlu için kullanmayı düşünüyorum.

Şu an ki planım, alt alım satımı için ayırdığım bütçeyi 3e bölüp polo-bittrex-binance e dağıtmak. Ama bittrex şikayetleri böyle devam ederse komple çıkış yapabilirim.
full member
Activity: 154
Merit: 100
December 07, 2017, 08:03:52 PM
simdilik bitrexx acik ara ileride olsada zamanla binance de geri kalmayacaktir bence. son 2 ay icinde binance cok fazla yol aldi. yeni cikacak coinleri oylama ile aliyor ve islem goren kaliteli projeler hepsi. suan alinip satilanlar sayi olarak fazla degil ama bence boyle daha iyi kalite ve hacmi yuksek alim satim olan coinlerle isi goturuyorlar
member
Activity: 144
Merit: 16
December 05, 2017, 07:12:18 PM
Normal şartlarda bittrexten şaşmazdım ama misal bugün iota için binanceye aktarmak zorunda kaldım. Keşke ikisini bir arada yapabilecek bir uygulama olsa ama malesef yok ama binance de kullanışlı ve hızlı ayrıca masrafsız tabi yinede bir bittrex kadar büyük değil
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
December 05, 2017, 05:29:42 PM
Merhabalar

IOTA ve powerledger alacamda sanırım hala ikiside token şeklinde sanırım tam emin degilimde borsalara girdiğini görünce hangi borsa daha kullanışlı avantaj dezavantajı hakkında bilgi alırsam çok iyi olur şimdiden teşekkürler

Bence bittrex kraldir kolay kolayda yikilmaz.
Pages:
Jump to: