Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 11. (Read 25051 times)

jr. member
Activity: 140
Merit: 1
September 10, 2018, 02:03:47 PM
sizce bu coinden birşeyler beklemek mantıklımı yoksa elimizdekini satmalımıyız bir miktar var eğer bir ışık yoksa satacağım bende beklemekden sıkıldım

beş para etmez hocam.adamlar coinexe bile girmiyorlar şeffaf olamadıkları için ben az miktar bulunduruyordum dün sattım 200 satoshiden yakında yok olur gider.1 yıldır bir halt beceremediler.
Nerede sattın, benim de elimde az bir miktar btw var, baktım satacak bir yer bulamadım. Ya sıfır hacim, ya ölünün ölüsü fiyat, ya da cüzdan bakımda.
bitflip'e transfer olanağı varsa orada satabilirsiniz. arada sırada borsaya transfer duruyor. telegram grubundan öğrenebilirsiniz. dünyanın en kötü borsası. bizim en dandik borsa bile yanında binance gibi.
Bitflip borsasında değeri 1 satoshi ile 2 satoshi aralığında gidip geliyor. 3 satoshi ye satış koydum. Zamanında 0.60 $ a satmamıştım, şimdi ne durumlara kaldık.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
August 30, 2018, 11:30:55 AM
sizce bu coinden birşeyler beklemek mantıklımı yoksa elimizdekini satmalımıyız bir miktar var eğer bir ışık yoksa satacağım bende beklemekden sıkıldım

beş para etmez hocam.adamlar coinexe bile girmiyorlar şeffaf olamadıkları için ben az miktar bulunduruyordum dün sattım 200 satoshiden yakında yok olur gider.1 yıldır bir halt beceremediler.
Nerede sattın, benim de elimde az bir miktar btw var, baktım satacak bir yer bulamadım. Ya sıfır hacim, ya ölünün ölüsü fiyat, ya da cüzdan bakımda.
bitflip'e transfer olanağı varsa orada satabilirsiniz. arada sırada borsaya transfer duruyor. telegram grubundan öğrenebilirsiniz. dünyanın en kötü borsası. bizim en dandik borsa bile yanında binance gibi.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
August 30, 2018, 10:27:17 AM
Ekip ilginc sekilde calismaya devam ediyor.  Fiyatlar ortadayken proje ile ilgili bu kadar soylentiler cikmisken hemde.  Bu is nereye varacak cok merak ediyorum.  Elimde bir miktar olmasina ragmen cok fazla umidim yok.
member
Activity: 490
Merit: 10
August 30, 2018, 09:41:04 AM
Mevzu zaten burada. Şu anda elinizde 10.000 tane bile olsa çorba fiyatına satacaksınız. O yüzden galeyana gelip satmayın, milletide galeyana getirmeyin. Olur mu olur bir fırsat çıkar üzülürsünüz.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
August 30, 2018, 08:36:29 AM

jr. member
Activity: 140
August 30, 2018, 08:30:40 AM
En çok pişman olduğum airdrop bu malesef. Yaklaşık 900 -1000 dolar kazanabilirdim ama şimdi neredeyse yok oldu. 1 - 2 satoshi seviyelerine düştü. Buradan sonra toparlanabileceğini düşünmüyorum.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
August 30, 2018, 04:52:19 AM
Uzun bir süredir altyapısını bir türlü oturtamadı.Kaç aydır sistem ağ çalışmaları ile uğraşıyoruz hata var düzeltiyoruz dediler.İyi bir borsayada giremedi.Fiyatıda eridi gitti.
member
Activity: 504
Merit: 12
August 30, 2018, 04:07:55 AM
ico sürecinde birçok arkadaşım bana tavsiye etti benimde ilgimi çekti biraz o yüzden araştırma yaptım sağlam alt yapısı olan nadir coinlerden.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
August 30, 2018, 03:40:34 AM

newbie
Activity: 168
Merit: 0
August 30, 2018, 03:15:19 AM
jr. member
Activity: 481
August 29, 2018, 09:41:33 PM
İlk başlarda projeyi herkes o kadar çok övdü ki, proje sahipleri bile şaşırmıştır. Sonunda ne oldu hepimiz biliyoruz. Hala daha çöp coinler arasında hayatını sürdürmeye çalışıyor. Satamadığıma pişman oldum açıkçası.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
August 29, 2018, 07:48:02 PM
Airdroptan almıştım saolsunlar 300tl gibi bir rakam verdiler sattım çıktım çöp olucağı en başından belliydi nerde beleş borsa var oraya giriyolar bide ico yaptılar bunlar bari biraz para verinde iyi bir borsaya yada orta dereceli borsaya soksaydınız projeyi
jr. member
Activity: 203
August 29, 2018, 07:43:08 PM
Hocam kardeşim zaten dead coin daha neresi dead coin olcak varsa çıkarın elinizden alıcak adam bulabiliyorsanız çıkarın bunlardan bir cacık olmaz ne projeler var sağlam girin onlara en azından elinizdekileri katlayabilirisiniz.
member
Activity: 476
Merit: 12
August 29, 2018, 05:48:29 PM
birwhite günden güne deadcoin olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. bu saatten sonra anonimlik uğruna projeyi çöp yapacaklar gibi duruyor. bitcoinden başka anonim coin şu an yok. olmak isteyenlerde fena taklaya geldiler zaten
full member
Activity: 770
Merit: 103
August 29, 2018, 05:40:57 PM
nasıl bir ekip anlayamadım. kendilerini açık etmedikleri için oylamayı kazanmış olmalarına rağmen coinex e giremediler. hala dandirik borsalarda kasıyorlar. bence de artık bu ekipten de bu coinden de cacık olmaz
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
August 29, 2018, 04:09:02 PM
Valla bu piyasada neler gorduk neler buda eger bol bol dagitilirsa ve yuksek fiyatla girerse sasirmam her sey mumkun bu piyasada  onun icin hayirlisi diyelim herkes icin bende merak ettim bakayim bana gelmis mi Smiley
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
August 29, 2018, 11:22:48 AM
adamlar, pardon cocuklar, zaten köseyi döndü... cikardilar, dagittilar, gazladilar, yüksekten satip bize buralarda bol bol post kasma firsatini biraktilar:)
iyi yerlerden satanlara helal olsun, elimdeki 600 btw hala sayfalarindaki cüzdanda duruyordur (girip bakmadim bile haftalardir)... bedava geldi, bedavaya gider, yapacak bisey yok.
member
Activity: 448
Merit: 14
August 29, 2018, 10:59:24 AM
artık hiçbir şey beklememek lazım.Bu adamlar çoluk çocuk diye düşünüyorum.Şimdiye kadar çoktaan bir haber vs olması gerelkirdi.Neredeyse 1 yıl oldu hala en ufak bir borsaya grmiş değiller.Rezil insanlar.
member
Activity: 159
Merit: 10
August 29, 2018, 04:21:57 AM
en son coinex için oylanıyordu. 500 oy sınırını geçeli de çok oldu. coinexe girmesi hem hacim kazanmasına hemde fiyatlanmasına yarayacaktır. Olası bir boğada da 3-5 dolarları göreceğine inanıyorum.
Şuan 0.01$ olan bir coinin 5$ olması için 500x yapması lazım ha bu imkansız değil ama btw için ancak bir rüya olabilir
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
August 29, 2018, 03:00:29 AM
ekip anonim kalmak için uğraşacağı zaman kadar proje için uğraşssa daha iyi olur. tamam, çalışıyorlardır ama hep bir sıkıntı var. ya ağ çalışmaz ya cüzdan patlar. ne bileyim arkadaş, sanki 3-5 tane 18 yaşındaki çocuk piyasa güzelken "biz neden para kazanmayak" düşünüp iş yapmış gibiler. binlerce kripto paranın olduğu ve her geçen gün bu sayının arttığı piyasaya adapte olmakta çok zorlanacaklar gibi.
benim de elimde airdroptan gelen 900 tane btw var. 150-200 dolar olana kadar tutarım sonrası yallah arabistan'a!
Pages:
Jump to: