Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 9. (Read 25051 times)

full member
Activity: 728
Merit: 151
September 16, 2018, 12:12:31 PM
elinde tuttun tuttun ha çıkacak ha uçacak diye sonra bi baktın fiyat piç olmuş pişman oldun...şimdi satsan döner parasına bundan 1 sene sonra fırlasa ilk pişmanlığından daha fazla bi pişmanlık yaşarsan ne olacak  Grin döner olma efsane ol  Grin
(para basıp aldıysanız onu bilemem ytd  Smiley )

ahmet diye bi dallama vardı telegramlarında bunların...o velet ekipten ayrıldığında satıp çıkacaktınız..millete şilledi coini sonra da satıp kaçtı gibime geliyor
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
September 16, 2018, 11:41:45 AM
uzun vade için yatırım yapmak isteyen bir sürü yatırımcı var ve onların büyük bir yüzdesi bu yatırım aracına yapmış durumdalar.
kim hocam kim? uzun vadeli düşünüp de btw'ye yatırım yapan o meleklerin listesini ya da kaynağını gösterir misiniz? post mu kasıyorsunuz bilmiyorum ama kaynak olmadan insanları yanlış yönlendirmeyin.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
September 16, 2018, 11:03:35 AM
uzun vade için yatırım yapmak isteyen bir sürü yatırımcı var ve onların büyük bir yüzdesi bu yatırım aracına yapmış durumdalar.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
September 16, 2018, 07:09:50 AM
Başkasının aklına uyup parayla edinmek konusunda aldığım pahalı dersin konusudur kendisi, bir boka yaramayacak, çöp tenekesinin bile en dibine layık, bir balina oynamazsa külliyen zarar bir proje(!). Keşke o parayı bu çakallara vereceğime Lösev'e bağışlasaydım, benden yine giderdi ama bir işe yarardı. Salaklık işte.

öyle deme ben umutluyum Cheesy bi balina elinden tutacak bu btw nin.Sakın satayım deme he.Bir pump gelince hemen satarsın ama şimdi değil.zaten sıfırlandı neye satıyon Cheesy
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
September 16, 2018, 06:23:03 AM
Başkasının aklına uyup parayla edinmek konusunda aldığım pahalı dersin konusudur kendisi, bir boka yaramayacak, çöp tenekesinin bile en dibine layık, bir balina oynamazsa külliyen zarar bir proje(!). Keşke o parayı bu çakallara vereceğime Lösev'e bağışlasaydım, benden yine giderdi ama bir işe yarardı. Salaklık işte.
jr. member
Activity: 308
September 15, 2018, 04:44:51 PM
uzun zamandır bu işleri takip eden ve sadece airdroptan gelenleri elimde tuttuğumdan rahat yazıyorum ki böyle projeler piyasa açıldığında balinaların ucuza toplayıp para kıracağı mecralardır. para basmadıysanız satmayın bence, bastıysanız tabii ki karar sizin. ilk dalgalanmada sağlam para kazandırabilir. Bu gözler 10 dolarken ethereum'a çöp diyen ve elinizden çıkarın yoksa üzülürsünüz diyenleri gördü... her zamanki gibi ytd Smiley

Doğru söylüyosun kardeşim, etherle kıyasladığımızda bu proje daha sahici geliyo banada. 1000$ civarına gelmesini bekliyorum. Senin gibi uzman kişilerin yorumlarını gördükçe hoşuma gidiyo. Grin Grin Bu gözler neler görmedi ki.. Ether bile 1k $ yaptıysa bu proje bitcoinle yarışır ve bence bitcoini geçer.. HODL
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
September 15, 2018, 02:40:47 PM
abowwww hala bitcoinwhite canlanacak da para kazancaz diyen açgözlü amatör grup buralarda mı yahu? hoşgelmişsiniz sefa getirmişsiniz, konuyu ne güzel de hortlatmışsınız. açgözlü diyorum çünkü artarken satın dedik, daha da artçak dediniz, biraz daha arttı, satın olm satın dedik, yok biraz daha, dahaaaaaa... noldu? mucksssss Wink
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
September 15, 2018, 01:36:13 PM
bu fiyatlarla satmak için uğraşmaya değmez.Dursun bir kenarda.Ekmek istemez su istemez.Nasıl olsa bedava geldi.Sıkıntı yok.Fazla kasmamak gerekir.Piyasa hele bir canlansın o zaman belli olur iş yapar mı yapmaz mı. Cool
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
September 15, 2018, 01:28:20 PM
Elimdeki 600 BTWyi satsam nolur satmasam nolur... 5 Dolar, yerine 2 Waves veya 2 Tezos alirim anca:) Dursun ya; zaten kendi web sitelerindeki cüzdanda duruyor; siteleri ne zaman kapanirsa, o zaman proje batmistir demektir zaten:) 600 BTW'yi satmak icin ugrasa girmeye degmez...
full member
Activity: 658
Merit: 153
September 15, 2018, 10:48:13 AM
Birdaha söylüyorum satın çıkın yine siz bilirsinizde bunlar cidden işsiz bi takım çıktılar elimde airdropdan gelenler vardı 1500 adet zamanında 300TL ye sattım çıktım çok temiz paraydı iyikide çıkmışım dahada gelmez tekrar geri bu fiyat
jr. member
Activity: 154
September 15, 2018, 10:38:23 AM
 yaptığı projeler ben desteklediği projeler arasında güzel bir ilişki var hedefleri bakımından daha sağlam olarak gözüküyor Bu piyasaya giriş yapması güzel.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
September 15, 2018, 10:13:02 AM
Büyük haber bekliyoruz cart curt takım çalışıyor diyenler oluyor bazen lan çöp oldu işte coin hala ne umudu bir cacık olmayacak bunlardan atın gidin daha kötüleri bile daha çok iş yaparlar bundan  bunlardan bir şey olmaz hadi by
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
September 15, 2018, 04:19:08 AM
btw de son durum, hicbir ske yaramadigi apacik ortada. dapp falan gectim delege yapisi bile 3 ay dogru duzgun calismadi. yatirimcinin yapacagi ilk bogada olur da yukselise gecerse eldeki coinleri baskasina cakmak olacak. alan kisi de sansi yaver giderse daha yuksekten cakar ya da birine cakmak icin firsat kollar.
member
Activity: 322
Merit: 23
September 15, 2018, 04:16:06 AM
Bu koine yatırım yapanların çoğunluğu Türklerden sanırım. Akıllı olanlar airdroptan aldı. Piyasaya sonradan giripte bir şey bilmeyen acemi çaylaklara kakaladılar gibi.
member
Activity: 448
Merit: 10
September 14, 2018, 05:28:57 PM
Bazı yorumlar cidden komik hala tutuyormusunuz bu coinimi tokenemi bilemedim eskisi gibi çöp coinler fiyatlanmaz boğa olsaydı pump yapabilirlerdi bir miktarda şimdi ayıda çok sağlma projeler bile iş yapamıyor malesef
member
Activity: 448
September 14, 2018, 05:22:08 PM
Binance'ye girmemesi ya da girememesi büyük kayıp oldu. Güzel bir ivme yakalayabilirdi bu şekilde. Bence en önemli eksiği büyük bir borsada olmaması. Airdrop'tan güzel vermişti diye hatırlıyorum. Şu anda tüm coinler düşüşte olduğu için satmamakta fayda var. Belki de boğa piyasasında güzel gelişmeler olur.

Bu yorum bitwhite için yazılmış dalga bir yorum diye düşünüyorum heralde yoksa cidden yazmış olamazsın bu yorumu binance girmemesi yada girememsi ne  demek ya lan binance çöp coin alırmı borsasına bunlar binance in form doldurma parasını ödeyemezler daha.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
September 14, 2018, 04:45:04 PM
Binance'ye girmemesi ya da girememesi büyük kayıp oldu. Güzel bir ivme yakalayabilirdi bu şekilde. Bence en önemli eksiği büyük bir borsada olmaması. Airdrop'tan güzel vermişti diye hatırlıyorum. Şu anda tüm coinler düşüşte olduğu için satmamakta fayda var. Belki de boğa piyasasında güzel gelişmeler olur.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
September 14, 2018, 04:27:03 PM
uzun zamandır bu işleri takip eden ve sadece airdroptan gelenleri elimde tuttuğumdan rahat yazıyorum ki böyle projeler piyasa açıldığında balinaların ucuza toplayıp para kıracağı mecralardır. para basmadıysanız satmayın bence, bastıysanız tabii ki karar sizin. ilk dalgalanmada sağlam para kazandırabilir. Bu gözler 10 dolarken ethereum'a çöp diyen ve elinizden çıkarın yoksa üzülürsünüz diyenleri gördü... her zamanki gibi ytd Smiley

Kesinlikle katılıyorum hocam. Balinaları bir kenara da koysak BTW'nin nedense iyi yerlere geleceğini hissediyorum. O yüzden elinizde BTW varsa bozdurmanızı hiç tavsiye etmiyorum.
member
Activity: 105
September 14, 2018, 04:24:11 PM
member
Activity: 518
September 14, 2018, 02:44:15 PM
elimde biraz var beklemedeyim ama pek umudum yok. hergün yeni coin ve token katılıyor markete. bakalım ilerleyen dönemler ne gösterecek.
Pages:
Jump to: