Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 7. (Read 25051 times)

full member
Activity: 770
Merit: 103
November 15, 2018, 04:24:49 PM
son zamanlarda bu coine bakış açık değişti. olası bir boğada çok güzel paralar edeceğine inanmaya başladım.o yüzden elimdekilere dokunmadan bekleyeceğim
KTM
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
November 15, 2018, 03:52:40 PM
Vay be zamanında 0.4 den satmıştım 1000 tanesini ne hale gelmiş coin gerçi sahte bir belge yayınladıktan sonra scama düştüler keşke böyle olmasaydı bu projenin sonu yeni bir nano yada hydro olabilirdi
jr. member
Activity: 481
November 15, 2018, 03:46:24 PM
Piyasanın krizde olduğu bu zamanda herhangi bir coinden hareket beklemek saçma olur diye düşünüyorum. Beklentilerimizi birkaç coin üzerinde yapmamız lazım. Şu an onlar daha önemli vaziyette.
member
Activity: 519
Merit: 16
November 15, 2018, 03:40:10 PM
Bitflip'te şuan 8-9 satoshi üzerinden işlem görüyor. Fakat Bitflip sıkıntılı. Bedevadan gelen coinler çöp oldu tamamen. Aç gözlülüğün sonucu malesef.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
November 12, 2018, 07:03:33 AM
O zamanların telegram botu üzerinden yapılmış en güzel airdrobuydu. Yazılımsal olarak bu adamlar bu işi kıvırır demiştik ama pek hareket olmadı. Halen gelenler cüzdanımızda duruyor. Birgün bakarız bir umutla.
member
Activity: 71
Merit: 10
November 12, 2018, 06:03:57 AM
Para etmiyor şuan dursun kenarda belki bazı arkadaşların dediği gibi seneler sonra güzel paralar edebilir
full member
Activity: 602
Merit: 118
November 12, 2018, 04:58:09 AM
Neredeyse 1 aydır bitflip'te 3 satoshiye satışta duruyor, hala satılmadı. Zamanında aç gözlülük yapıp, yaklaşık 750 dolardan oldum malesef.

Uzun süredir takip etmiyorum. Zamanında gelenin büyük bir kısmını bitflipte sattım. Hatta ihtimal vermiyordum BTC olarak çekim yaptım ve paribu ya çok hızlı geldi . Şubat ayı gibi TL olarak 2200 TL aldım. Şimdi 3 sats düştüğünü öğrendim. Artık uzun bir süre bakmaya gerek yok hatta çöp diyebiliriz
full member
Activity: 333
Merit: 101
November 12, 2018, 04:47:17 AM
Bana göre btw nin son şansı mercatox borsası burayı akıllı kullanırlarsa güzel hacim olabilir.ekibin biraz daha reklama zaman ayırması gerekli artık projeye odaklıyız diyorlar ama reklam yapmazsan adını nasıl duyuracaksın.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
November 12, 2018, 03:39:15 AM
olacak olan şu: bitwhitwe, mercatox borsasında en fazla 1 ya da 2 hafta 5-10 bin dolar hacimle iş yapar ve sonrası günlük 100 dolar'a düşer. belki ekip akıllı davranıp yalandan da olsa borsa üzerinden airdrop gibi bir etkinlik düzenler. böylece hacim biraz daha uzun sürebilir. yoksa btw ekibinin yaşının 18 olmasına daha çok var. 2-3 sene daha beklemek gerekiyor. benim gibi airdroptan kazananlar beklesin, sıkıntı yok.
member
Activity: 224
Merit: 12
November 12, 2018, 03:33:09 AM
Bende önce biraz daha beklesemmi derken satış emri vermişim ki verdiğimi bile unutmuşum görünce çok güzel iş yaptığıma sevindim Smiley
jr. member
Activity: 238
November 12, 2018, 03:29:09 AM
BitWhitenin Mercatoxa girmesi bence güzel bir gelişme.Ama maalesef piyasa şartlarından dolayı pek yükselecek gibi görünmüyor.Elimde bir miktar airdroptan gelenleri halen bekletiyorum.
member
Activity: 519
Merit: 16
November 11, 2018, 02:39:02 PM
Neredeyse 1 aydır bitflip'te 3 satoshiye satışta duruyor, hala satılmadı. Zamanında aç gözlülük yapıp, yaklaşık 750 dolardan oldum malesef.
member
Activity: 532
Merit: 22
November 11, 2018, 02:03:54 PM
noldu bu btw ye yaw, hec ses seda yok, 1 dolara yaklastı bı ara ama transferlerı kapamıslardı cuzdandan cıkamıyordu coınler ondandı o Cheesy cuzdanlar acılınca zaten gonderemeye fırsat bulamadan yamuldu. havadan geldı dıye tutuyoruz bakalım Cheesy

Benim btw Lee cuzdanda öylece yatıyor. İlk sayfaya gelince bende yeni bir borsaya girdi zannettim.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
November 11, 2018, 12:43:06 PM
noldu bu btw ye yaw, hec ses seda yok, 1 dolara yaklastı bı ara ama transferlerı kapamıslardı cuzdandan cıkamıyordu coınler ondandı o Cheesy cuzdanlar acılınca zaten gonderemeye fırsat bulamadan yamuldu. havadan geldı dıye tutuyoruz bakalım Cheesy
member
Activity: 191
Merit: 10
November 11, 2018, 12:08:57 PM
Kimse yazmamış ama BTW artık mercatoxda listeleniyor. Gerçi 1 hafta oldu ama Smiley) Haber vereyim dedim. Zaten fiyat hala düşük ne yazık ki.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
September 28, 2018, 01:49:42 PM
Cüzdana attık unuttuk orada artık çıkarsa nasip der çıkmazsa öyle bekletiriz.Birden konuyu yukarılarda görünce bir haber var zannettik.Birşey olduğu yok yerinde sayıyor diğer altcoinler gibi.Şu anda pek umut yok altcoin piyasasında belli başlı coinler bazı günler +10 +15 pumplanıp sonra dumplanıyor.Gaza gelmeyin sağlam yerdeyseniz beklemeye devam.artık ne zaman piyasa açılırsa.
full member
Activity: 630
Merit: 102
September 28, 2018, 10:50:49 AM
Yine ana sayfaya çıkmış kalbimin prensi Smiley Valla 80 centlerden satsam hatırladığım kadarıyla o zamanın kuruyla 3600 lira civarı param oluyordu. Arkadaşlarım sat demişti ama benim gözüm döndüğü için satmamıştım. Şuan dışarda bir öğün yemek parası kadar ediyor sanırım. Ha cebime giren çıkan yok airdrop'tan gelmişti. Belki 1 sene 2 sene sonra ilk çıktığından daha güzel bir seviyelere gelir bizde havadan para gelmiş diye seviniriz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
September 28, 2018, 07:23:25 AM
Sattığıma pişman olmadığım coin bende orta seviyelerden verdim bunu sonradan düşüşe başladı zaten kimse ilgi göstermedi normal göstermemsi adam gibi bir borsa girmediler kendilerini düşürdüler gözden

Ben de zamanında sağlam yerlerden satıp iyi ki çıkmışım diyorum şimdi aylar sonra... Ümidim vardı bi ara aslında 0,9 lara kadar çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, oralardan değilse bile biraz aşağısından satıp çıkmıştım. Şimdi ki durumu ortada. Allah korumuş. Bilemiyoruz ki projelerin geleceğini... Hydrolar, blue'lar falan neler geldi geçti elimizden be... Kimi üzdü, kimi de böyle sevindiriyor işte...

btw nin fiyatı borsaya ilk gün girdiğinde oluştu, önce 0.5 usdler sonra borsaya deposit kapanınca da 0.9 usdleri gördü ardından yerle yeksan.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
September 26, 2018, 05:41:36 AM
Sattığıma pişman olmadığım coin bende orta seviyelerden verdim bunu sonradan düşüşe başladı zaten kimse ilgi göstermedi normal göstermemsi adam gibi bir borsa girmediler kendilerini düşürdüler gözden

Ben de zamanında sağlam yerlerden satıp iyi ki çıkmışım diyorum şimdi aylar sonra... Ümidim vardı bi ara aslında 0,9 lara kadar çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, oralardan değilse bile biraz aşağısından satıp çıkmıştım. Şimdi ki durumu ortada. Allah korumuş. Bilemiyoruz ki projelerin geleceğini... Hydrolar, blue'lar falan neler geldi geçti elimizden be... Kimi üzdü, kimi de böyle sevindiriyor işte...
jr. member
Activity: 280
Win-Won-Betfury
September 26, 2018, 05:01:52 AM
Pages:
Jump to: