Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 32. (Read 25051 times)

member
Activity: 574
Merit: 14
April 11, 2018, 02:20:16 AM
bakın size, bana, herkese şu yazacağım ders olsun. borsaya yeni giren X coin herhangi bir şey. 0.10 dolaradan açılıyor ve 1 dolara yükseliyoorr 10x yapmış, ne yani aya gitmesini mi bekliyorsunuz. bende bekledim satmadım. bana ders oldu. 5 centte şimdi. tekrar 1 doları görmesi için bekliyoruz. oralara gelirse okuturum. gelmezse yapacak bir şey yok. zaten airdropdan geldi.

borsada yeni işlemleri başlamış ise balina hepimizi avlamak için fiyatı şişiriyor. alan alana derken satışlara küçük küçük coinleri yerleştiriyor. satıyor ve gerisini de dump sırasında satıyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
April 11, 2018, 01:59:24 AM
BTW ilk zaman ki yaptığı ath ler yüzünden hala elde tutulan bir coin anladığım kadarıyla . Proje güzel ekip çalışkan olması iyi bir şey ancak kısa zaman da çok fazla beklentiye girmemek lazım. Özellikle şu piyasa da insanlar ETH yi bile sorgularken diğer projelerin işi daha zor.
member
Activity: 392
Merit: 10
April 10, 2018, 07:25:08 PM
Sistemkoin ile başka bi türk borsasına daha girmiş sistem koinin ilk defa duydum ama hacmi 10m dolar nerdeyse bi orta dereceli global borsaya girmesi lazım yereller kurtarmıyo bu projeyi
member
Activity: 364
March 29, 2018, 05:42:57 AM
ilk geldiğinde 90 cente kadar falan çıkmıştı satmak istedim ama btw nin cüzdanında problem vardı borsaya aktaramadık kaldı elde öyle umarım eski fiyatlara geri döner
newbie
Activity: 238
Merit: 0
March 29, 2018, 03:40:47 AM
ben açıkçası her türlü airdrop yapan koinlere karşıyım, kafalarına göre ortaya çıkıyorlar işte diyorlar şunu şunu yapacağız, ee diyorsun ne olacak, diyorlar işte airdrop yapacağız herkese bedava koin gelecek vs. çok saçma geliyor bana, ciddiyetsiz buluyorum
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
March 28, 2018, 08:53:17 PM
Telefonda Blockfolio uygulamasında arttım bugün ilk defa çıktı daha önceden çıkmıyordu borsa olarak Bit-Z gözüküyor ama Bit-Z de işlem görmüyor acaba bi habercimi blockfolio Cheesy
member
Activity: 490
March 28, 2018, 08:04:04 PM
Hala tutuyorum. Çok heyecan yapmamak lazım. BTW uzun vade beklenmesi gereken bir coin. Yada yazıldığı gibi bir daha pump geldiğinde çıkılması gerekir. Uzun süre tutmayacaksanız ilk pumpta çıkın derim. Bu piyasada ne olacağı belli olmaz. 60m coin bulunan ve airdrop sayesinde sükse yapmış bir coin birden 10x'te yapabilir bir anda dibide görebilir.
member
Activity: 742
Merit: 19
March 28, 2018, 05:54:32 PM
Bugün güzel bir artış yapmış.%25 gibi.Şu an fiyatı eskisine oranla düşük olsada piyasa canlandığında uçacak gibi duruyor.Şahsen ümitliyim ben.İleri de güzel yerlere gelecektir.O yüzden tutuyorum.
newbie
Activity: 212
March 28, 2018, 04:44:42 PM
Valla bedaya geldi satmayın nolcak kumar bu işler kya çok kazanırsın yada hiç kazanamazsın en azından elinde olmayan bişeyle kumar oynuyosun yoktu yok olucak
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
March 28, 2018, 03:37:10 PM
bende hala bu bitcoin white'i savunanlari anlamiyorum, neden ve nesini savunuyorlar? bildiginiz, basit bir coin iste... pek bir özelligi de yok. gerci ben elimdeki azcik bir miktari hala tutuyorum ama unuttugum icin satmadim, yoksa 50ct üzeri verir gecerdim... neyse, dursun - zaten bedavaya geldi
member
Activity: 224
Merit: 12
March 28, 2018, 02:59:02 PM
90 centleri gördüğü zaman satmadığıma ben de pişman oldum. Bu seviyelerden de elden çıkartmaktansa unutmak daha iyi olacak gibi gözüküyor. Cobinhood oylaması vardı belki oraya girerse birşeyler olur bakalım bekleyip göreceiz zaman neyi gösterecek
member
Activity: 406
Merit: 12
March 28, 2018, 02:37:41 PM
Telegramda ölümüne savunanlar vardı, burada da savunanlar vardı. Bende iyi şeyler söylemişimdir muhtemelen ama kabul etmek lazım işi çok zor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
March 28, 2018, 02:33:50 PM
benimde umudum kalmadı pek açıkçası elimde pek kalmadı gibi birşey zararına çıkardım ilerleyen dönemlerde tekrar değerlendireceğim.
member
Activity: 322
Merit: 23
March 28, 2018, 01:24:45 PM
Böyle olacağı bellidi ama kesin birdaha pumplanır btw o kadar emekleri var online wallet çoğu coinde yok bile daha iyi yerleri hakediyor ama piyasa böyleyken kimse bakmaz btwnin yüzüne

İyi dump yedi, gün gelir iyi de pump yer ama yakalamak önemli. Sürekli takip! Ekip calısıyor ama borsa işi konusunda sınıfta kaldı.
Bu da btwyi bitirdi. Yatırım yapmadım ama yapanlar varsa Allah sabır versin.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
March 28, 2018, 01:21:06 PM
Böyle olacağı bellidi ama kesin birdaha pumplanır btw o kadar emekleri var online wallet çoğu coinde yok bile daha iyi yerleri hakediyor ama piyasa böyleyken kimse bakmaz btwnin yüzüne

Dediğiniz gibi bir kaç pump görebilir ama  piyasanın bu hali değil, ileride de kimse yüzüne bakmayacaktır.
full member
Activity: 532
Merit: 151
March 28, 2018, 12:41:15 PM
full member
Activity: 602
Merit: 118
March 28, 2018, 12:34:20 PM
iyi ki zamanında bir miktar satmıştım yalan olmasın 60 cent iken 1500 adetini yolladım. önce pişman olmuştum acaba acele mi ettim diye meğer 90 cent leri görmüş ben düşerken satmışım. şuan elimde 1200 adet daha var. artık ne zaman yükselirse satarım zaten airdropptan gelmişti. inşallah yatırım yapan arkadaşlar fazla zarar etmez. şunu unutmayın kendi aklınızla fikrinizle hareket edin. özellikle bu forumda yorum yapan kişlerin sr hero full member olduklarına bakıp onların dediklerine göre yatırım yapmayın kendi stratejiniz olsun. gelen tokenler airdrop ta olsa bounty de olsa ya kökten satıp arkasına bakmayın ya da bir kısmını satın. yok uçacak yok uzaya çıkacak dediklerine bakmayın. kimse çok iyi bilmiyor. hele ki twitterda yazılanlara göre asla hareket etmeyin.  bereketli kazançlar dilerim...
newbie
Activity: 82
March 28, 2018, 12:33:10 PM
Şuan ki piyasada en sağlam coinler tokenler tutunamıyor. Fiyatı şuan için normal. Yıl sonuna kadar bekletmekte fayda var. Zaten airdroptan geldi. Bu kadar yerin dibine sokmaya gerek yok. İnsanlar bir coine ya tamamen bağlanıyor yada tamamen yerin dibine sokuyor. Ortasını bir türlü tutturamıyor.
member
Activity: 596
Merit: 14
March 28, 2018, 12:18:11 PM
öldükçe ölüyor ölücüler dahada öldürüyor ne yazikki ama ben bu saatten sonra iş yapacagını sanmıyorum btw cüzdanımı bile sildim o derece 1 dolarlar nere suanki fiyat nere
full member
Activity: 210
Merit: 100
March 28, 2018, 06:41:39 AM
coinmarketcap'e ilk girdiğinde iyi pump yemişti oralardan satmıştım. şimdi konusuna baktım insanlar yine bel bağlamış uçacak kaçacak diye. ya siz niye böyleysiniz hep. adamların ne iş yaptığı bile belli değil.
Pages:
Jump to: