Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 34. (Read 25051 times)

full member
Activity: 420
Merit: 108
March 17, 2018, 04:44:20 AM
Bit-z oylamasında doğru düzgün oy bile alamadılar.Şuan bu coinden birşey beklemek mantıksız.
full member
Activity: 728
Merit: 151
March 17, 2018, 04:36:14 AM
doğru, bazı ateşli ergenler ellerinde bir miktar olduğu için dayanaksız olarak övüyorlar..ancak teknik bilgi veren ve sebeplerini anlatan da vardı sanrım..burdaki dayanaksız övgü dolu duygusal yorumlara göre alım yapan varsa onlar zaten çiftlikbank a da para yatırmışlardır...napalım : )

ben her yazdığımda ytd diye yazıyorum şahsen. allah herkese akıl vermiş. kullansınlar.kimseye alın satın demem

Bu BTW'de ne görüyorsunuz benim görmedigim, anlayamiyorum... Basit, bildiginiz bir airdrop coin... Bu adamlar reklam yapsa ne olur? Ha, kisa vadeli bir pump olur, millet cöküsür sonra yine fos...

peki siz btw de ne gördünüz ? basit airdrop coin..tamam..başka ?

Ha varsa BTW'nin yenilikci bir tarafi, benim gözden kacirmis olabilecegim, söyleyin - bi üzerinde tartisalim...

dpos üzerine bilgili arkadaşlar bizi aydınlatabilir mesela

ayrıca bilgi için şurası okunabilir
http://telegra.ph/BTW-nedir-Token-nedir-Coin-nedir-02-03
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
March 17, 2018, 03:53:51 AM
Bu BTW'de ne görüyorsunuz benim görmedigim, anlayamiyorum... Basit, bildiginiz bir airdrop coin... Bu adamlar reklam yapsa ne olur? Ha, kisa vadeli bir pump olur, millet cöküsür sonra yine fos... Kusura bakmayin ama önünüze gelen, elinize gelen her coin icin "yok güzel proje", "yok bu proje ucacak" gibi cümleler kullanmayin... Burada onca bilincsiz kisi var, sizin yazdiklarinizi okuyup alim yapan var...

Sadece elinizde belli bir miktar var diye övmeyin su projeleri... Su piyasada 3-4 elle tutulur coin var, gerisi hep fasa fiso, kisa vade ve spekülatif birimler...

Ha varsa BTW'nin yenilikci bir tarafi, benim gözden kacirmis olabilecegim, söyleyin - bi üzerinde tartisalim...
full member
Activity: 1050
Merit: 152
March 17, 2018, 03:13:55 AM
bence zamansız girdi piyasaya. gecen yıl kasım aralıkta girseydi suan en az 3-5 dolarlardan bahsediyorduk. Şimdi ise beklemek bence en iyiysi, düşünün ki yarın binanceye girdi ne olacak ki piyasa bu haldeyken. Piyasa toparlansın sonra girsin büyük borsalara. tabi bu benim fikrim
member
Activity: 392
Merit: 10
March 16, 2018, 06:00:21 PM
Bekleneni niye veremiyo bunlar ona çözüm bulmak lazım borsa işini reklam işini çok iyi yapsalar istenilen yere geliceklerde olmuyo bi türlü
member
Activity: 448
Merit: 17
March 16, 2018, 05:51:56 PM
6-8 cent arasında gidip geliyor bana göre çok normal fiyatı şu aralar boğayı bekliyorum ozaman bi hareketlenme olmassa çöp olduğunu belli eder.
full member
Activity: 378
Merit: 103
March 16, 2018, 04:34:13 PM
cüzdanı felan baya güzel ekibi çalışıyor yalnız çok fzla satış yedi tutamadılar. adamlar bedavadan geldi diip anasını aglattılar piyasanın Cheesy benden size tavsiye satmayın arkadaslar bugun gelicek 200 300 dolar bişiye yaramaz ama güzel para edince iş görür
member
Activity: 1264
Merit: 43
March 16, 2018, 03:14:53 PM
Şuan Binance'ye bile girse ne olacak? Taş çatlasın olacağı 0.2. Piyasa öyle bir durumdaki şuan bildiğin kurtlar sofrası ve BTC güvensizlik ortamını bir şekilde kırmadıkça bu belirsizlik ve kaos ortamı devam edecek. BTC'nin en azından 11-12k arasında stabil kalması gerek ki altlar biraz nefes alsın. O da zor görünüyor açıkçası.
full member
Activity: 364
Merit: 102
March 16, 2018, 02:52:44 PM
bende ekip elinden geleni yaptı ancak bu kadar olabilirdi zaten. gerisi reklama kaldı birkaç borsaya daha girerlerse düzeltme yapabilri.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
March 16, 2018, 09:09:37 AM
bitcoin kendini toparlamaya başladığında bhw'ninde artışa geçeceğini düşünüyorum.bedava gelen coin olduğu için zarar durumum yok beklemeye devam edeceğim
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
March 16, 2018, 03:39:02 AM
Arkadaşlar neyi nere de satacağınız önemli neyi nerede hold yapacağınız da. Bende özellikle walletlarını ve projeye olan hassasiyetlerini beğeniyordum ama bir de gerçekler var. Hiçbir koine duygusal olarak bağlanmayalım. ben Waves e önce duygusal bağlandım şimdi de mecburen bağlandım siz siz olun aynı hataya düşmeyin.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
March 16, 2018, 03:21:15 AM
Piyasanın bu durumda olması btw yi çok kötü etkiledi. 0.069 usd ye inmiş durumda. ben normal piyasada yine 1-2 dolar civarlarını görebileceğini düşünüyorum. biraz popülerliğini yitirdi ama yine takipçisi çok arada takip etmek lazım.
member
Activity: 504
Merit: 12
March 16, 2018, 02:31:54 AM
şuan da bulunduğu borsalar mevcut isim nedeniyle akılda kalan bu coin sağlam projelere sahiptir ileriki zamanda iyi kazandıracağından umutluyum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
March 16, 2018, 01:54:09 AM
Dev team reklamı zayıf tuttu ama ilk zamandan beri takip edenler yakında nasıl bir artış yaşayacağını tahmin edebiliyor, kendi içinde gelişen bir proje olacak, nam-ı değer dönerciler ise pişmanlıklarıyla kalacak kanımca.

ilk zamandan beri takip eden ulan nerden nereye dustu bu, keske elden cikartsaymisim diyor. bitcoin toparlanmadan hicbir alt gun yuzu goremeyecek anlasilan..
member
Activity: 392
March 15, 2018, 07:24:00 PM
Bit-Z giremedi bari cobinhood girsin gerçi onunda hacim yok ama olsun iyi borsa gibi gözüküyor 6 cente düştü coin
member
Activity: 448
Merit: 17
March 15, 2018, 07:14:26 PM
Aynen reklam zayıf tutuldu geldi banada ama birazda borsa işini zayıf tutuyolar adam gibi borsalara sokabilseler bu coini iyi iş yapabilicekler
member
Activity: 566
Merit: 29
March 15, 2018, 04:46:48 PM
Dev team reklamı zayıf tuttu ama ilk zamandan beri takip edenler yakında nasıl bir artış yaşayacağını tahmin edebiliyor, kendi içinde gelişen bir proje olacak, nam-ı değer dönerciler ise pişmanlıklarıyla kalacak kanımca.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
March 15, 2018, 02:23:19 PM
Niye boyle oldu bitcoinwhite yeni ismiyle bitwhite.  Tam kritik surecte hacimli bir borsaya atamadi kendini,  masternode'larla ugrasip durdular.  Masternode olana kadar fiyati dustukce dustu.  Bu bizim turk isine benziyor heryere yol yaptik ama para kazanacak bir yatirim yapmadik.  Bunlarda masternode ile ugrasti,  elde avucta birsey kalmadi.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
March 15, 2018, 11:45:31 AM
Patlarsa patlar çıkarsa çıkar.Hep bedavadan gelenler mi patlıyor.Sonuçta patlarsa kaybedecek bir şey yok.Güvenmeyen zaten almaz böyle bir sıkıntıya da girmez.Şu an düşmeyen coin mi var.Bir çok Ico'dan çıkan sağlam coinler bile dibin dibini gördü.Piyasa toparlanmadan konuşmak doğru değil.
member
Activity: 490
March 15, 2018, 10:42:13 AM
Bari coin konusunda fanatiklik yapmayın. Bugün btw patlasa ve yokolsa senin cebine giren çıkan ne olacak? Elbet para yatırıp alanlar vardır ama yüksek yatırım yapan yoktur. Aynı şekilde o ne kadar zarar edecek? Burada nasıl bir yol izlenmesi gerektiğiyle ilgili tartışmak varken kedi köpek gibi birbirinizi yiyorsunuz. Birbirinize ne katacağınıza bakın bu nedir arkadaş her coin konusunda insanlar ikiye bölünmüş diğer tarafa saldırıyor. Futbol aynı, siyaset aynı, hayvancılıkta bile varsınız anasını satıyım. Nasıl mutlu oluyorsunuz cidden çok merak ediyorum
Pages:
Jump to: