Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 36. (Read 25054 times)

full member
Activity: 333
Merit: 101
March 13, 2018, 11:28:27 AM
Cobinhood borsasının bana göre bitflipten bir farkı yok cmc de işlem hacmi günlük 1M dolar gözüküyor arkadaşların dediği gibi proje güzel ekip sağlam iyi iş çıkartıyorlar ama reklam yok malesef profesyonel bir reklam işine el atmaları geldi ve geçiyor. dex borsa kuracaklar  şimdiden reklam olmadan nasıl müşteri çekecekler.
member
Activity: 406
Merit: 10
March 13, 2018, 08:06:10 AM
BitWhite ekibi işin teknik kısmında çok efektif hamleler yaparken, marketing ve reklam kısmı ise bir o kadar da sorunlu geçiyor kendileri için.

Rebranding çalışması ile güzel bir adım atıldı, fork damgasından kurtulmak için isim değişti. Fakat Cobinhood'daki token listing kısmında, adının hala BitcoinWhite olarak geçmesi ve bunun değiştirilmemiş olması, ufak da olsa ciddiyetsizlik göstergesi. Bunlar atlanmamalı.

Cobinhood borsasında durum ne olur bilmiyorum ama BitWhite'ın kendini kabul ettirmesi için daha büyük bir borsaya girmesi gerek. Yine oyumuzu kullanıp, durumun ne olacağını göreceğiz fakat ben elimden çıkarmayı düşünmüyorum. İşin mutfağında bu kadar iyi çalışan bir ekibin, pr ve marketing kısmı da düzeltilirse neler yapacağını merak ediyorum.

Bitcoin white'ın olayı özetle budur. Ekip sağlam, teknik olarak iyi marketin işi ise çok kötü. Ellerinde para varsa biraz daha iyi bir borsaya girdikten sonra profesyonel olarak bu işi yapan birileri ile anlaşmaları lazım.
member
Activity: 448
March 13, 2018, 03:18:45 AM
tahminim airdroplardan ve weak hand dediğimiz flipciler ellerinde kileri çıkarttılar güzel haberler gelirse yükselebilir ama herşey btc nin yapacağı hareketlere bağlı.
full member
Activity: 490
Merit: 105
March 13, 2018, 02:38:50 AM
iyi kazandırabilecek bir coin araştırmalarıma ggöre yaz aylarında yükselişe geçer ve bir çok yatırımcı çekecektir üstüne.
member
Activity: 191
March 13, 2018, 02:32:15 AM
BitWhite ın başarıya ulaşacağını düşünmüyorum, yani genelde tüm forklara karşı bir antipatim var ama bu başka, bunu ayrı bir sevmiyorum ben,

@ Bu fork coini değil ki hocam sanırım yanlış anladınız.  Grin

@ Ben bugün 2klık daha alım yaptım toplamda 29 k küsür coin elimde var ve gerçekten ileride bana iyi kazandıracağını düşünüyorum. 8-9 centlerde gidip geliyor arkadaşlar son kez diyorum bu fırsatı kaçırmayın  Kiss Yobit'e zaten 1-2 günde kesin girecek cobinhood'a da oylama baslatılmıs oradaki oylama biraz daha kolay gireceğine kesin gözüyle bakıyorum kaldı ki biraz daha hacimi yüksek bir borsaya eklendi mi tadından yenmez artık. Alt yapıyı konuşmaya gerek yok zaten çok sağlam, kaldı ki dev de iyi çalışıyor o kadar çok shit coin var ki bunların eline su dökemeyecek kadar fazlalar. Ben başından beri güveniyorum bu coine bütün yatırımımı da gözüm kapalı yapıyorum. 100-200 tllik de olsa alın arkadaşlar gerçekten ileride çok değerlenecektir.

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
March 13, 2018, 01:03:32 AM
BitWhite ekibi işin teknik kısmında çok efektif hamleler yaparken, marketing ve reklam kısmı ise bir o kadar da sorunlu geçiyor kendileri için.

Rebranding çalışması ile güzel bir adım atıldı, fork damgasından kurtulmak için isim değişti. Fakat Cobinhood'daki token listing kısmında, adının hala BitcoinWhite olarak geçmesi ve bunun değiştirilmemiş olması, ufak da olsa ciddiyetsizlik göstergesi. Bunlar atlanmamalı.

Cobinhood borsasında durum ne olur bilmiyorum ama BitWhite'ın kendini kabul ettirmesi için daha büyük bir borsaya girmesi gerek. Yine oyumuzu kullanıp, durumun ne olacağını göreceğiz fakat ben elimden çıkarmayı düşünmüyorum. İşin mutfağında bu kadar iyi çalışan bir ekibin, pr ve marketing kısmı da düzeltilirse neler yapacağını merak ediyorum.

nereden oy kullanıyoruz, link atabilirmisin

Arkadaş yukarıda belirtmiş burada.
Sizden tavsiyem facebook,twitter,telegram adreslerinden ayrı ayrı oy kullanmanız sanırım daha fazla oy verebiliyoruz bu şekilde.

Hadi hayırlı olsun CobinHood borsasında oylamaya  girmiş adamlar çalışıyolar valla gelecek görüyorum bu coinde ben satmıyorum beklemedeyim bakalım.

oylarınızı atın

https://twitter.com/BitWhite_BTW/status/973323055865966592

https://cobinhood.canny.io/token-listing/p/list-bitcoinwhite-btw-on-cobinhood

bunlarda paylaşımlar
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
March 13, 2018, 12:58:37 AM

nereden oy kullanıyoruz, link atabilirmisin
member
Activity: 532
Merit: 29
March 12, 2018, 07:25:51 PM

full member
Activity: 658
Merit: 153
March 12, 2018, 06:00:50 PM
Hadi hayırlı olsun CobinHood borsasına girmiş adamlar çalışıyolar valla gelecek görüyorum bu coinde ben satmıyorum beklemedeyim bakalım.

bunlarda paylaşımlar

Listelenmiş mi yok sa oylama mı. Ben oylama var diye okudum. Acaba ben mi yanlış anladım. Adamlar çalışıyorlar, nereye gider nasıl olur bilmiyorum. Ama orta da bir çaba var. Hacim çok düşük bence şuanda olan en büyük sorun o.

Düzelttim pardon heyecandan yanlış anlamışım oylamaya girmişler umarım girerler borsaya oylarımızı esirgemeyelim
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
March 12, 2018, 05:57:55 PM
Hadi hayırlı olsun CobinHood borsasına girmiş adamlar çalışıyolar valla gelecek görüyorum bu coinde ben satmıyorum beklemedeyim bakalım.

bunlarda paylaşımlar

Listelenmiş mi yok sa oylama mı. Ben oylama var diye okudum. Acaba ben mi yanlış anladım. Adamlar çalışıyorlar, nereye gider nasıl olur bilmiyorum. Ama orta da bir çaba var. Hacim çok düşük bence şuanda olan en büyük sorun o.
full member
Activity: 658
Merit: 153
March 12, 2018, 05:24:17 PM
Hadi hayırlı olsun CobinHood borsasında oylamaya  girmiş adamlar çalışıyolar valla gelecek görüyorum bu coinde ben satmıyorum beklemedeyim bakalım.

oylarınızı atın

bunlarda paylaşımlar
newbie
Activity: 294
Merit: 0
March 12, 2018, 04:32:53 PM
BitWhite ın başarıya ulaşacağını düşünmüyorum, yani genelde tüm forklara karşı bir antipatim var ama bu başka, bunu ayrı bir sevmiyorum ben,
member
Activity: 182
March 12, 2018, 04:15:22 PM
herkes bir yorum yapıyor. iyi mi kötü mü belli değil. adam gibi bir borsaya giremedi. bit z de olmadı bildiğim kadarıyla. yatırım yapanlar varsa Allah yardımcısı olsun bana airdrop gelmişti ama yine de sabretmek zor. umarım kaliteli bir borsaya girer de ciddi bir para kazanırız...
Yobit şuan entegrasyon yapıyor. 1 haftaya herhalde yobit borsasında listelenecektir. Gerçekten altyapı olarak iyi bir coin. Dev ekip de güzel çalışıyor. Bu hafta da uygulaması ios'da listelenecekmiş. Bakalım bence yine 1 dolar seviyelerine ulaşması çok kolay olur hacimli bir borsada.
member
Activity: 532
Merit: 12
March 12, 2018, 03:43:34 PM
herkes bir yorum yapıyor. iyi mi kötü mü belli değil. adam gibi bir borsaya giremedi. bit z de olmadı bildiğim kadarıyla. yatırım yapanlar varsa Allah yardımcısı olsun bana airdrop gelmişti ama yine de sabretmek zor. umarım kaliteli bir borsaya girer de ciddi bir para kazanırız...
full member
Activity: 1050
Merit: 152
March 12, 2018, 02:43:18 PM
Birisi cakma diyor birisi cok umitliyim diyor.  Valla elimde bir miktar var,  parasal arak gozden cikardim,  ilerde keske demektense,  parayi dusurdum kaybettim gozuyle bakmayi sectim. Herkese bol sans
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
March 12, 2018, 02:14:15 PM
Şu an tek eksiği güzel bir borsaya çıkmaması.Güzel bir borsaya eklendiğinde fiyatının ileriye dönük artabileceğini düşünüyorum.Airdrop'dan geldiği için de fazla önemsemiyorum.Beklesin sıkıntı yok şu aşamada.Piyasa bir düzelse hangi coin iş yapacak hangisi yerinde sayacak hep birlikte göreceğiz.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
March 12, 2018, 02:11:22 PM
Telegramdaki grupta yazılana göre 2-3 ay içerisinde Binance eklenecekmiş.Sanırım elimizdekileri hodl etmek gerekiyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
March 07, 2018, 03:31:55 PM
ethd bir token...kısa sürede foyası ortaya çıktı ve patladı...btw coin ve kendi zinciri var..kaç aydır piyasada bir bakın..tamam airdrop diye yerden yere vurdunuz da ethd ile aynı kefeye koymakta çok komik oldu  Grin

Yarım saat sonra eth yada bitcoin in kodlarını fork edip token değil "coin" yaratabilirim, bu neyi ifade eder.
Bahsettiğiniz "coin" de lisk klonu bir "coin" dir.

Üstünü çizerek "coin" dediğime bakmayın, yabancılar doğrudan "shit" diyor bu tür girişimlere.

Evet gerçekten son zamanlarda piyasa da forum da oldukça komik bir hal aldı, komik şeyler de yazıyorum ama yukarıda yazdığım komik bir şey değildi.

Size bu duygusal ilişkinizde başarılar diliyorum.

Kaldı ki, ben başka bir arkadaş ile diyalog halindeydim onun söylediklerine istinaden bildiğimi sandıklarımı anlattım, komik geldiyse gülüp geçiniz.
full member
Activity: 728
Merit: 151
March 07, 2018, 03:27:39 PM
ethd bir token...kısa sürede foyası ortaya çıktı ve patladı...btw ,yazılanlara  göre coin.. ve kendi zinciri var..kaç aydır piyasada bir bakın..tamam airdrop diye yerden yere vurdunuz da ethd ile aynı kefeye koymakta çok komik oldu  Grin

daha mantıklı nedenleriniz varsa onları yazın tartışılsın herkes bilgilensin
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
March 07, 2018, 02:35:32 PM
çok bişey beklememek lazım ama airdroptan gelenlerin elde tutulmasında şimdilik fayda görüyorum. Muhtemelen boğa sezonu geldiğinde en azından 5$ görmesi gerekir hakkıdır.

Arkasında gerçekten iyi ekip barındıran, akılcı projeler sunan projeler bir 5 doları hayal edemezken.
Airdrop ile dağıtılmış bir projeye nasıl bu kadar inanıyorsunuz anlamıyorum, gerçekten inanıyorsanız bu sizin için çok vahim.

Sadece coin amacına ulaşsın diye yapıyorsanız o da ayrı bir soru işareti, 5 doları görmez demiyorum ama bu coin de ETHD olayından farklı değil, o da 5 doları gördü 3 haftada...
Olay airdrop ile paylaşılması değil ki o bir pr çalışmasıdır sonuçta, para ile alanda çok oldu hocam, yani DPoS olayı da farklılık sunuyor bunlar her zaman karnesine artılar ekler, fiyat olayı hiç belli olmuyor o yüzden.

Peki hocam hayırlı işler, ETHD da iyi pr yapmıştı, pr tek başına bir anlam ifade etmez.
Pages:
Jump to: