Önce PHI'yı kurtlar sofrasına gönderin, sonra Blacknavy'i karalayın yetmedi tepki gösterenleri yiyin. Phı'da, Mhanbostancı'da, Blackvay'de Chipmixer için potansiyel adaylardı değil mi! Konu bu değil ama tek hedef sadece bu galiba.
Konuyu tamamen farklı yerlere çekme çabasının tek açıklaması: Konuyu saptırmak.
@Wolwoo, yeni açılan her hesabı blacknavy'den veya benden biliyorsun ama değil. Forumda multi hesap kullanmanın yasak olmadığını söylediğimiz için bunu yapıyorsun. Kendi etrafındaki insanları görmüyorsun bile. Yerelde sana göre hangi hesaplar multi değil? Multi olduğunu düşündüklerine bas negatifi, git konu aç ilgili bölüme. Bir hesap multi olsa bile dolandırıcılık yapmadığı sürece baskı altına almanın doğru olmadığını söyledim her zaman. Bunları dediğim için bütün yeni hesaplar sana göre benim multim ise, peki öyle olsun. Umurumda olmaz. Blacknavy'i de aynı tutumla bıktırdın. Artık yeter.
Senle aynı mantıkla hayata bakarsam en az bir kaç hesabın sana ait olduğunu rahatlıkla düşünebilirim ama bunu yapmayacağım. Dolandırıcılık ile bağlantılı olmadığı sürece multi konuları umurumda değil.
Neyse, bugün buraya yazmamın sebebi: Artık yerelde iğneleyici, huzur kaçıran laf sokma çabalarından bıkmış olmamdır. Bütün bunları devam ettirseniz artık düzgün paylaşım yapacak adam kalmayacak.
Phı'da, Mhanbostancı'da, Blackvay'de Chipmixer için potansiyel adaylardı
ha bunların başını ben yedim yani
len neymişim ben arkidiş,
mhanbostancı'ya pm atıp "abi seninle ilgili başlık açmışlar" diyen benim
phi'yle ilgili hiçbir bilgim yok
Blacknavy konusunda biraz şüpheci davranmış olabilirim ama onun da senin de multiniz var
anyway ben multilere karşıyım çünkü haksız rekabete yol açıyor, bi adam 10 defa merit alabilecekken 2 tane ile yetiniyor. eskiden merit yok derdik şimdik adam çoh (aslında klonlanmış adam) insanlar burada merit diye inlerken, çoğu merit başlıklarına yazmaya utanırken profesyonel yazarların kendilerine ordu kurmasını doğru bulmuyorum. ısmarlama yazıları yazmak ve tepki çekmeden meritleri hüpletmek legal olabilir ama bence ahlaki değil. BENİM MULTİ HESABIM VARSA ALLAH DA BELAMI VERSİN.
Artık yerelde iğneleyici, huzur kaçıran laf sokma çabalarından bıkmış olmamdır. Bütün bunları devam ettirseniz artık düzgün paylaşım yapacak adam kalmayacak.
bunun için aynaya bakman gerekecek ama kişisel çıkarların için güven sistemini kullandığına bire bir şahit olan biri olarak sıkıcı yazılarına ve göndermelerine son verirsen ben de yazmayı keserim.