Değerli Bitcointalk üyeleri; merit kaynağı olduğum ilk günden beri forumdaki birçok kişi beni nepotizm ile suçluyor ve forumdaki yeni üyeliklerin birçoğunun bana ait olduğunu düşünüyor. Ben üzerime yapışan bu etiketten son derece rahatsız olmakla beraber, afedersiniz ortamın düşük zeka seviyesi benim tahammül sınırımın çok altında. Herkes forumda fikrini açıkça belirtirken, ben merit kaynağı olduğum için fikrimi belirttiğimde merit gücümü kullanmakla suçlanıyorum; gerek merit atarken, gerek fikrimi belirtirken özgürlüğüm üyeler tarafından aşırı derecede kısıtlanıyor ve bu zavallı çoğunluk kendi kibirlerinin farkında bile değil. Yeni kaynak eskilerden, kararlarına güvenilebilir ve herkes tarafından bilindik biri olsun. Ben Blacknavy aKa üstad9515, kişisel tatmin ve Bitcoin'e olan vefa borcumu geri ödeme adına başvurduğum merit kaynaklığını yukarıdaki sebepler nedeniyle bırakıyorum.
Blacknavy'i severim, neredeyse taban tabana zıtız birçok konuda yine de kalender birisi benim açımdan çünkü istediğinde açıkça konuşabilme yeteneği var ve güvenilir birisi...söz konusu mesaj, sabah yazdığım mesaja binaen yazılmış. aslında onu da btc/usd başlığında bir mesaja kzıdığım için yazdım ama ses başka yerden geldi.
ne demiş Blacknavy:
-
"merit kaynağı olduğum ilk günden beri forumdaki birçok kişi beni nepotizm ile suçluyor ve forumdaki yeni üyeliklerin birçoğunun bana ait olduğunu düşünüyor." Demek ki bu multiler iyi bişey değil, demek ki bu multiler araya ayrılık-gayrılık-nifak sokan gereksizler..sohbet etmek için yazmıyor, ya katıldığı bounty için genelde de saçma sapan-anlamsız mesajlar yazıp sektirip gidiyor ya da birşeylere müdahale etmek, alkış tutmak, tribündeki seyirci olmak için yazıyor.
-
düşük zeka seviyesi >>>>>>bana diyor
her ne kadar mütevazı olsam da içten içe her ego kendisini ve aklını beğenir yine de kızmadım bile..neler neler duyduk!
-
merit gücümü kullanmakla suçlanıyorum >>> bi kere dedim onda da yine multi parmağı vardı
-
özgürlüğüm üyeler tarafından aşırı derecede kısıtlanıyor >>> seni durdurabilene aşk olsun
nasyonal sosyalizmi bile övdün
-
bu zavallı çoğunluk kendi kibirlerinin farkında bile değil >>> çoğunluk kim yau, ben tek başıma çoğunluk olamam
baksana herkes sana destek oluyor
-
merit kaynaklığını yukarıdaki sebepler nedeniyle bırakıyorum. >>>bırakma, bezdiysen devret, o zamana kadar bildiğin gibi dağıtmakta
yine özgürsün, illa devredeceksen mümkünse alt hesabı olmayan birine devret (kendimi kastetmedim)
son olarak: var olduysak eleştiriyi de kabullenmeliyiz, özellikle güç sahiplerini eleştirmek, yanlış yaptıklarında ve ya öyle olduğunu düşündüğümüzde uyarmak herkesin görevi...ayrıca yüklenen görev ve sorumluluklar zamanla değiştirilmeli ki "doğal hak" olarak görülmesin. bence bu konuda forum yönetimi daha aktif olmalılar..ayrıca bu işlerden anlayan bir yiğit çıksa da şu multileri deşifre etse, en azından "kim kimdir" biliriz, imzalara girmesi önlenir vs vs ...globaldeki üstünlük biraz da bundan kaynaklanıyor, iyi kötü
self control edebiliyorlar kendilerini...