Pages:
Author

Topic: Blacknavy’e destek platformu - page 4. (Read 968 times)

legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
May 29, 2020, 05:04:47 AM
Özelden kendisine fikirlerimi iletmiştim. Buradan da iletmiş olayım, kendi açısından haklı tarafları olabilir ki bu forumun tam ortasında yatan değer para olduğu için oldukça fazla atraksiyon dönüyor. Ben şimdiye kadar adaletsiz bir davranışını görmedim üstüne defalarca kendini ortaya koyarak üyeleri haklı oldukları konularda savunmak için her şeyi yaptığına da şahidim. Dediğim gibi kendi penceresinden haklı tarafları olabilir ama totale bakıldığında kararı bence yanlış. Yine de elden gelecek tek şey kararını tekrar gözden geçirmesini istemek ve geçmiş emekleri için teşekkür etmek olabilir benim açımdan.

En çok merit verdiği üyelerden biri benim sanırım. Bu diğer kaynaklar için de geçerli son 5-6 aylık süreçte elimden geldiğince yüksek kaliteli postlar attım. Muhtemelen bütün kaynaklar tarafından son bir kaç ayda en çok merit verilen üyelerden birisiyim. Eski mesajlarımda da yer verdim ben bu forumdan hiç kimseyi reel hayattan tanımıyorum veya hiç kimseyle bir bağlantım yok bir kişi benim emek verip hazırladığım posta merit veriyorsa gerçekten adil olduğu içindir. Hatta ilk 1 sene boyunca kendimce kaliteli postlar attığımı zannedip dışlandığımı düşündüğüm anlar bile olmuştur, daha önce bahsetmiştim. Şimdi attığım o postlara bakıp gülüyorum sadece.

Hali hazırdaki merit kaynaklarımızın hiç birisinin kişi gözeterek veya farklı atraksiyonlara girerek sisteme zarar verdiğini düşünmüyorum. Yeri gelmişken hepsine bugüne kadar verdikleri emekler için teşekkür ediyorum.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
May 29, 2020, 04:56:03 AM
Konu ne olursa olsun burada bir arkadaşımızın canının sıkılmasını istemeyiz. Her mantıklı konuda birbirimizin arkasındayız.

Ne kadar kendi düşüncesine saygı duysamda merit dağıtımı konusunda ciddi anlamda adaletli olduğunu ve kendisine bu işin de hem uygun hemde yakıştığını düşünüyorum.

Burada herhangi bir bountylerden bile 3- 5 kuruş kazanmamızda onun emeği çok büyük.

Blacknavy üyemizin ne olursa olsun Türk topluluğunu güçlendirdiğini düşünüyor ve bu görevi bırakmaması konusunda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğumuzu bilmesini istiyorum
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
May 29, 2020, 04:44:41 AM
Merhaba arkadaşlar forumumuzun medarı ifriharı, wolwoo ile beraber bence forumun en sempatik eğlenceli yorumlarını atan kişisidir kendisi . Ayrıca bu başlığın açılacağından kendisinin haberi yoktur. Tamamen kendi düşüncemdir.
 Türk milleti olarak kendi değerlerimizi karalamayı , sevmemeyi , kıskanmayı bırakamadık bir türlü ... Kimisi başka şeylerden dem vurur , kimi insanın bam teline vurur. Çoğu zaman görmezden geliriz ama Bazen artık buramıza kadar gelir derler ya aynen öyle olur. Gurursuz birisi vurdumduymaz birisiyseniz pek sallamazsınız ama örnektede görüldüğü üzere gururlu birisi iseniz ve artık bıktıysanız elinizdekilerden bile vazgeçecek duruma gelirsiniz .

Arkadaşlar konuyu şurada bulabilirsiniz
 https://bitcointalksearch.org/topic/m.54521853 Konu kapalı yazışmaya o yüzden bende buraya ayrı bir konu açarak fikirlerimizi ve bence siz de bana katılacaksınız desteklerinizi yazabilirsiniz . Allah akıl fikir versin millet foruma 1 merit kaynağı daha gelsin diye yırtınıyor biz elimizdekini küstürüyor bıktırıyor kaybettiriyoruz. Yeni üyelikler açıp bu adam ne kazanacak? Bu adamın bir misyonu biz vizyonu var. Bu adam Türk lokalini globalde de destekleyen birisi. Her platformda İngilizce Türkçe , lokalimiz için tabiri caizse bir avuç kişi ile beraber yırtınıyor. Elin adamı da muhtemelen özel mesajla çünkü konulara baktım herhangi bir yazı yok adamı yeni üyeliklerin kendisinin olması ile suçluyor. Nepotizm ile suçluyor ki bilmeyen için Türkçesi adam kayırma . @Blacknavy’e inancım ve desteğim sonsuz . Kendisinin merit geçmişini takip edip bazen oradan bile merit gönderdiğim olur . Siz neden böyle sanıyorsunuz biliyor musunuz ? Bu adam -Vispilio da böyle - rütbeye bakmadan merit veriyor . Kaldı ki newbie gördüğü zaman , faydalı içeriğini gördüğünde demiyor bu adam newbie, bu adam çakma hesap. Adam gerçekten hakedene hakettiğini veriyor. Bu adamı yıldırarak elinizden ne geliyor böyle ? Kişi kendinden bilirmiş işi . Bu adamın foruma üye olduğu tarih Haziran 2017. İsterse aynı anda 15-20 hesap açıp merit derdi olmadan hesap kasabilirdi ki o dönemi bilenler bilir forum çöplük yuvası multi yuvasıydı.

Yazıklar olsun gerçekten . Her platformda destekliyorum ben kendisini. @Blacknavy üstadı , @Vispilio üstadı ,@Kalemder üstadı , @Wolwoo üstadı , @PHI üstadı , @mhanbostanci hocamı , @mandownu , @gospodini , @jopeni @koincik i , @Tom bombadili ve aklıma gelemeyen diğer tüm faydalı postları paylaşan kişileri yedirmeyeceğimiz bilinmeli. Şurada bir avuç kişi kaldık be . Biz de birbirimize düşersek zaten globalde belli karşı bir tayfa var. Bunları mutlu edeceğiz . Biz kaybeder biz güçsüzleşiriz . Yapmayın insanları kendiniz gibi zannetmeyin !
Pages:
Jump to: