Pages:
Author

Topic: Blockchain.com'dan XLM Airdrop'unu Alamayanlar Buraya - page 4. (Read 1221 times)

jr. member
Activity: 195
Merit: 1
Benimkisi Kasım ayında onaylanmıştı. Her iki linki denedim; yolda olduğu yazıyor.
full member
Activity: 650
Merit: 117
EscrowDapp.com
Ben de çok önceden tier2 doğrulamış olmama rağmen,  application hala inceleniyor diyor bu linki denediğimde.

Onaylı değilseniz gelmez.

Birkaç haftadır approved, yani onaylı.

Valla sizin durum ilginç Smiley supporta yazın derim. Hem onaylı hem onaysız diyor. Veya şu ikinci verdiğim linki deneyin.
newbie
Activity: 274
Merit: 0
Ben de çok önceden tier2 doğrulamış olmama rağmen,  application hala inceleniyor diyor bu linki denediğimde.

Birkaç haftadır approved, yani onaylı.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Şuan için kyc de ince eliyorlar. Çünkü ilk başlarda kyc yi hemen kabul ederlerken şimdi red gelebiliyor. Uğraşmak ta fayda var neticede güzel bir coin. Bana geldi 357 adet öylece dursun kenarda .
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Tier 2 onaylı olup da gelmemesi çok garip. https://blockchainwallet.page.link/airdrop <- bu linkle alamayanlar, şu linkle denesin bi de -> https://www.blockchain.com/tr/getcrypto/claim

Bu linke tıkladıktan sonra uzun zamandır gelmeyen mail adresime mail geldi ve peşinden cüzdana xlm gönderdiler. Teşekkürler ilgin için hocam.
member
Activity: 539
Merit: 20
Şuanda da kyc doğrulaması kabul ediyorlar mı. Yeni bir hesap açıp tekrar şansımızı falan denesek.  Eski hesap onayda bekliyor kaç aydır.

Devam ediyordur büyük ihtimalle 2 güç önce baska bir tanığım kyc yaptı ve aynı gün aldı.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Şuanda da kyc doğrulaması kabul ediyorlar mı. Yeni bir hesap açıp tekrar şansımızı falan denesek.  Eski hesap onayda bekliyor kaç aydır.
member
Activity: 518
Merit: 10
Benimde 5 gün oldu kyc onaya yollayalı ama hala incelemede diyor. Support'a yazdım neden bu doğrulama bu kadar gecikti diye cevap manuel kontrol ediliyor birikme var en kısa sürede hesabınız kontrol edilip incelenecektir dediler. Acaba bu doğrulamayı nasıl hızlandırabiliriz bilgisi olan var mı?

Seninki daha yeni biz üç aydır bekliyoruz. Sıradayız ne zaman göndereceklerse bekliyoruz bakalım. Telden sürekli deniyorum olmadı bilgisayardan deneyeceğim artık.
full member
EscrowDapp.com

newbie
Activity: 274
jr. member
Activity: 98
CAT.EX Exchange
Bu airdrop uzun bir süredir vardı sanırım.Ama sanırım halen bir dağıtım yapılmadı.Bu link ile alabilenler alır geri kalanlarda dağıtımı beklemek zorunda.
full member
EscrowDapp.com
Tier 2 onaylı olup da gelmemesi çok garip. https://blockchainwallet.page.link/airdrop <- bu linkle alamayanlar, şu linkle denesin bi de -> https://www.blockchain.com/tr/getcrypto/claim
newbie
Activity: 9
Benimde 5 gün oldu kyc onaya yollayalı ama hala incelemede diyor. Support'a yazdım neden bu doğrulama bu kadar gecikti diye cevap manuel kontrol ediliyor birikme var en kısa sürede hesabınız kontrol edilip incelenecektir dediler. Acaba bu doğrulamayı nasıl hızlandırabiliriz bilgisi olan var mı?
member
Activity: 560
Merit: 16
Konu başlığı için teşekkürler, fakat yapılması gereken ne varsa yapmama rağmen maalesef airdrop bana düşmedi.  Huh
jr. member
Activity: 98
CAT.EX Exchange
Çok uzun bir zamandır bir türlü düzgün dağıtım yapılmadı.Bir kodla KYCyi geçen herkese aynı saniyede dağıtım yapsalarda bunlar olmazdı sanırım.
full member
KYC ve airdropun süresi için soru soran arkadaşlara toplu cevap:

Airdroptan faydalanabilmek için 2. derece (Tier 2) KYC yapmış olmanız gerekiyor arkadaşlar. Söz konusu airdrop da hala devam ediyor.

Valla hocam 2.derece kyc  de yaptım Approved modunda ama ne gelen var ne giden  Sad

Verdiğim linkle giriş yapmanıza rağmen gelmedi mi? Ayrıca mobilden değil, bilgisayardan yapın.

Evet hocam gelmedi bilgisayardan yaptım ama ne gelen var ne giden. Ben bu siteye bu airdrop olmadan çok öncesinde kayıt olmuştum bu hesabımı doğrulamadım ama maalesef gelen bir şey olmadı
full member
EscrowDapp.com

Airdroptan faydalanabilmek için 2. derece (Tier 2) KYC yapmış olmanız gerekiyor arkadaşlar. Söz konusu airdrop da hala devam ediyor.

Valla hocam 2.derece kyc  de yaptım Approved modunda ama ne gelen var ne giden  Sad

Verdiğim linkle giriş yapmanıza rağmen gelmedi mi? Ayrıca mobilden değil, bilgisayardan yapın.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Kyc yaptim ama 2 aydır onay alacak diye bekliyorum. Hızlandırmak için yapacak bir şey de yok herhalde.
full member

full member
EscrowDapp.com

Pages:
Jump to: