Pages:
Author

Topic: Blockchain.com'dan XLM Airdrop'unu Alamayanlar Buraya - page 6. (Read 1221 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
benim hesap bir türlü onaylanmadı arkadaş sürekli incelemede deyip duruyor ne yapsam bilemedim ehliyetle onaylamıştım ondan mı oldu acaba

Eğer ehliyet atıp da onaylamasalardı başka bir belge daha isterlerdi. Support'tan "hala bekliyorum çok uzun sürdü" diye yazın, yaptıkları dönüşe göre hareket edersiniz.

yazdım hocam ama cevap yok tier 2 in review de takıldı kaldı inceleniyor deyip duruyor kaç gündür
full member
Activity: 650
Merit: 117
EscrowDapp.com
benim hesap bir türlü onaylanmadı arkadaş sürekli incelemede deyip duruyor ne yapsam bilemedim ehliyetle onaylamıştım ondan mı oldu acaba

Eğer ehliyet atıp da onaylamasalardı başka bir belge daha isterlerdi. Support'tan "hala bekliyorum çok uzun sürdü" diye yazın, yaptıkları dönüşe göre hareket edersiniz.
full member
EscrowDapp.com
arkadşlar bu blockchain airdropbu alan varsa bi yazablir mi niye gelmiyo bana merak içerisindeyim, hayır baştan yapacağım nerden yapıldığınıda unuttum kyc nin falan bulamadım çıkmıyo iptal mi ettiiler naptılar.

Tier 2 seviyede doğrulama yapmış olmanız lazım.
member
Activity: 462
Merit: 42
arkadşlar bu blockchain airdropbu alan varsa bi yazablir mi niye gelmiyo bana merak içerisindeyim, hayır baştan yapacağım nerden yapıldığınıda unuttum kyc nin falan bulamadım çıkmıyo iptal mi ettiiler naptılar.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Ne vardı şu linki airdropun ilk zamanlarında paylaşan olsaydı, hesabı onaylattık bekleyin diyor beklicez bakalım, gelirse artık.

Linki denedin mi? Belki beklemene bile gerek kalmayacak. Bende de bekleyin diyordu. Ben denedim çok şükür 312,5 adet xlm geldi. Piyasa biraz daha kötü olsaydı belki daha fazla bile gelebilirdi. O yüzden şuan 312,5 adet gönderiliyor.
newbie
Activity: 102
Merit: 0
Ne vardı şu linki airdropun ilk zamanlarında paylaşan olsaydı, hesabı onaylattık bekleyin diyor beklicez bakalım, gelirse artık.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Açıkçası aylardır bekliyordum. Bu linkinde işe yarayacağına inanmıyordum. Taki denedim ve XLM geldikten sonra linkin işe yaradığını anladım. Resmen artık kesin bana gelmeyecek diye düşünüyordum. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. Gerçekten çok makbule geçti.
full member
EscrowDapp.com
Merit verenlere teşekkürler. Güle güle kullanın arkadaşlar.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
yahu ben siteye giriş yapamıyorum? şifremi hatırlamıyorum daha doğrusu parola sıfırlama ekranında 12 kelimenizi girin diyor ben böyle bir kelime girmedimki? parola sıfırlamanın başka yolu yok mu? parolayı hatırlamayan adam 12 kelimeyi birden nasıl hatırlasın, bu site kim bilir kaç kişi parasının üzerine yattı böyle.

Hesap açarken veriyor kelime ama kaç kelime olduğu tam hatırlamıyorum. Kaydetmemissiniz demek ki. Bence yeni hesap açıp ona kyc yapın.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Anladığım kadarı ile link kimlikleri onaylanıpta gelmeyenler için işe yarıyor. Yoksa birilerinde işe yaraması başkalarında işe yaramaması çok saçma. Faydalı bir konu olmuş hala airdroplarına kavuşmayan arkadaşlar için.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
yahu ben siteye giriş yapamıyorum? şifremi hatırlamıyorum daha doğrusu parola sıfırlama ekranında 12 kelimenizi girin diyor ben böyle bir kelime girmedimki? parola sıfırlamanın başka yolu yok mu? parolayı hatırlamayan adam 12 kelimeyi birden nasıl hatırlasın, bu site kim bilir kaç kişi parasının üzerine yattı böyle.
member
Activity: 350
Merit: 12
Bu airdrop da piyasanın nabzını tutmak için ideal oldu. İlk alanlar 80 küsur aldı. Sonra arkadaşıma 96 adet geldi. Ben de uzunca bekleyip daha evvel bu link yardımı ile aldım, bana 166 tane geldi. Şimdiyse yapanlara 350 civarı geliyor. Hepsinin ederi anlık 25$. Komedi ya.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
 Blockchain com a bende üye olmuştum ilk zamanlarda ama kyc yapmamıştım, kyc yapmadan almanın bir yolu yok değil mi bu xlm airdrop'unu?
member
Activity: 630
Merit: 37
member
Activity: 588
Merit: 22
Ben aldım aslında ancak Binanceye atarken memo adresini unuttuğum için Binance borsası paramı yuttu.Desteğe yazdım ancak bir milyon tabne kanıt istiyolar.Gönderiyorum ama beğenmiyolar.Kısacası binance parama çöktü
member
Activity: 291
Merit: 11
Banada onay maili gelmiş kyc yapın diyor ama ben bir türlü kyc olayına sıcak bakamadım. 25$ güzel miktar airdrop için ama kalsın almayacağım..
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Kimlik doğrulama işlemi devam ediyor diyor linkleri tıkladığımda.Heralde onaylananları gönderiyorlar diğerini bekletiyorlar.Güzel miktar vermişler alabilenler için gayet güzel hiç yoktan iyidir.Belki bir gün bize de gelir.XLM bu şekilde açılmaya devam ederse yükselecek diyoruz ama piyasanın bu şartlarında şu an zor gözüküyor.Alıp belli bir süre saklamak en mantıklı olanı.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
https://www.blockchain.com/getcrypto/claim

bu linki de alternatif olarak kullanabilirsiniz arkadaşlar, bizim de bir faydamız olsun.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Ben bunu denediğimde Link Hatası alıyorum.Tekrar tekrar denedim ama maalesef bir türlü olmadı.Demekki daha beklemek gerekiyormuş.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Evet bu şekilde hemen olmasa da kısa süre içerisinde geldi. Bilgi için teşekkürler alamayanların çoğu bunu yaptığında alacak bazen mail geç gelebiliyor.
Pages:
Jump to: