Pages:
Author

Topic: Blockchain.com'dan XLM Airdrop'unu Alamayanlar Buraya - page 5. (Read 1221 times)

full member
Activity: 650
Merit: 117
EscrowDapp.com
dostum cok tesekkür ederim , dedigin sekilde yaptim geldi benim XLM ler . o yüzden sana merit veriyorum.

Teşekkürler ama gelmemiş merit Smiley
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
ben kyc doğrulamasını airdrop başladığı zaman yapmıştım ama bilgiler uyuşmuyor diye hata almıştım bu linktende denedim hala olmadı kycyi tamamlamam için bir uyarı geliyor sürekli
full member
Activity: 938
Merit: 115
Ben de yaptım. Fakat henüz bir şey gelmedi. Bakalım biraz daha bekleyelim belki gönderirler. Bilgilendirme için teşekkürler.
newbie
Activity: 26
Merit: 3
 Beyler ben de kyc yaptım ama 4 gün geçti hala onay bekliyor. Borsalar için yapınca 4 saati geçmemişti onaylanması. Neden acaba ?
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
Bu airdrop önceden katılıp henüz alamayanlarla mı alakalı yoksa şimdi katılabiliyor muyuz? Zamanında elim değmemişti katılamamıştım çünkü.
jr. member
Activity: 210
Merit: 2
Bu piyasada böyle bir Airdrop piyasaya hareket getirir diye düşünüldü ve Stelların fiyatında artış yaşanır diye tahmin edildi ama beklenilen etkiyi yapamadı.Birde ödül dağıtımları çok uzun sürünce pek bir artış yaşanmadı.
jr. member
Activity: 226
Merit: 5
Benim kyc ilginç şekilde kabul edilmedi kimlik hatta ehliyet bile attım anlamadım nasıl iş.Deneyelim ama bende olacağını sanmıyorum.
member
Activity: 1106
Merit: 25
2 defa yaptım KYC'yi. İkisinde de bir aydan uzun süre beklememe rağmen gelmedi. Ya 25$'ında değilim ama hırs yaptım resmen. Bir şey denedim başarılı olursa paylaşırım.

hocam eğer telefondan yapıyorsan telefonun fotoğraf netliği önemli diye biliyorum. daha kaliteli kameralı telefondan çek. mesela ben bilgisayarın kamerasında yapmıştım hemen kabul oldu. bence bilgisayarın kamerasını dene.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
KYC işlemini tamamlamadığım için sanırım xlm'ler bende gözükmüyor balance kısmında çünkü sıfır yazıyor. O yüzden ilgili mail gelmedi bana henüz. Kyc istiyor sanırım.
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
Arkadaşlar airdropa katılıp da hala bekleyenlerin artık beklemeye son vermesini sağlayacak şeyi açıklıyorum. Aşağıda verdiğim link ile blockchain cüzdanınıza gidin. Giriş yapın, direkt mail alacaksınız ve airdrop cüzdanınıza yatacak.

https://blockchainwallet.page.link/airdrop

Kaynak: http://www.kriptodanisman.com/stellar-xlm-airdrop-onaylama-blockchain-com/

Hangi tarihe kadar bu işlemi yapabiliyoruz ? Bilgi için teşekkürler.

Mesajlara baktığımda kyc vs diyor sanırım daha önceden yapılması gereken bir şeydi.
member
Activity: 602
Merit: 32
Çok enteresan aylardır bekliyodum. Linke tıkladım cüzdanda açtı. Mail geldi onlara tıkladım hemen yollandı. Cidden çok ilginç. Halbuki bu linki daha öncede kullanmıştım.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Alan arkadaslar adına çok seviniyorum ama üstte de bir arkadasın dediği gibi resmen hırs yapmıs vaziyetteyim. Kasım'da ben ve bir arkadasım için kayıt olup, kyc islemlerini basarıyla tamamladık. Email ile listedesiniz mesajı da geldi. Fakat yaklasık 4 ay geçmesine rağmen gelen-giden yok. Email ile supporttan yardım da istedim, bu sekilde paylasılan zilyon tane linki de denedim, mobil uygulamasını da indirdim. Resmen köpürmüs vaziyetteyim!
member
Activity: 406
Merit: 12
XLM airdropları dağıttığı gibi fiyatı da dağıttı son zamanlarda. Toparlanması lazım artık. Gerçi tam yatırım yapmalık dönem ama dibin dibi neresi bilmediğimiz için soru işaretleri var. Airdropu alan arkadaşlara hayırlı olsun.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Uzun bir süredir Airdrop ödülünü alamayanlar vardı.Az önce denedim benim XLMlerde geldi.Kaç aydır bekliyoruz ödülü almak sonunda nasip oldu  Smiley
member
Activity: 370
Merit: 10
dostum cok tesekkür ederim , dedigin sekilde yaptim geldi benim XLM ler . o yüzden sana merit veriyorum.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
312,5 xlm geldi şuan hesabıma hemen binance daki cüzdanıma transfer ettim
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
Ben deniyorum hala gelen giden yok.Yada şunu sorayım kaç gündür bekliyordunuz acaba arkadaşlar acaba?KYC doğrulamasını daha dün yaptım ben galiba biraz beklemek gerekiyor onaylanması için
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
2 defa yaptım KYC'yi. İkisinde de bir aydan uzun süre beklememe rağmen gelmedi. Ya 25$'ında değilim ama hırs yaptım resmen. Bir şey denedim başarılı olursa paylaşırım.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Ben kyc doğrulaması yapmıştım ama kabul edilmemişti. Bu linke tıkladım. Dün anında xlmler hesaba yattı. 25 dolar iyi para . Çay çorba parası çıktı
member
Activity: 560
Merit: 12
Dün yaptım geldi 312.5 tane. Kardeşime de yaptırdım ona da geldi konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.
Pages:
Jump to: