Pages:
Author

Topic: Blockmason Link Proje Bilgi Alışverişi - page 3. (Read 6615 times)

jr. member
Activity: 532
Merit: 6
bu projeden oldukça ümitliyim, bu projede bir şeyler yapamazsa artık hangisi yapar bilemiyorum zira incelediğim en sağlam altyapısı olan birkaç projeden biri.  çok büyük bir hype beklemiyorum ama bu projenin bir şekilde piyasaya tutunacağını düşünüyorum. kripto piyasasında böyle çok yönlü ve amaçlı projelere cidden ihtiyaç var.
member
Activity: 392
Merit: 10
Son durum iyi görünüyor proje ekibi son hız çalışıyor ve ieo yapmaya hazırlanıyorlar muhtemelen satış konusında aşırı yoğun dönemler geçirecekler.
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
Blockmason Link Projesi Blockmason Credit Protocolün kendi projesi olduğundan çok iyi yerlere gelecek gibi duruyor.Top-10 borsalarda listelenmesi bu ekip için pek zor olmaz.Belki binancede bile listelenebilirler. Smiley
member
Activity: 504
Merit: 11
Umutlarımız her geçen gün gelen güzel haberlerle daha da artıyor. Bu kadar umutlanmakta beni korkutuyor ne yalan söyleyim, ne zaman bir projeden beklentiye girsek genellikle elimizde patladı. Blockmason Link umarım geçmişte yaşadıklarımızı bize tekrarlatmaz.

Hocam size katılmamak mümkün değil. Link projesi ile ilgili beklentilerimiz her geçen gün daha da artıyor ama bu zamana kadar o kadar çok olumsuzluklarla karşılaştık ki, yakında umut etmemeye başlayacağız. Umarım bu sefer farklı olur.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Az kalmış bounty kampanyasının bitmesine, bakalım ödül miktarları nasıl olacak, satış rakamları açıklandı mı bu arada?
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Forumda baya yerde imzasını görüyorum bu projenin, whitepaper ını okudum, bunun yanında ann thread de baya tartışma var konu ile ilgili. fakat baktığınız zaman, ben yatırım yapmam büyük ihtimalle bu projeye, fakat vaktim olsaydı bountysine girip bir köşeye atardım geleni.
member
Activity: 406
Umutlarımız her geçen gün gelen güzel haberlerle daha da artıyor. Bu kadar umutlanmakta beni korkutuyor ne yalan söyleyim, ne zaman bir projeden beklentiye girsek genellikle elimizde patladı. Blockmason Link umarım geçmişte yaşadıklarımızı bize tekrarlatmaz.
member
Activity: 350
Merit: 12
Her geçen gün desteklediği zincir çeşidi artıyor. Bu projeden acayip umutluyum nedense. Blockcmason desteğinin de etkisi var tabii.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bounty Mayısın 20 sinde bitiyor.Hadi bi ekmek parası çıksın da rahatlayalım.1 yıldır tek kuruş aldığımı hatırlamıyorum bountylerden.Bi vertex marketten aldık onunda manageri türktü ne varsa gene bizim insanımızdan var.
member
Activity: 462
Merit: 42
benimde imzasında oldugum projelerden birisi benım buradaki amacım bcpt den dolayıdır bu projeden onlara ykaın takımın projesidir ürünüdür, o yüzden denemek istedim.
member
Activity: 560
Merit: 16
İmza bountysinde seniordan aşağıda olanların pek bir şey kazanacağını düşünmüyorum, imzalardan gördüğüm kadarıyla çok fazla hero katılmış kampanyaya. Beklentisi çok olan projeler hep elimizde patladı umarım bu da onlardan birisi olmaz.

Evet bende imzasına girdim diye sevinmiştim fakat forumda full member üzeri link imzasına katılan çok var o nedenle imza ödülünde beklentim oldukça düştü Smiley
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Çok büyük bir sürpriz olmazsa mutlaka 3-5 bir şeyler kazandıracak bir proje, dünyanın en iyi projesi olsan yeterli reklamı yapmazsan ve arkandaki insanlar güçlü değilse hiç bir yere gelemezsin. Link'in ekibi çok güçlü olduğu için harika bir sonuç çıkmasa da yine de tatmin edecektir diye düşünüyorum, umarım yanılmam.
full member
Activity: 462
Merit: 107
Blockmason credit projesinin yan kolu olarak biliyorum ve en son xt borsasında ieo yapacaklardı. Blockmason credit çok başarılı linkte onun izinden gidecek gibi bakalım.
member
Activity: 406
İmza bountysinde seniordan aşağıda olanların pek bir şey kazanacağını düşünmüyorum, imzalardan gördüğüm kadarıyla çok fazla hero katılmış kampanyaya. Beklentisi çok olan projeler hep elimizde patladı umarım bu da onlardan birisi olmaz.
jr. member
Activity: 238
BlockMason Ekibine ait bir proje olduğu için beklenti çok yüksek.Ancak yeni İEO yaptığı Borsanın sitesi pek bilinen ve CoinMarketCapta olan bir Borsa değil.
member
Activity: 742
Merit: 19
Borsa yeni yaptığı ieo yeni.Tutar mı tutmaz mı bilinmez.Yeni borsalara pek güven olup para yatıran zor olur gibi  hele böyle bir dönemde.Parayı gönderiyorsun nereye sarı çizmeli bir borsaya.Yarın kapansa hiçbirşey yapamazsın.Hacklendik dese yine aynı şekilde.Dikkatli olmak lazım.
jr. member
Activity: 322
Bu yeni ieo yaptığı borsanın sitesi sürekli çöküyor girilmiyor. Ayrıca bw'de yine de listelenecek diğer borsalarda listelendikten sonra.
member
Activity: 420
DAO Maker
Projenin amacı benim için önemliydi. Eğer dijital paramızın gelişmesini istiyorsak blockchain teknolojisinin yaygınlaşmasına destek vermeliyiz. Bir yeniliğin kabulünde en kolay yol eski sistemle entegrasyon sağlanabilmesidir. Akıllı sözleşmelerin yaygınlaşması için proje bence hayati önem taşıyor. O nedenle imzasını taşıyorum.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Benim kafamdaki en büyük soru işareti bw borsasıyla ilgili yaşadıkları sorun. Ne olduğunu detaylı öğrenmemiz lazım. Link ekibinin manüpülasyonu var gibisinden bir açıklama vardı.

Evet bu sorun hakkında detayları öğrenmemiz lazım.  IEO'nun aşamalı olarak devam etmesini beklerken, birden işlem görmeye başlaması bana çok garip geldi.

Böyle bir durum varsa herkes bu durumdan haberdar edilmeli. Kesinlikle çok önemli bir durum ve hepimiz bu konuda garanti güzel filan diye beklerken hayal kırıklığına uğramayalım. Neyse hocam haber alırsanız buraya da yazarsınız herhalde.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Yeni Bir Borsada yaptığı İEO sonrası Listeleme işlemi başlayacaktı.Borsadaki fiyatına göre Proje ile ilgili yorum yapılabilir.
Pages:
Jump to: