Pages:
Author

Topic: Blockmason Link Proje Bilgi Alışverişi - page 5. (Read 6615 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
bountyhive bir zamanlar scam projeleriyle ünlüydü acaba bunları kendi mi yaptı diye düşündürüyor insanı ama şu sıralar sağlam projeler cıkartıyor.

Scam derken bir kaçtane örnek verebilirmisiniz !! . Malum imzasını taşıyoruz bizde scamlara karışmayalım ?

usta say say bitmiyordu bir sıralar. şu an nedir durum bilemem. ama forumda baya şikayet eden vardı işte şu kadar ay emekçilik yaptık 10 dolar geldi gibisine. zaten bountyhive bu bounty işlerini forumdan ayırmak için atılan bir adımdı. bunların bir de kurucu forumda senelerce üyelik olarak managerlik yapmış biriydi. forumdan mayalanıp gidip forum kurdu kendine
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Bir projenin tutması için binance'a girmesi gerektiğine tüm piyasa inanmaya başladı. Bence bu tekel olma durumu hiç iyi değil. Binance'a girmeyen projeye proje değil gözüyle bakılıyor malesef.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Binance Listelense çok iyi olurdu ancak sanırım Binance artık Listeleyeceği projeleri İEO olarak alıyor.Bunun Dışında IDAX gibi borsalardada İEO yapabilir.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
binance gibi bir borsada listelenmek artık daha da zorlaştı çünkü binance bütün enerjisini, gücünü binance dex ve binance blockchain e yönlendirdi. haliyle artık yeni projelerin kendisine binance de yer bulması zorun ötesinde artık. binance şart değil, tonla güzel borsa var. birkaç hacimli borsada listelenen güzel proje iyi fiyatlanır.
member
Activity: 504
Merit: 11
Benim gönlümden binance geçiyor Smiley Bunun güzel örnekleri var, bu nedenle bu konuda gayet pozitif bir şekilde bekleyeceğim.

Hocam hepimizin gönlünden Binance geçiyor ama maalesef katıldığımız hiçbir kampanyanın şuana kadar girdiğini göremedik. Blockmason Link'in ilk olması ve bizi sevindirmesi dileklerimle  Smiley
member
Activity: 560
Merit: 16
Benim gönlümden binance geçiyor Smiley Bunun güzel örnekleri var, bu nedenle bu konuda gayet pozitif bir şekilde bekleyeceğim.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Bana da çok rahat iyi bir borsaya girerler gibi geliyor. Ekip ve yapılanlar ortada, mutlaka başarılı olacaklarını düşünüyorum. Ödülüne girmiştik bakalım neler getirecek.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Blockmason deyince aklıma nedense. Mason locası kurmuş kapkara bir zenci geliyor.  o değişik aristokrat kıyafetlerin içinde bembeyaz ırkçı birini beklerken. kapkara bir zenci aklıma geliyor
member
Activity: 406
Merit: 12
Blockmason ekibi Link projesini rahatlıkla borsaya sokacaktır. O açıdan sıkıntı yaşamazlar. Diğer yandan değerini bulmadan satmamak lazım. Orta vadede iyi yerlere gelebilecek bir proje. İmzasını da taşıyoruz bakalım. Yüksek rütbeli hesaplar bir hayli çok ama güzel bir şeyler bırakır umarım.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
bountyhive bir zamanlar scam projeleriyle ünlüydü acaba bunları kendi mi yaptı diye düşündürüyor insanı ama şu sıralar sağlam projeler cıkartıyor.

Scam derken bir kaçtane örnek verebilirmisiniz !! . Malum imzasını taşıyoruz bizde scamlara karışmayalım ?
jr. member
Activity: 406
son zamanlarda bountyhive cidden iyi projeler getirmeye başladı bir ara admini artık seçerek alacağız demişti sanırım başarılı da olmuşlar.
full member
Activity: 630
Merit: 104
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bu Projede diğer tüm övülen projelerden farklı olarak hayal kırıklığına uğratmayacak sanki. gerçekten iş yapacaklar gibi duruyorlar .En azından en mantıklı ve olabilitesi yüksek bir proje.Bountyhive kampanyaları mayısın ortasında sonlanıyor.
jr. member
Merit: 5
Ekip çok iyi ve çalışkan, her zaman alt yapı hazırlayan blockchain projelerine daha yakın olmuşumdur, geçenlerde ieo yaptılar ve 1 saniye içinde tükettiler. Geleceği çok parlak bir proje olarak görüyorum.
jr. member
Merit: 6
blockmason link, bir şekilde piyasaya tutunur. arkadaşın dediği gibi swap olasılığı var, aslında swap olasılığını bir taraftan şunun için getiriyorlar, çok ucuza forkdelta ve etherdeltadan toplayarak, tokenin balinası olup, tokeni aşırı dumplatabilen kişiler var. bu yüzden swap getiriyorlar genelde projeler, tabi başka yazılımsal sebepleri de var elbette.
jr. member
Activity: 238
XT Borsası daha önce bilinmeyen bir borsa.Keşke BlockMason İEO satışını daha iyi bir Borsada yapsaydı.Hem Listelendiğinde Hacim olarakta daha iyi olurdu.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Satışla ilgili az önce XTnin sitesine baktım ama başlayıp başlamadığını tam anlayamadım, normalde bir saat önce falan başlamış olması lazımdı ama satın alma butonu aktif değildi belki de giriş yapmadığım için öyle oldu, bakalım gün sonunda haber gelir durumla ilgili.
jr. member
Activity: 257
Şimdilik çok iyi gidiyorlar kesinlikle borsada işlem göreceklerdir. Hatta bir borsada şimdiden ieo yapacaklardı. Ancak satışları ne durumda bu konuda bilgim yok.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Bu da bountyhivenin bir projesi olduğu için sonunda swap olma ihtimali çok yüksek. Token vaktinde gelir kampanya vaktinde biter orası kesin ama artık swap olayı da bountyhivenin bir parçası
member
Activity: 350
Merit: 12
Aklıma MFÖ nun Ali desidero şarkısı geldi.
Teoride dersen zehir gibi pratik dersen sallanmakta...
Aynı bu şarkı gibi önemli olan pratikte ne yapacaklar. Piyasa bu halde iken acaba ne kadar başarılı olacaklar.
Smiley Pratikte de başarılı olacaklarını düşünüyorum ben zira Blockmason öyle boş beleş bir proje değil malum. Kağıt üzerinde de gerçekten güzel bir proje Link.
Pages:
Jump to: